Отговори
# 45
а пък тоя Гого от кога чакам да го видя
Аз даже го "кърмих " един път  Mr. Green Много е готино  Laughing
Аз искам да питм някой ,който е ходил на ЖК в Хигия,лекарят сам ли ви даде документите ,в коя г.с. се случи това ,имахте ли проблем с получаването на заветната обменна карта и направление за хоспитализация Rolling Eyes

# 46
Дани,  за Селена няма да ти е нужно друго освен ПОСЛЕДНИТЕ ти изследвания и личната карта Peace

# 47
 Peace
Иначе не е лошо да си вземе картона, дето са и водили ЖК.
Нямат право да и откажат.

# 48
Гери ,ами аз няма как да си взема последните изследвания само ,защото ме задължават да ги правя в Хигия и после те отиват директно при д-р Антонов.Като отида на ЖК ми казва дали са добри и аз изобщо нямам представа какво става с мен #Cussing out
Днес ходих в МБАЛ Пазарджик ,дадох кръв за да ми установят кръвна група и да ми дадат едно картонче.Него ми искат също в Селена,нищо ,че при първите изследвания ми е писано коя група съм Confused И все пак ,нали всеки има право да си получи документите  Rolling Eyes

# 49
Браво, разписали сте се! Колко ми е приятно да чета за всичките тези неща, които вълнуват сега бъдещите мами и се връщам малко назад във времето.
Дани, още малко остана.  Hug Надявам се, че се чувстваш много добре и с нетърпение очакваш голямото събитие.  Grinning Ние също ще го очакваме. Laughing

# 50
Дани, ми те моят картон и изследванията от самото начало са си в мен и когато ходя на ЖК си ги нося. Пак съм в Хигия, но съм при друг лекар

# 51
Дани, немогат да те задължят да си направиш изследванията в Хигия беее...
Като ти пусне напавлението..и отивай в Бялата къща..и после не му ги носи..
Егати..те па... Rolling Eyes

# 52
Гери ,де да знам ,мен от кабинета директно ме пращат на регистратурата да си платя там 2 ,3 лв и оттам отивам в лабораторията.Само първите изследвания,които са ми правени в 3 месец ,Антонов настоя да отида в Бялата къща.
Напоследък много се дразня.Уж съм здравноосигурена ,а все нещо плащам.
Картонче с кръвната група - плащам си ,миркобиологично изследване - плащам си....не,че ще обеднея ,но тук 10 лв ,там 15 лв...и то все за неща,които АГ–то трябва да ми назначи по ЗК #Cussing out
Леле,бясна съм му на Антонов,само да дойде понеделник и да успея да си взема документите.
Все гледам да не се ядосвам,но е неизбежно #Cussing out
Ако пратя майка ми или мъжа ми  ,дали ще  ги дадат? newsm78

# 53
Дани, за микробиология пък за какво ти искат пари. На мен Павлова вече няколко пъти ми пуска и нито един път ми не е взела пари за микробиологията. Плащала съм си само таксата за изследванията в бялата къща или таксата за антителата от 1 лв

# 54
  • Между два свята...
Гери ,де да знам ,мен от кабинета директно ме пращат на регистратурата да си платя там 2 ,3 лв и оттам отивам в лабораторията.Само първите изследвания,които са ми правени в 3 месец ,Антонов настоя да отида в Бялата къща.
Напоследък много се дразня.Уж съм здравноосигурена ,а все нещо плащам.
Картонче с кръвната група - плащам си ,миркобиологично изследване - плащам си....не,че ще обеднея ,но тук 10 лв ,там 15 лв...и то все за неща,които АГ–то трябва да ми назначи по ЗК #Cussing out
Леле,бясна съм му на Антонов,само да дойде понеделник и да успея да си взема документите.
Все гледам да не се ядосвам,но е неизбежно #Cussing out
Ако пратя майка ми или мъжа ми  ,дали ще  ги дадат? newsm78
Ами какви са тези "системи" smile3506 да си вземеш документи. Аз въпреки, че ми следяха цялата бременност в МБАЛ/където избрах да раждам/.Когато влязох в 9 месец лекарката извади всички документи и каза: "Ето това е всичко. От тук нататък документите са при теб - можеш да раждаш където поискаш." Това е право на всеки пациент. За пръв път чувам подобен абсурд...

# 55
и аз съм раждала в Хигия - картона през цялото време си е бил в мен, изследвания съм правила където преценя. Павлова ми даваше направление за изследване и аз ходех в Св. Екатерина, че ми е по-близо и не се чака. Никога не ми е правила проблем Rolling Eyes
Антонов и Генчева ги правят тези номера.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:06 от Даскалица Кукундрелова

# 56
Днес беше много интересно в кабинета по кърмене,аз останах очарована от търпението и ентусиазма ,с който ак.Антонова отговаряше на въпросите ни  bouquet Факт е ,че съм много затъпяла и ще започна да си записвам въпросчета ,защото в главата ми е каша.Иначе по думите на Катето всяка жена може да кърми и е толкова лесно и приятно  Crazy
Малко ме е яд ,че трябваше да си тръгна по-рано ,но нищо ,другия път - повече  Grinning
Nellina  и Ели по-късно сигурно ще се включат с бутон "щрак" Laughing

# 57
Nellina  и Ели по-късно сигурно ще се включат с бутон "щрак" Laughing

Щрак! Laughing Heart Eyes Hug

# 58
Какви сме дебелички всичките  Laughing
Екстра беше на кабинета ,хайде пък утре на курса  ще продължим с кърменето Hug

# 59
Прекрасни сте  Hug
Така ви се радвам, като ви гледам...това са едни от най-милите моменти от бремеността - последната права  Wink

п.с. искайте да ви пуснат презентацията  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт