Искам да умра!!!

• 6 868
  • 52
  •   1
Отговори
Влюбих се в едно момче по нета, ама то се оказа, че има жена и дете...излъга ме супер гадно Close #Cussing out #Cussing out #Cussing out А аз си мислех, че ме иска. Говори ми такива неща повярвах му и накрая ми казаха, че се е върнал при нея. Какво да направя тука прочетох и други жени, дето така са били с такива мъже и даже са им родили деца. Дайте съвет да си го върна, поне да спи с мен пак и да забраменея.
Искам съвет от тези дето писаха, че имат такива мъже с деца от други жени как стана при вас...помагайтеееееееееееееее Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1
Твърде плоско дори за тук.

# 2
# 3
 Crazy ша умра и аз, баш на 8 март.

# 4
Еее, мисля че подценяваш ужасно много аудиторията тука  Naughty. Не така грубо, няма да стане  Stop

# 5
  • София
Ахахахахахаххаха... Joy Joy Joy

# 6
На колко си години? 15, 16?
Едно бебе страшно ще ти пасне на акъла...  ooooh!

# 7
Съвет- намери си друго момченце, но преди сериозни задълбочавания си го провери Peace

# 8
Уф, голяма тъпня. Нали не очакваш някой да те приеме сериозно!

# 9
Как не се уморихте  ooooh!
По-тъп пост не съм чела  Mr. Green

# 10
  • Най-сетне у дома
Обра всички награди за най-плоска пързалка  Laughing

# 11
Ама аз искам съвет как да си го взема обратно той не иска жена си, ама трябва д аму влея акъл да се сети за мен.

# 12
Липсата на остроумие и вдъхновение са по- лоши от съчинените истории. Първите дразнят, вторите- не, ако са поднесени майсторски. Опитай след време пак.

# 13
Ама аз искам съвет как да си го взема обратно той не иска жена си, ама трябва д аму влея акъл да се сети за мен.

Ама те всички така говорят, че не искат жените си, че са пред развод, че почти са се разделили  Mr. Green
Няма такова нещо, човека е излъгал и се е върнал при жена си, така става в 101% от случаите.

# 14
Е как ще му "влееш" нещо, което ти самата нямаш?

Общи условия

Активация на акаунт