Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава да си в гранична група?
Какво представлява случаен генериран номер при класиране?
Какво представлява порядъкът на желанията и как може да бъде улеснен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава да си в гранична група?
Да бъдеш в гранична група означава, че има ограничен брой налични места в детската градина, което е по-малко от броя на децата с еднакъв брой точки, които се състезават за тези места. Това води до формирането на гранична група, където децата с еднакъв брой точки се конкурират за ограничения брой налични места.
-
Какво представлява случаен генериран номер при класиране?
-
Какво представлява порядъкът на желанията и как може да бъде улеснен?
-
Какво означава нулев прием за всички набори в детска градина?
-
Как се класира едно дете в детска градина?
ВИНАГИ е било практика ясленчетата от ОДЗ-тата автоматично да преминават в първа яслена група. С какво по-точно тази 1 т. уж равнопоставя ходещите в числа ясла, освен че се дискриминират още повече неприетите в ясла деца?
Варианти много!
... ) не е моя работа ,кои как си върши работата ,и доколкото те познавам теб ( виртуално ) ти си май единствена която си я върши ... най- много да има още една две като теб ... , но определено сте рядкост и като почнеш да слагаш всичките си колежки под един знаменател наречен - хуманност и отговорност лично мен ме дразниш с наивността си и вярата в колегите ти .
"ще ни освиркат от всякъде ако се разчуе " , това само в България може да го има .
!!!
, но за леля в ДГ не е нужно и средно образование
Чудя се, вместо да се молим незаинтересованите директорки да чуят нещо, което нарушава интересите им не може ли тази жалба да се внесе някъде. Не би ми хрумнало изобщо, че е възможно полусираците да са с по-малко точки от децата на персонала. Ако трабва да съм съвсем честна изобщо не би било редно да има дори минимална вероятност дете-полусирак да не бъде прието в ДГ.