Бродирана красота - Гоблени 71

• 112 963
  • 699
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте момичета,

Аз не съм от най-редовните, понеже шия много бавно, но тъй като от няколко дни все си мисля, че е време да започна нов гоблен, бих искала да ви питам, някой шил ли е "Charming Cottage" на Dimensions.

Много ми се иска да го ушия и бих била благодарна, ако ми пратите схема или ми кажете дали мога да поръчам някъде в БГ.   

# 196
  • Плевен
Здравейте момичета,

Аз не съм от най-редовните, понеже шия много бавно, но тъй като от няколко дни все си мисля, че е време да започна нов гоблен, бих искала да ви питам, някой шил ли е "Charming Cottage" на Dimensions.

Много ми се иска да го ушия и бих била благодарна, ако ми пратите схема или ми кажете дали мога да поръчам някъде в БГ.    

Ако е това !?Заповядай!  Simple Smile

За поръчка на готова комплектовка от тук

http://cgi.ebay.co.uk/Charming-Cottage-Cross-Stitch_W0QQitemZ160 … sh=item255956a1cd

Само ти показвам,иначе не зная как става поръчването! Cry
В България има една фирма "Герика" във Варна която предлага гоблени на Дим но на доста по-високи цени ,а не са и оригинали!Специалистките по "Герика "да се произнесат! Grinning От мене толкова! Mr. Green

Линк към "Герика"Разглеждай на воля! Hug

http://www.gerikadimensions.hit.bg/index1.htm

# 197
Ето

http://lunaticlun.gallery.ru/watch?a=vru-8M8

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:00 от ina.

# 198
  • София
Pepen, точно това е....!

Страхотна си, мерси! Направи ме толкова щастлива...  Hug

Още утре тичам да окомплектовам с конците!

Ina, мерси и на теб!  Hug

# 199

на мен ми прилича на комплект  Thinking в графа комплекти е и на снимката долу се виждат шаренки конци
гоблена за твоят рожден ден е страхотен, дано ми стигне живота и за него

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:22 от Дъмперита

# 200
Да бе , аз после го видях и се самопоправих.
Щото за 1 лира си помислих в първия момент , че е само схема ooooh!
Айде играйте го на търг Laughing

Пепи ,много е хубав станал  bouquet

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:11 от ina.

# 201
Здравейте, искам да попитам някой, който си е поръчвал конци от nikmark, как се разбира че ще изпълнят поръчката. Връщат ли обратен мейл. Пратих им по ел.поща, какво искам и те не ми отговарят. Телефони няма на страницата, за да им се обадя. Ще изчакам още два дни и пак ще им пиша.

# 202
аз така съм се заринала, че само този ми липсва  hahaha
но е добро предложението, че някой който наистина ще го шие  Hug

# 203

преди да го играе някой нека попита продавача дали ще го достави в България или там ,където иска да го достави.
Продавача е заявил ,че доставя във Великобритания само.
Което не значи ,че няма да се съгласи да достави и някъде другаде, но тъй като е на търг трябва да се пита.
И ако продавача се съгласи трябва да даде право на запиталия да играе.
Чак след като продавача даде правото , може да се играе в търга .
Така е направен британския ибей. Играеш в търг или ако страната ти / регистрирания в ибей адрес/ е в списъка на страните с които продавача работи или след неговото лично разрешение.

# 204
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някой, който си е поръчвал конци от nikmark, как се разбира че ще изпълнят поръчката. Връщат ли обратен мейл. Пратих им по ел.поща, какво искам и те не ми отговарят. Телефони няма на страницата, за да им се обадя. Ще изчакам още два дни и пак ще им пиша.
Аз съм си поръчвала веднъж от там ДМЦ и останах доволна. Беше преди месеци обаче. Свързах се с тях по скайпа - от лявата страна на страницата им е даден скайп за връзка. Говорих с човека, продиктувах му номерата и дължината на конеца и се уговорихме как да ми ги прати. За няколко дена пристигнаха и част от тях все още си ги ползвам.

# 205
Италина, бистрото е неимоверно красиво, а рамката е изключителна!!!
А всичко по ренесансови произведения така ме влече...
Еллени, много хубаво перминче! И аз им се каня на тези двата Wink

# 206
Тук има и страхотни покривки
Когато шиете графика каква панама си купувате, става ли на обикновена бяла и от къде мога да поръчам панама.

# 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Когато шиете графика каква панама си купувате, става ли на обикновена бяла и от къде мога да поръчам панама.

зависи. за някои се препоръчва екрю или кремава  Hug
от Милена стил може да се поръча на парче, в аксиома има и на метър. аксиома поема куриера, ако поръчката е над 30 лева  Hug

# 208

преди да го играе някой нека попита продавача дали ще го достави в България или там ,където иска да го достави.
Продавача е заявил ,че доставя във Великобритания само.
Което не значи ,че няма да се съгласи да достави и някъде другаде, но тъй като е на търг трябва да се пита.
И ако продавача се съгласи трябва да даде право на запиталия да играе.
Чак след като продавача даде правото , може да се играе в търга .
Така е направен британския ибей. Играеш в търг или ако страната ти / регистрирания в ибей адрес/ е в списъка на страните с които продавача работи или след неговото лично разрешение.
вече има 2 фирми в англия, които да ми получат пратката и срещу 1,50 паунда да я доставят в софия или с допълнителни пощенски и в цялата страна  Peace така че проблем няма, стига да има желание

# 209
...

зависи. за някои се препоръчва екрю или кремава  Hug
от Милена стил може да се поръча на парче, в аксиома има и на метър. аксиома поема куриера, ако поръчката е над 30 лева  Hug
аз купих обикновена бяла панама, но нямам представа дали ще стои добре струва ми се рехава затова питам дали има нещо по-специално при избора, а за цвета на мен бяла ми е добре

Общи условия

Активация на акаунт