Отговори
# 585
Бе то за можене, може...ама е опасно за него...

А днес (СРЯДА) нали помните - от 10.30ч. Курс "МАМА И БЕБЕ" в Комплекса  bowuu

# 586
Следваща дата на курса за МАМА И БЕБЕ - следващият четвъртък 25.11. от 10.30 часа  Peace
тема - ПРИУЧВАНЕ КЪМ ГЪРНЕ!

# 587
Тази тема актуална   и ако ми разрешат ще дойда.

# 588
И ние сигурно ще дойдем Hug
Много ни хареса днес  Grinning

# 589
аз се надявам следващата седмица вече да сме здравички и ние да се мернем вече Wink

# 590
Сигурна съм че всяка от нас е запозната малко или много с Е-тата и тяхното присъствие в храните, но нека все пак да ви ги припомня..  bouquet

http://biodetskakuhnia.com/blog/e-%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B4%D0% … %D0%BD%D0%B8/118/

# 591
  • Пазарджик-Панагюрище
Аз ли нещо не разбрах за настоящите и за бъдещите мами дата е е еднаква, така ли?( 25.11)
 От колко часа е за бъдещите мами?

# 592
Пепич, звучи логично, но има различни варианти. Може да изтекат мъничко води и сам да се затвори мехура, например. При мен изтекоха много води и в един момент спряха, а коремът си беше пълен, но бях с огромно шкембе. Simple Smile Питах акушер Антонова по въпроса, тя каза, че стандартът в България е такъв (в различните страни се реагира различно) и на 6-тия час се предизвиква раждането поради опасност от инфекция.

# 593
Аз ли нещо не разбрах за настоящите и за бъдещите мами дата е е еднаква, така ли?( 25.11)

За бъдещите мами курса е 25.11 в 17.00

# 594
  • Пазарджик-Панагюрище

За бъдещите мами курса е 25.11 в 17.00
Идеално, тази тема няма да я пропусна. В сряда съм на консултация,но ще остана и за четвъртък.

# 595
  • Пазарджик
Здравейте момичета.

Помня, че се интересувахте от зимната Шаманска кърмаческа серия. Само да напомня, че крайния срок за поръчките наближава - 25-ти ноември. След това няма да може да се правят поръчки най-вероятно, тъй че ако искате, може да наминете през темата да си поръчате, каквото си харесате.  Grinning

# 596
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШАТА ЧАРОДЕЙКА АК.АНТОНОВА  Tada  bigdance2  Party Time newsm18  ura dazzler1

Кате да си ни жива и здрава и да не спираш да бъдеш "покровителка на майките"...както е била и самата Св.Екатерина  Hug

Името ти върви с призванието ти  Heart Eyes

# 597
  • Пазарджик
Честит имен ден и от мен на ак.Антонова!
Кате,бъди жива и здрава,и все така усмихната и лъчезарна!  bouquet Hug

# 598
Честит имен ден, Кате!
Напред и нагоре, както досега! Ние сме с теб!
Обичаме те!  bouquet

# 599
Следващите дати за курса:
02-11
06-11 (ще се до уточняваме на втори понеже 6 е Никул ден)
10-11
В 17.00.ч.
На 18-11 в 11.00(ще се до уточняваме на предния курс)
Може да има и на 22.11 зависи как ще сме по програма.
На 04-11, засега още не е уточнено времето в комплекса ще има среща с доктор педиатър-хомеопат, всички които имат нужда от такава среща Петя предаде че сме добре дошли.

Сега ще напиша един гневен постинг #Cussing out бясна съм.
Ума не ми го побира, как може да доведеш дете с ангина  на среща където има толкова бременни, не ли те е страх че ще носиш отговорност ако някой се зарази? Ако щеш ми се сърди, ако щеш приемай го както душа ти иска, ама такива хора ме възмущават, събуждат в мен нещо което не умея да контролирам, не ругая в момента и не се изказвам с обидни думи само защото и ти си бремена.
Не знам дали четеш тук или не, но не го приемам такова безотговорно действие за нормално

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:27 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт