Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 595
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia, Bulgaria
Много ми се иска bqanio да направи коментар на снимката ,на която новия герой взима интервю от Еда,но по неговия неповторим начин и чувство за хумор!Микрофона е ваш Г-н bqanio,впечатлете ни и ни разсмейте,умееш го,не знам защо каза че нямаш чувство за хумор-Представям си ,ако имаше -щяхме да сме в Пирогов.

# 676
  • София
Много ми се иска bqanio да направи коментар на снимката ,на която новия герой взима интервю от Еда,но по неговия неповторим начин и чувство за хумор!Микрофона е ваш Г-н bqanio,впечатлете ни и ни разсмейте,умееш го,не знам защо каза че нямаш чувство за хумор-Представям си ,ако имаше -щяхме да сме в Пирогов.

Аз съм перфекционист - докато не ви видя всички в Пирогов (или по-добре в болницата, където Харун води Еда), няма да си призная за чувството за хумор. Майтапя се, чакай да я видя тази снимка и да ми дойде вдъхновение. Щом вече по поръчка ще пиша...

# 677
  • Sofia, Bulgaria
Знаех си ,че си подходящия човек/без да игнорирам останалите/.Веднага "вдяна".Благодаря ти!

# 678
# 679
Тоя новия мисля, че ще се завърти около Ниса (ако не е бившия й).
Може и да бъде тест за чувствата на Бату към Ниса.
Надявам се, че идеята ще е да ни покажат, че живота има и весела страна .... не само сълзи.

# 680
  • София

...като го гледах дотук май няма нужда от толкова приготовления - на него две чаши вино му стигат... Joy
[/quote]

Да де, ама така веднага ще ни хванат и после аз да му мисля като подбудител и изпълнител. Вашата вина ще е колективна и ще си поделите присъдата, а аз ще си я лежа сам (най-вероятно доживотна, както Бойко май искаше за отвличавния). А за капак може да ме сложат в една килия с Бурак и Мелда.

# 681
Абе този новия и той не е за изхвърляне , голям симпатяга, Simple Smile

# 682
Надявам се, че идеята ще е да ни покажат, че живота има и весела страна .... не само сълзи.

Аз предлагам да се завърти около Мелда , ама тя така да се влюби , че да забрави за Харун . Дано този младеж да и покаже какво е истинска любов и тя да остави сестраси и Харун. Да престане с лъжите и отмъщенията си.
 Ох , дано да съм права.............

# 683
  • София

Така като ги гледам двамата си говорят за бъдещите й творчески планове (банално, но това разчитам аз на снимката и по движенията на устните на Еда), както и за позицията й по провеждане на референдум в Турция за частична промяна на конституцията, разрешаваща многоженството за един конкретен турски гражданин или по-скоро гражданка. А Еда го върти и суче и се прави, че не разбира за кого става дума. А интервюиращият тръпне в надежда това да се случи, за да се уреди и той в харема.

# 684
  • София

Аз предлагам да се завърти около Мелда , ама тя така да се влюби , че да забрави за Харун . Дано този младеж да и покаже какво е истинска любов и тя да остави сестраси и Харун. Да престане с лъжите и отмъщенията си.

Дано, ама голям зор ще е да ни убедят, че този пич може да отговори на чувствата на една мецана като Мелда при наличието на други къде по-подходящи обекти наоколо.

# 685
  • София
Не знам точно,нямам предчувствие за този младеж,каква роля ще изиграе в развръзката/между другото,ако изобщо разбирам от мъже,то това не е моя тип/.Отдавна не се е мяркала Севал,нещо ми се върти в ума ,но ....зна ли се?

Ааа, разбираш, разбираш - и мой тип не е...

# 686

Дано, ама голям зор ще е да ни убедят, че този пич може да отговори на чувствата на една мецана като Мелда при наличието на други къде по-подходящи обекти наоколо.

Абе мацана , ама те някой мъже харесват такива жени , от всичко по много да имат, така , че да се надяваме на новия баба Меца да му хареса:)

# 687

Да се завърти около Мелда, но дано са оправили дупките по пътищата. Да не излезе вярно, че в живота всичко се повтаря, тогава ни чака ................
Една дупка и ........... обърка живота на всички.

ПП При толкова дупки по нашите пътища .......... (мечтая)   newsm78 Praynig

# 688
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехххх ако този бонбон го оставят за Мелда си е чисто светотатство ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Замисляли ли сте се , ако се окаже,че Бату верно има брат само този може да се яви като негов брат, но според спомена от подпалването на яхтата детето беше момиченце. Ама знаем ли. Те Нова преведоха "Бусе,ще те търся братко" , пък в следващият момент детето ми приличаше на момиченце. Ако Бату има брат сигурно ще е това момче. Няма да се очудя, ако и той се влюби в Еда , тогава Харун ще се уреди  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 689

Да се завърти около Мелда, но дано са оправили дупките по пътищата. Да не излезе вярно, че в живота всичко се повтаря, тогава ни чака ................
Една дупка и ........... обърка живота на всички.

ПП При толкова дупки по нашите пътища .......... (мечтая)   newsm78 Praynig

Той вече им е достатъчно объркан , да се надяваме , че  новата дупка ще им помогне да почнат да си разрешават проблемите

Общи условия

Активация на акаунт