Бродирана красота - Гоблени 71

• 112 948
  • 699
  •   1
Отговори
# 210

http://kalinadimitrova.snimka.bg/tapestries/dwata-ednoroga.374021.12072163
Така трябва да изглежда завършен.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 23:24 от kalina@

# 211
Да бе , аз после го видях и се самопоправих.
Щото за 1 лира си помислих в първия момент , че е само схема ooooh!
Айде играйте го на търг Laughing

преди да го играе някой нека попита продавача дали ще го достави в България или там ,където иска да го достави.
Продавача е заявил ,че доставя във Великобритания само.
Което не значи ,че няма да се съгласи да достави и някъде другаде, но тъй като е на търг трябва да се пита.
И ако продавача се съгласи трябва да даде право на запиталия да играе.
Чак след като продавача даде правото , може да се играе в търга .
Така е направен британския ибей. Играеш в търг или ако страната ти / регистрирания в ибей адрес/ е в списъка на страните с които продавача работи или след неговото лично разрешение.
вече има 2 фирми в англия, които да ми получат пратката и срещу 1,50 паунда да я доставят в софия или с допълнителни пощенски и в цялата страна  Peace така че проблем няма, стига да има желание
проблем има:)
не може да участва в търга както казах.
Опитай се да наддадеш за конкретния комплект и ще видиш ,че не можеш да участваш в търга. Приканват те да пишеш на продавача.
Системата директно те изхвърля, тъй като регистрирания в ибей адрес не е във Великобритания.
Не дай си боже да заложиш снайпер и имаш напразни надежди:)
Знам ,защото научих това на собствен гръб. Изгубих доста изгодни неща докато го разбера:)

# 212
  • София
Всичко се решава Simple Smile и регистрационния адрес може да се сменя.
Правила съм го и си наддадох и спечелих търг, който с българския адрес не можех изобщо да наддам. Така че стига налага само твоето мнение и приеми че и други пазаруват от и-беи и че може да са пробвали нещата, а не само да предполагат.
И като казват нещо го казват от опит, а не само да предполагат. Знаем и твоите само теоретични знания относно шиенето Simple Smile

# 213
 Ivanichka,
радвам се ,че се появи Mr. Green

# 214
Добро утро, щастлива съм да видя всички в добро разположение на духа.Само малко ме ядоса една в пощата тази сутрин, но....няма да си развалям целия ден я  Wink

Вчера взех "Майка" - та от рамка.Ма нещо ми куца като че ли с това паспарту

И благодарение на майка ми, моя "Адам" няма да е вече самотен.Ето я и "Ева"

# 215
sissak паспаруто не е лошо като идея, но според мен се губи красотата на самия гоблен с този цвят паспарту. Ако беше контрастен щеше да е по-добре. Щеше да дава дълбочина на гоблена.
Аз не разбирам много. Иначе гоблена е много нежен. Възхищавам ви се, аз нямам такова търпение.

bouquet

# 216
  • София
Появявам се аз и готови гоблени показвам даже  Joy
Сис, много е нежна майката с детето Heart Eyes

P.S - няма нужда от трупане на безсмислени отговори - затова отговарям тук - показала съм в тая тема, който е искал е видял Simple Smile

P.S.2 - само редактирам днес Simple Smile))
Ина, добавих линкчетата към "Полезни съвети за гобленари" - наистина са много полезни Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:47 от Ivanichka

# 217
Така ли, къде е новият?
А аз не показвам smile3518
Нито гоблен , нито предница, нито гръб.
Съжалявам, ексхибиционизмът ми е чужд Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 16:37 от Хипатия

# 218

Ето ви малко полезна информация за първа страница

http://vyshivka.cz/?page_id=395&lang=en

http://vyshivka.cz/?page_id=477&lang=en

Има вервако-дмс Laughing

Сисак , хубава е   bouquet

# 219
  • Плевен
Сисак -  HugНе се коси ,гобленчето е готино !Браво на тебе   bouquet  bouquet  bouquetАплаузи и за майка ти   bouquetПоздрави я от мене ! HugКакто се казва в една реклама -"Супер майка" Peace

Добро утро момичета! Grinning Щастлива съм че снощи си завърших подаръчето от Сисак Heart Eyes/благодаря ти от сърце мила/ и бързам да ви го покажа  Embarassed

Качвам 3 снимки  Blush,че съм една фотачийка-пишман им казват! Mr. Greenвече съм готова за Великден  Laughing Peace

Слънчев,весел и прекрасен ден на всички  Wink ! Heart Eyes

За добро настроение -малко схемки  на яйчица  Mr. GreenHeart Eyes

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:06 от pepen

# 220
  • София
Ох, Калина, направо е невероятен! Възхищавам ти се на търпението!

sissak, ще си позволя да изразя мнението си. С паспарту-то е станало много сполучливо, добре контрастира с дрехата на майката. Проблемът според мен е в рамката - можеше да е мааалко по-светла. Струва ми се, че нейният цвят не си пасва много Sad  Но иначе гобленът е невероятно нежен!

pepen, много сладко патенце!  Simple Smile

# 221
  • Plovdiv
  bouquet Здравейте, големи красоти показвате!
Дуданка   #Crazy много си бърза
Търся схемите на тези гобленчета
[/URL]/ftp]
[ftp][URL=http://keep4u.ru/full/a1aa30d7af7c775403891b0c86e22fae.html][/URL]][[URL=http://keep4u.ru/full/ae17679ee2c7a95119d614ee562a1ee9.html][/URL]/ftp]

# 222
  • София

Допълних горе, но искам да отбележа нещо - загледах по-внимателно имено конвертора вервако-дмц.. Установих че последната картинка е изрязана и не е пълна, но пък това е същата картинка, която ти беше давала преди време - http://radikal.ru/F/s45.radikal.ru/i107/0907/8b/0d00e20414da.jpg.html
тогава липсваха наименованията с началните букви на азбуката - A-H, та сега комбинацията от двете дава пълната конвертираща таблица  Peace

# 223
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Поздравявам майката на sissak за Ева. Аз миналата седмица довърших Адам, вече е в рамка и започнах Ева. Трябва да ги снимам да ги покажа, но може би довечера като се прибера.  bouquet

# 224
  • гр.Добрич
Сисак, гобленчето е много нежно, но май светлото пасапарту не е много удачно.

pepen, патето да го пратиш на педикюр. Mr. Green Схемите на яйцата са страхотни, но ако някой има идея как да ги направим така овални? Мисля си за нещо от типа на бискорнюто, но то само сглобяването му е по-сложно от шиенето.

Общи условия

Активация на акаунт