Отговори
# 720
Хайде момичета, включете се, дори и само с идеи ......  Flutter

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558165.new#new

# 721
срока му на годност е 1 месец след отварянето.
На моята опаковка пише че е годен една година след отварянето незнам защо на твоя пише един месец.
Специално проверих отново и пише "Срок на годност след отваряне на опаковката: до 1 месец". Вече ползвам втора опаковка, на която пише същото.

# 722
Аз не разбрах ,за деавита ли говорите newsm78
Ако е така ,значи съм тровила мойто цял месец с развалени капки newsm78
И тоз Деавит,как го давате ?Мойта лекарка ми каза 20 дни да давам ,после седмица почивка.Но гледам масово се дава всеки ден по една капка,дали е правилно newsm78

# 723
Да, деавита е с 1 месец срок на годност, така пишеше на моя. Peace
Дава се 20 дни, 10 се почива.

Сега да кажа за тези които търсят - свекърва ми вчера е купила вигантол, не е от лошите партиди уж, бил внос, дори няма етикет на български.
Как да обясня аптеката обаче, не знам името на улицата...ако знаете къде е детската градина Юри Гагарин, спирката на тролея до градината, по пътя на тролея посока центъра, на първия завой тролея завива в дясно, а аптеката е на левия ъгъл.Какво обяснение направих... ooooh!

# 724
Жана,аптеката да не е точно на кръстовището на Бенковски с разни други улици там Laughing
АКо е тази ,значи скоро да го получили ,защото майка ми наскоро беше проверила Rolling Eyes

# 725
Да, мисля че точно там е. Peace

# 726
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ,АКУШЕРКИ,ЛЕКАРИ И БАБИ!ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО КЪСМЕТ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И ДА СЕ РАДВАТ НА ХУБАВИ И ЗДРАВИ БЕБЕТА КАТО МОЕТО  Blush Blush  bouquet  bouquet

# 727
  • Пазарджик
Честит празник на акушерка Катя Антонова!   bouquet Hug
Кате,бъди жива и здрава, и все така лъчезарна! newsm51 newsm51 newsm51

# 728
Честит празник на акушерка Атнонова  Hug  bouquet
Кате бъди жива и здрава и с нестихващ ентусиазъм да постигаш поставените си цели  Hug  bouquet

Обичаме те, благодарим ти за всичко което правиш за нас  Hug  твоите мамета  Hug

# 729
    Честит празник на акушерка Антонова!
Днес в МБАЛ Пазарджик тя бе избрана за Акушерка на годината!
Най-накрая получи признание и на "родна земя".
    Кате, никога да не секва ентусиазмът ти! Напред и нагоре! Обичаме те!

# 730
  • Пазарджик
Нели,за втора поредна година ли Катето става Акушерка на годината?
Това е страхотна новина.
Кате,Честитооооооо!За пореден път доказваш,че си най-добрата акушерка! newsm10Обичаме те!  bouquet Hug

# 731
Честито, Кате. Заслужаваш го  bouquet  bouquet  bouquet

# 732
Честито на Катето! Здравейте на всички! Аз обикновено не пиша, но...родих сина си на 13.12 в Селена - очарована съм. След това и аз се сблъсках с проблема с липсата на Вигантол. Търсих по аптеките в цяла западна Европа - нямаше го, оказа се, че Вигантолът си е добър, но пипетата му е направена от материал, който се е оказал канцерогенен - така, че проблемът е в амбалажа. С Деавита трябва да се внимава, заради това, че съдържа вит.А (макар, че всички ние сме отгледани с Деавит). Аз си поръчах чист витамин Д от Франция и така...Но е тъпо в днешно време да се притесняват майките за такива елементарни неща, още повече, че са от първа необходимост!!! И защо някой не започне да внася вит.Д, друг, освен Вигантол не разбирам!  ooooh!

# 733
Забавих се с поздравленията към ак. Антонова, защото все се чудя дали отваря темичката, но с огромно закъснение, едно огромно благодаря на тази сърцата жена.
Да си ни жива и здрава! Обичта на майките, на които си помогнала е достатъчно признание, но нека има и още "официални" такива.

# 734
  • Пазарджик-Панагюрище
И аз със закъснение да честитя на ак. Антонова. Дано има повече хора като нея, които да помагат на българските майки. Пожелавам и да е жива, здрава и все така всеотдайна.
Аз утре постъпвам в болница и след няколко дни, ще има новини.

Общи условия

Активация на акаунт