* SportsDirect - 11 *

• 51 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
здравейте, момичета
Честит Празник на всички, аз за първи път пазарувах миналата седмица от сайта и днес искам да се похваля
с пристигналата ми поръчка. Донесаха ми я вкъщи и дори имам подарак чаша  от sportsdirect
пазарувах само за 10 паунда - два суйтчъра с безплатната доставка, беше само проба но тя пристигна

# 61
Честити празник момичета  Hug  bouquet Hug Пожелавам ви да сте най - обичаните майки и съпруги  Hug   bouquet Hug

Май на 6ти са решили на всички да им откажат и после са размислили. Чакам развитието с моята поръчка от 4ти, сторнира на 6ти и на 7ми малка част предадена на куриер  Thinking

А за ексдисплей, аз получих такива маратонки за Дарито, абсолютно чисто нови са и нищо им няма. Имам едни други мъжки ексдисплей пак, доста са прашни и пробвани . Здрави са абсолютно, но си личи че са стояли нейде на някоя витрина  Peace

# 62
  • тук-там
За протокола - приеха поръчка с БД, че и тракинг № дадоха.

Your SportsDirect.com order .............................. has been sent to our courier for delivery newsm44

# 63
 ooooh! Абе сладурки, що не ми кажете, че съм патка загубена, като ви пуснах там снимката на предната стр от това какво ми е излезло накрая, ам...аз чисто и просто не съм я докарала до край работата  #Cussing out #2gunfire Това не е последната стъпка, която съм си мислила, че е, ама пък кой да блее...сега си отворих пак кошницата и въпроснияпотник си ми стои вътре  ooooh!
Реших, че нещо не е наред, чудих се дали да пусна пак потника, но какво да ги правя 2, ако дойдат и викам я да пусна една поличка пак за проба, така и така не са ми взети пари..ами пуснах, но докарах до край нещата, значи след онази страница има още едно долу Процессинг, което бива да цъкна и ето имам си вече блокирана сума за поличка  Mr. Green а потника повече ме кефише  ooooh!
И мейл си имам вече

# 64
  • Хасково
И аз пуснах поръчка за 5.99 лири с БД  Mr. Green

В неделя получих имейл че ми е пратена и имам даже и тракинг номер, но като го проверявам в DHL нищо не излиза

# 65
  • Някъде там на юг...
Много Ви моля момичета,

може ли на ЛС кода за БД  Praynig Рових назад и в старата тема, но не го откривам, а нямам време Sad

# 66
  • Хасково
Много Ви моля момичета,

може ли на ЛС кода за БД  Praynig Рових назад и в старата тема, но не го откривам, а нямам време Sad

Мила няма код , като пускаш поръчката и там има две опции , едната си е нормалната за 30 лири шишинд а от десният край има за 0.00 , но е до офиса са им и не е много сигурно дали ще пристигне Simple Smile  Peace

# 67
  • Някъде там на юг...
Мерси Анинце!

Значи може би за по-сигурно ще ползвам някоя мама Rolling Eyes

# 68
Момичета, моля за помощ. Искам да направя подарък за племенника си, но не знам кой номер маратонки да му поръчам. По БГ стандарти носи между 44 - 45 номер, стелката му е 29 см, а подметката е 31 см.Насочила съм се към  FILA. Бихте ли ми казали кой номер да му взема?  Praynig

# 69
  • Пловдив
е,добре че идват безплатните поръчки че чаках да вадите калашниците и да ме стреляте.Моите 2 ги чакам днес следобед.

# 70
  • София
е,добре че идват безплатните поръчки че чаках да вадите калашниците и да ме стреляте.Моите 2 ги чакам днес следобед.

Напротив много сме ти благодарни всички  Hug   bouquet  bouquet  bouquet Честит празник   bouquet

# 71
Момичета, пуснала съм и аз с безплатна доставка на 3 март, получих веднага потвърдителен имейл, но втори имейл с номер за проследяване така и не съм получила, парите си стоят блокирани. Имам ли основание за притеснение?  Thinking

# 72
  • Пловдив
Някай път бавят тракинга ако някоя стока я няма.Днес бях в Райфайзен банк.Имам 2 канселирани поръчки но парите не са блокирани.Такъв отговор получих и от сайта1 само проверяват дали поръчката е реална с този имейл ,2 стъпка пращат и тогава теглят.Не казаха нищо за блокиране и в банката ми казаха същото.не разбирам защо при вас има блокирани пари

# 73
  • София
Здравейте дами и честит празник   bouquet
Моята поръчка с БД също я донесоха преди малко. Едната обувка е много пробвана и мръсна, но не мога май нищо да направя. Ще видим довечера как детето ще реагира  newsm78. За поръчката ми от 1.03 още нямам тракинг номер.
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 74
През кои държави минава пратката докато пристигне в софия?

На мен от 6.03 и 5.03 ми стой непроменен статуса на пратката в проследяването на ДЛЧ,а все си мисля че вече трябваше да се променят, да предположим че в неделя почиват...ама днес нищо не е мръднало...

Общи условия

Активация на акаунт