СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 33 483
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Явно от това съм се подвела, както и да е премахнах критерия. Иначе майка ми е детска сестра  доста време работеше в ясла, но това вече не важи.

Ако сега започне в ОДЗ ще важи.
Тук някой беше споделил, че детето му не може да започне, след като е било прието, понеже няма сестра в ОДЗ-то... ако има желание да си смени местоработата може и с 3 т. да се уредиш.  Hug При това никой няма да ти се сърди, понеже ще си направила добро, а не лошо - доста деца ще имат възможност да започнат да посещават градината... не помня, обаче, коя ли беше...

Май единственото нещо, за което се търси персонал - в няколко градини даже бях срещнала, че се предлага работа за медицински сестри.

# 481
Да не спамя темата, но ми се струва, че тук наистина се вихрят страсти Grinning, явно конкуренцията си казва думата. Благодаря все пак, че ми разяснихте положението. Още един въпрос - за детската кухня в района ако сте наясно - колко време се чакаслед подаване на документи?

# 482
Ето една обява: http://www.jobs.bg/f852703
Дано някой поне да успее!

# 483
  • София
Това, което аз ти написах, изобщо не беше от "страстите". Наистина тук една от майките плачеше, че поради липса на сестра детето не може да започне - а е прието и записано, но ДЗ-то не функционира... де факто.
Дали не ставаше дума за 80-то ОДЗ?..  newsm78 Точно не помня, но може да се поинтересуваш, ако имаш такава възможност.

# 484
Да не спамя темата, но ми се струва, че тук наистина се вихрят страсти Grinning, явно конкуренцията си казва думата. Благодаря все пак, че ми разяснихте положението. Още един въпрос - за детската кухня в района ако сте наясно - колко време се чакаслед подаване на документи?

В кой район си?

# 485

От 2008, не помня кой месец, тук си е все такъв купон. Част от нас не са ти конкуренция, просто искахме да те предпазим от грешка, която може да ти струва скъпо когато се усетиш.

Ако случайно някой реагира по-остро, то е защото историята помни такива умишлено "сбъркани" критерии. Някои даже се жалваха в СО че неправомерно им е отказан прием.

За кухнята идея си нямам.

# 486
irini в Борово съм. Знам, че се подават на Белмекен 13 в 55 ясла, но дали не съм закъсняла newsm78??? А сега след като премахнах критерия сме на 20 място, защото преди не бяха разделени по различните критерии. Очертава ли се да имаме шанс или да не се надяваме?

# 487
  • София
irini в Борово съм. Знам, че се подават на Белмекен 13 в 55 ясла, но дали не съм закъсняла newsm78??? А сега след като премахнах критерия сме на 20 място, защото преди не бяха разделени по различните критерии. Очертава ли се да имаме шанс или да не се надяваме?

За момента има 4/79 - ти вероятност да влезе в тази градина. В последствие, обаче, може и да бъдат променени кандидатурите и вероятността да се увеличи или да намалее.

ПП
За кухнята по- добре питай в отчетната тема в съответния район, по- вероятно е да знаят.

# 488
Явно от това съм се подвела, както и да е премахнах критерия. Иначе майка ми е детска сестра  доста време работеше в ясла, но това вече не важи.
А случайно майка ти да си търси работа? в 80то ОДЗ издирват детска сестра под дърво и камък! И вие ще имате предимство, ако майка ти тръгне там на работа!

# 489

Захира, в граничната група сте и в момента шанса ти е съвсем приблизително 1 към 13. И ние сме там.

# 490
  • София

Захира, в граничната група сте и в момента шанса ти е съвсем приблизително 1 към 13. И ние сме там.

По- скоро е близо до 1/20.

# 491

Ако сега започне в ОДЗ ще важи.
Тук някой беше споделил, че детето му не може да започне, след като е било прието, понеже няма сестра в ОДЗ-то... ако има желание да си смени местоработата може и с 3 т. да се уредиш.  Hug При това никой няма да ти се сърди, понеже ще си направила добро, а не лошо - доста деца ще имат възможност да започнат да посещават градината... не помня, обаче, коя ли беше...

Май единственото нещо, за което се търси персонал - в няколко градини даже бях срещнала, че се предлага работа за медицински сестри.

smile3514 аз бях и още съм!!!

# 492
Аз съм в "Гоце Делчев", за Борово - не знам, но тук се отказах от ДК след 2 месеца чакане.

# 493

По- скоро е близо до 1/20.

Мне, две от децата на предни места ги има и в социалния списък. Там ще ги приемат със сигурност, ако нищо не се промени.

# 494
... ами, май докато детето ти надмине възрастта за кухня.... Аз, поне на времето още усетих абсурдността на ситуацията да чакаш някой да се откаже и преди това всички подали молби преди теб да са влезли вече.

Общи условия

Активация на акаунт