СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 32 981
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

Понеже не съм мнго наясно защо детето ми от 15-то място премина на 31-во за един ден моля да ми кажете да няма нов начин за подредба на децата? Гледам, че децата са разделени със социален критерии и такива по общи. Гледам че тези деца които имат еднакъв брой точки са наредени по азбучен ред? Как да разбера всъщоност кои сме по ред?

# 511
  • София
Здравейте,

Понеже не съм мнго наясно защо детето ми от 15-то място премина на 31-во за един ден моля да ми кажете да няма нов начин за подредба на децата? Гледам, че децата са разделени със социален критерии и такива по общи. Гледам че тези деца които имат еднакъв брой точки са наредени по азбучен ред? Как да разбера всъщоност кои сме по ред?
Това кой по ред сте няма никакво значение за класирането. важно е колко точки имате, колко деца са с повече точки от вас, колко места са обявени и колко места остават след като влезнат децата с повече точки от вашите.

# 512
Благодаря много за отговора, а това какво означава, че кои от всички деца с 8.2 точки ще бъдат приети. На случаен принцип така ли?

# 513
  • София
Благодаря много за отговора, а това какво означава, че кои от всички деца с 8.2 точки ще бъдат приети. На случаен принцип така ли?
На децата с еднакъв брой точки, които се борят за останалите места ще се генерира случайно число на база , на което ще стане класирането.Колкото по-малко е изтегленото число толкова по-голям шанс за прием.

# 514
......... К4 нямам баба в ДГ , (защото бабите са ни с висше образование и работят друго - също хуманно  )
                           Ти ЩО си мислиш,че аз като съм баба в ДГ нямам две висши образования  Mr. Green и един куп следдипломни квалификации.Така,че моля те не обиждай бабите в ДЗ. Laughing

# 515
  • София
......... К4 нямам баба в ДГ , (защото бабите са ни с висше образование и работят друго - също хуманно  )
                          Ти ЩО си мислиш,че аз като съм баба в ДГ нямам две висши образования  Mr. Green и един куп следдипломни квалификации.Така,че моля те не обиждай бабите в ДЗ. Laughing
за теб знаем  Mr. Green , но при нас  ако едната баба  е лекар , другата зъболекар  Wink и  са се  реализирали добре в професията си ... какво предлагаш ... да напуснат и да ти дойдат колежки за да си подсигурим място ли ?
добре ... ама друг път.  bowuu
а ти щ'о не се реализираш по образование или квалификации - имаш много  (като са ви ниски заплатите  в ДГ ) ?
ако това , че една   баба  няма  висше образование  в ДГ е обидно ще  се извиня , но за сега ще се въздържа . Всичко добро !!!

# 516
Искам да питам: ако детенце набор 2008 г. посещава ясла, дава ли му системата 0,1 т.? Конкретен казус с мой познат:)

# 517
Искам да питам: ако детенце набор 2008 г. посещава ясла, дава ли му системата 0,1 т.? Конкретен казус с мой познат:)
Дай малко повече подробности по казуса.
Като начало не ми е ясно за какво ще кандидатства щом вече ходи на ясла. За идния септември набор 2008 кандидатства за яслена група в ОДЗтата.
А точката (0,1) за кой критерий се отнася?

# 518
Критериите са:
брат/ сестра................няма
родител в с-мата............не знам
работещи родители................да
8.1 т., а то е с 8.2 т.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:00 от irini*

# 519
  • Банкя
А двама работещи родители? Да не би този критерий да им дава +0,1т.

За ясла по принцип се дава по 1т, но това тази година е само за набор 2007. Peace

# 520
Критериите са:
брат/ сестра................няма
родител в с-мата............не знам да има
адрес................да
8.1 т., а то е с 8.2 т.
За кое ОДЗ събира сбора от 8,2 точки?

# 521
А двама работещи родители? Да не би този критерий да им дава +0,1т.

За ясла по принцип се дава по 1т, но това тази година е само за набор 2007. Peace

За набор 2008 става въпрос.За 2007 знам.

ОДЗ "Звънче"

Грешка - не адрес, а работещи родители е 0,1 т.= 8.1 т.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:15 от AnMary

# 522
  • Банкя
...
...
А ако случайно са отбелязали и този критерий, както една майка се беше объркала преди няколко страници в темата и беше отбелязала този ДК, тъй като свекървата й била професор... Rolling Eyes

# 523
  • София
А ОДЗ-то има ли приет този ДК за ясленчета.Доколкото знам е приет само в няколко ЦДГ, но може и да греша.

# 524
...
...
А ако случайно са отбелязали и този критерий, както една майка се беше объркала преди няколко страници в темата и беше отбелязала този ДК, тъй като свекървата й била професор... Rolling Eyes
Не е така в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт