Отговори
# 615
а за настоящите мамио кога е

# 616
пак утре, на 2-ри декември, но от 11ч. сутринта  Peace е Курса за Настоящи мами  Peace
Тема - Детската градина - ДАЛИ, КОГА, КАК?

# 617
Следващата тема на Курса мама и бебе ще е ИМУНИЗАЦИИТЕ - с гостуващ лектор от РИОКОЗ Пазарджик.
Датата ще бъде уточнена по-късно  Peace

# 618
Темата много ме вълнува и ще гледам да дойда Rolling Eyes
Нео много се притесних около тези ваксини,много.
Не знам кой е по-добрият вариант - да се информирам или не Rolling Eyes

# 619
аз треперах много за последната му вкасина на година и 2месеца дето е (МПР - морбили, заушка, рубеола)..ама щото и много бях чела за нея...и все отлагах и отлагах и накрая на година и 5 вече я бихме...
Всичко мина леко и безпорблемно - но може и да е било чист късмет... Confused

# 620
Следващата среща на Курса "мама и бебе" (от 0г. до 3г.) ще е на 9-ти декември (четвъртък) от 11ч. в КСУДС ПАзарджик

тема на срещата "Имунизациите и рисковете от ваксините" с гост-лектор от РИОКОЗ Пазарджик

п.с. темата ще е важна, затова  моля който идва само заради детският кът, да уважи желанието на другите да "чуят" лекцията Simple Smile

п.п.с. единственото условие за присъствие дори и да не влизате във възрастовата граница е да сте здрави, за да опазим и другите дечица здрави   bouquet

п.п.с. Поканени са и всички "курсистки" от Училището за бъдещи мами (бремелинките) Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 22:17 от mother-of-pearlS

# 621
До колкото разбирам днес е била сращата на курса, моля ако някой знае каква е следващта тема да пише.
Ето едно предложение за тема
Как да подготвите новороденото за първата му разходка в
студените месеци. Каква температура и влажност да поддържаме в
детската стая и как да обличаме детето вътре и навън за да не го
простудим или претоплим...

# 622
то това за температурите, не влиза ли в темата за къпането  Thinking
Тогава говорехме и за обличането и Т. на водата, на стаята...

# 623
Ако влиза значи съм го пропуснала щото май предишната тема беше за къпането.

# 624
ами аз съм сигурна, че на края на всяка среща ви остава време за въпроси - защо тогава не питате това което ви интересува, а е пропуснато да се засегне в някоя от темите   bouquet

# 625
Следващия път за бъдещи МАМИ е на 18.12.2010г./събота/ от 11 часа , и ще е обобщаващо по всички теми който сме минали.

# 626
Следващата среща на курса "МАМА И БЕБЕ" е на 16-ти декември (четвъртък), от 11ч.
Тема: сънят при малкото дете  Peace

# 627
Здравейте момичета....не съм писала от доста време,но Моника ми взима времето и силите.......вече сме на два месеца тежим 5.150 и сме 55 см.Биха ни двете ваксини и да чукам на дърво нито температура  ми е вдигала,нито се наложи да правим компреси на крачетата заради ваксината.... Вече се смее,гука,заглежда се и е толкова интересна и понякога забавна че не мога да й се нарадвам.Единственото което ми се струва странно е че има секрет в носа.......слагам и солени капки.Доктора каза че не е нищо тревожно ама....все си мисля че не е много нормално.Иначе е здравичка.Има въпрос за млечницата,до колкото знам и съм чела това трябва да са така наречените гъбички,малката също има гъбички в устата,от скоро е на АМ и преди да започна да и давам соковете бяха страшно много,след всяко хранене и чистех устата както и преди това,но от както пие плодово-зеленчукови сокове започнаха д анамляват,и даже вече не ги мажа с нищо,те си изчезват то само себе си Rolling Eyes,за сметка на това пък дупето много често и се зачервя,сменям памперса на всяко хранене т.е. на 3-4 4аса максимум.
Аз имам един въпрос...............някой има ли представа дали имам право на някакви безплатни лекарста за бебето,майка ми ми каза че съм имала на някакви безплатни ако ми се наложи,но аз все забравям д апитам доктора,може ли някой д ами каже нещо по въпроса?
      Благодаря предварително   bouquet newsm51

# 628
За статистиката на Гери  Wink - дъщеря ми не е имала млечница, беше на АМ, вода не е пила. Мои познати обаче с кърмени деца са имало големи проблеми и трудно лекуване на Млечницата. Трудно, в смисъл бавно са се изчистили.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 22:51 от Марито

# 629
Бейби Лов, това че дупето и се зачервя, е вероятност млечницата да се е преместила и там.. Peace

К'ви лекарства ти трябват за такова малко и здраво бебе - безплатни????
То освен Панадол, физиологичен разтвор...какво друго би му се дало???

Имате ли колики?Предполагам че многооо ви мъчат  Hug

Мари благодаря за статистиката, ама това "мои познати" няма да го броя  Mr. Green  Ако не се изкажат те Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт