СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 33 355
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
  • София
irini в Борово съм. Знам, че се подават на Белмекен 13 в 55 ясла, но дали не съм закъсняла newsm78??? А сега след като премахнах критерия сме на 20 място, защото преди не бяха разделени по различните критерии. Очертава ли се да имаме шанс или да не се надяваме?

За ОДЗ-то няма значение, че сега си на 20то място, защото както писах към 80тина дечица сте с толкова точки, тук се тегли вече жребий и който спечели, спечели, за самия жребий можеш да попорчетеш по-назад в темата как става.

За кухнята - аз съм в тази на Белмекен 13, а имам приятелка, която взима от 8 ОДЗ, подадохме си документите когато децата бяха на 3 месеца и изобщо не сме чакали, като станаха на 10 ни се обадиха да отидем да се запишем, но имаше майки, които бяха подали молба в 9тия месец на детето и казваха, че са чакали 3-4 месеца, така че направо отивай и си подавай молба, а когато сео бадят - тогава.

# 496
  • София
Пак нещо не схващам,кога ми смята тези 0,1 точки (Семейството живее на територията на административния район на детската градина ) винаги?или само в градините,които са го посочили,като критерии?Питам,защото нещо не се връзва newsm78

# 497
  • София
Пак нещо не схващам,кога ми смята тези 0,1 точки (Семейството живее на територията на административния район на детската градина ) винаги?или само в градините,които са го посочили,като критерии?Питам,защото нещо не се връзва newsm78
Това е ДК и се смята само в детските заведения, които са го приели.

# 498
Резултата от този критерий ще го видиш само в градината, която го е избрала. За да си сигурна коя градина го е избрала провери в профила на самата градина - там са показани допълнително избраните критерии от педагогическия съвет на градината.

# 499
  • София
Ма не е така,в 120 ОДЗ го няма този критерии(тя ми е в района),а имам тази 0,1т.В друга градина,където също го няма ги нямам(но там не ми е район) Shocked

# 500
  • София
Уф,ново питане имам в зависимост от промените в списъците ooooh!
Социалните,ако са приети в повечето градини и отиват на първо желание,още на първо класиране ли ще освободят места/в градините,които не са им първо желание/,за децата по общи критерии или тези места ще останат за второто класиране?

# 501
Ма не е така,в 120 ОДЗ го няма този критерии(тя ми е в района),а имам тази 0,1т.В друга градина,където също го няма ги нямам(но там не ми е район) Shocked
А какво има избрано в 120 ОДЗ? Може тази точка да я имате заради друг допълнителен критерий на това ОДЗ!

# 502
  • София
Социалните,ако са приети в повечето градини и отиват на първо желание,още на първо класиране ли ще освободят места/в градините,които не са им първо желание/,за децата по общи критерии или тези места ще останат за второто класиране?
Отговорът го има малко по-назад в темата.Да на първо желание ще се включат в общите опашки.

# 503
От списъците на другите градини ще отпаднат преди следващото класиране. (Под други градини в случая разбирам градините в които детето също кандидатства, не не е класирано.
Ако е класирано на първо желание в борбата по социалнитеи критерии, ще отпадне само от общата опашка на същата градина при раздаването на местата за общи критерии, което е втори етап на Първото класиране.
Ако на Първото класиране социално дете се класира едновременно в повече от една градина (например класирано и по първо и по второ желание), то местата му в списъците на тези градини ще бъдат освободени за Втория тур - класирането по общи критерии.
Логиката е - щом се класира в градината за 40те % (социалните), следва да освободи мястото си от опашката по общи критерии.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:55 от sisislava

# 504
  • София
Колко т. имате за 120 ОДЗ/ Ако сте работещи и двамата с мъжа ти ще имате от там 0.1 т.Да критерия за живеене в района го няма.

# 505
  • София
От списъците на другите градини ще отпаднат преди следващото класиране.
Мерси,е ще има стрес! Mr. Green

# 506
  • София
Пфу,благодаря ви...разбрах къде е ключа от бараката ooooh!

# 507

Дава се 0,1 т. за работещи родители (в отпуск по майчинство).

# 508
От списъците на другите градини ще отпаднат преди следващото класиране. (Под други градини в случая разбирам градините в които детето също кандидатства, не не е класирано.
Ако е класирано на първо желание в борбата по социалнитеи критерии, ще отпадне само от общата опашка на същата градина при раздаването на местата за общи критерии, което е втори етап на Първото класиране.
Ако на Първото класиране социално дете се класира едновременно в повече от една градина (например класирано и по първо и по второ желание), то местата му в списъците на тези градини ще бъдат освободени за Втория тур - класирането по общи критерии.
Логиката е - щом се класира в градината за 40те % (социалните), следва да освободи мястото си от опашката по общи критерии.
Уф, много редакции направих, надявам се последния вариант да е най-ясен...

# 509
  • София
Да,разбрах го,понеже това с работещите го няма на друго място,пък там има местоживеенето...бъркотия,но ми стана ясно де Peace

Общи условия

Активация на акаунт