Бродирана красота - Гоблени 71

• 112 377
  • 699
  •   1
Отговори
# 675
Гуди, уреди се  Hug аз ще взема другата  Mr. Green и те отървахме от тежкото бреме  Whistling

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy кажете само колко кафепийки има - ще направя на всяка по едно  Hug

# 677
списък
1. Иваничка
2. Дъмпи

аз обявявам конкурс за най-малка бродерия на тема великден. наградата я осигурявам аз. решението ще вземем колективно, чия бродерия е първо място. срок една седмица. на12.04 ще се показват бродериите тук.

# 678
Да покажа етапче от моята нощна пеперуда

# 679
  • Плевен
Честит Великден !!! Grinning
Goody -  Heart Eyes спри се бе момиче!Само ти  Blush
Bilkova -   bouquet  bouquetБраво и на теб и на щерката!Получило се е  Peace  bouquet  bouquet
aynur -  Hug Peace newsm10 smile3501Работлива пчеличка си ти ! Heart EyesСтава разкошно!

списък
1. Иваничка
2. Дъмпи

аз обявявам конкурс за най-малка бродерия на тема великден. наградата я осигурявам аз. решението ще вземем колективно, чия бродерия е първо място. срок една седмица. на12.04 ще се показват бродериите тук.

JoyПиши ме и мене !Ама наградата да не е като картичката - мини-мини  Laughing  За сега започвам със схеми/те са ми слабост Whistling/

newsm78 Ами ако се повторим с произведенията си ?Два подаръка ли ще има ? Joy Naughty

# 680
Охо, конкурсче.  Hug  Дано успея да се включа, че нещо нопоследък нямам много време за шиене. А има ли ограничение с колко минита мога да се включа?

# 681
с колкото искаш  Hug

# 682
Може ли и аз да се включа ?
 А на кого да ги изпращаме ?  Или само ще ги показваме на снимка ?

# 683
само показваме тук  Hug

# 684
  • гр.Плевен
А до кога трябва да се запишем?
И как ще се шие - гобленов или кръстат бод? Или кой както си прецени?

# 685
срок една седмица. на12.04 ще се показват бродериите тук.
Предполагам че който иска да участва , просто трябва да го е избоцкал и снимал на 12-ти да покаже снимката

П.П. Предлагам да си избоцкваме и никнейм  Wink , а после всички да изпратим минитата си  на победителя - кото допълнителена награда-бонус   Hug

# 686
  • Плевен

GrinningЗаписвам се с първото си мини!Избоцках го за отрицателно време Wink  newsm68 !Има и полвинки и четвъртинки и контурчета !Стана много свежарско ,но пишман фотографката не може да го възпроизведе/така ме е яд/ WhistlingЗатова слагам 2 снимки  Blush и мишката на компа за сравнение  Mr. Green JoyДали е достатъчно малко и трябва ли да го оформям като картичка или нещо подобно! newsm78

# 687
ами който иска може да го прати после на съфорумка по умострение. така ще има малки изненади. супер идея е   bouquet
пепен, страшно е. ако искаш си го оформи.
всеки да шие както му е кеф, няма ограничения  Simple Smile

# 688
  • София
Аз ще се включа само като зрител. Нещо пропуснах великденските мотиви и тая година  Thinking а тепърва не ми се започва, та ще се радвам само на вашите творби  Hug

# 689
  • край Дунав
 smile3508  Отивам да си сложа 2 чифта очила.
Мимито и Светла-харесва ми идеята ти, която победи да получи останалите минита

Общи условия

Активация на акаунт