Великденски базар в Пазарджик

• 24 789
  • 457
  •   1
Отговори
# 450
Браво за постигнатия резултат!  smile3501
Радвам се,че има толкова хора с добри сърца! Яна,благодаря,че ни обедини за тази добра кауза!   bouquet Браво на всички момичета които се включиха със сръчните си ръце! Радвам се ,че бях част от това!  Hug

# 451
Браво за организаторите и всички участници в базара  bouquet  bouquet  bouquet

# 452
аз не мога да добавя и ред към написаното от Яна....в такива моменти ми лиспва тук бутона "харесва ми" ....

Факт, че това е най-успешният ни базар, факт, че бяхме най-мобилизирани, факт - че Пазраджишката общественост вече ни познава и ни ВЯРВА...
Дай Боже - догодина - повече  Peace

п.с. http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150161636978610.3 … 2208.174583063609
линка е същият който Яна е дала  Peace

p.p.s. вероятно има пропуснати...защото за първа години работливите пчелички са толкова много  Hug
Моля предварително да извинят Яна, ако е пропуснала някой   bouquet

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 12:28 от mother-of-pearlS

# 453
  • Buffyworld
Браво момичета !  Hug

Аз също предполагах, че тази  година Базарът ще е много успешен, защото не бях виждала преди толкова много красоти на едно място !  Hug

Все така да са успешни и следващите благотворителни базари !
    bouquet

# 454
Бъфи, специални благодарности и на теб за грамотите и сърцата, които отпечата Hug Hug Hug Hug
Те зарадваха много хора!
Благодарности и на Сончето за сърцата, които изряза Heart Eyes

# 455
  • Buffyworld
Детето си прибра Грамотата от Базара  в секцията на стъклената витрина и не дава да му я пипаме  Joy Mr. Green

Христос Воскресе !!!
Честит  и Весел празник на Всички  !!!   bouquet Hug Hug

# 456
Здравейте, знае ли някой тази есен дали ще идва БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА в Пазарджик ?

# 457
сега видях че някой е писал тук, след базара...

poli555 мисля, че е най-удачно да зададеш въпроса си ТУК в Пазарджишката тема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт