Отговори
# 705
Дати за училището за бременни:

24 и 31 януари

Hug Hug Hug

# 706
Копирам и тук поста си от темата Пазарджик и дано ми помогнете.
Мами,случайно някоя скоро да е купувала Вигантол или Деавит ???Трябва да почнем да ги пием след няколко дни и днес тръгнах по аптеките да намеря поне едно от двете,но уви ....Вигантол ми казаха ,че няма да намеря никъде,а Деавита го били изчерпали и скоро не са зареждали   .Незнам какво да правя   ,как може да оставят децата без лекарства?!
Молбата ми е ,случайно ако някоя скоро е купувала едно от двете да ми каже от коя аптека го е взела.

# 707
Здравейте!
Аз съм само наблюдател по темата за сега.Относно запитването на The Girl , Вигантол  във вторник получиха в аптеки Pharmacy . Намират се на Устрем, Стадиона срещу МБАЛ Здраве и на пазара.Не знам какво количество имат . Успех дано си намериш . 

# 708
Извинявам се , аптеките са "Панацея" а не Pharmacy . newsm78 Embarassed

# 709
Мерси,днес ще ида да проверя!!!

# 710
Здравей The Girl аз купувах Деавит  на Мони от аптеката под ДКЦ Ескулап,но преди два месеца!  bouquet Успех

# 711
Мерси за инфото момичета   bouquet
Днес с мъжа ми обиколихме сигурно всички аптеки в града и на всякъде ми казаха да не търся ,че не са зареждали скоро ,а и нямало по складовете.Тъкмо се отчаях и се сетихме за един познат на мъжа ми ,че държи аптеки та му звъннахме и ни намери Деавит от склада  на една от аптеките му.
  beby_love ти по колко капки му даваш на твоето детенце?

# 712
Момичета, само искам да ви насоча вниманието за Деавита, че срока му на годност е 1 месец след отварянето. Аз давам по 1 капка на ден, но ние сме големи все пак. Сега се сещам, че другата седмица изтича срока на опаковката, която ползвам в момента и ще трябва пак да обикалям по аптеки да го търся. Все пак аз може и да не давам вече, ако не го открия, няма да е толкова фатално.

# 713
Ами аз й давам по две на ден,само че и ги давам на веднъж,сутрин като я преобличам и оправям да се храним тогава й ги давам за да не ги пропусна

# 714
Не съм давала Деавит, но имам спомен как Данчето с трабанчето коментираше, че трябва да се прави почивка, да не се пренасити организмът с витамин А. Не помня обаче по каква схема се даваше.

# 715
срока му на годност е 1 месец след отварянето.
На моята опаковка пише че е годен една година след отварянето незнам защо на твоя пише един месец.
Не съм давала Деавит, но имам спомен как Данчето с трабанчето коментираше, че трябва да се прави почивка, да не се пренасити организмът с витамин А. Не помня обаче по каква схема се даваше.
Относно това на нас доктора нищо не каза за почивка,но Деавита е витамин Д който се дава за рахита.Защо да се пренасиша с витамин А

# 716
в Деавита освен вит Д има и вит А

# 717
smile3521
а Вигантола си е чист вит.Д

# 718
smile3521
а Вигантола си е чист вит.Д
да точно. Именно поради това се изписва Вигантол, а не Диавит. В момента Диавита нашумя, поради липсата на първия Peace

# 719
Да на нас когато ни изписаха витамин Д доктора каза че много се съмнява да намеря Вигантол.Аз обиколих аптеките но освен Деавит друго не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт