КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Чудесно е денят ти да започне със среща с приятели, които да ти кажат, че не са забравили за теб.... и докато си пиеш кафето да му пожелаеш нещо.... 

# 256
http://bgflash.com/flash/939/благодаря-ти.html
Зичеееее Hug Hug Hug  bouquet

# 257
  • тук и там
Добро утро и от мен!
Снощи легнах рано,тази сутрин станах късно,голамо спане,незнам откога не ми се беше случвало.
Зиче,много ми хареса стихчето и много истина в него.Много често вечер си казваме тези думи-думи на обич,благодарност и подкрепа.Ами така ще е вече,децата далеко,а ние останахме сами..
Жаки,благодаря за закуската и кафето.Аз в момента съм на една диета/за пръв път се пробвам/,не пия кафе,но ще си пия сокчето със вас.
Мони,не мога да те позная,много ти отива и прическата и цвета на косата.Щеркати е е все така чаровна ,абе всички сте много готини и личи колко сте щастливи.
Деси,дано днес си по добре.
Луси,ще видиш как ще се запали дъщеричката ти с плуването и дай боже може и да стане отлична плувкиня.
А за за акането не се притеснявайте.Когато дойдат при нас в първа група,отначало с памперс и видят,че има само 1,2 деца сами си махат памперса и се научават да хозят до тоалетната.
За сега ви казвам лек и слънчев ден!

# 258
Добро утро сладки кивенца!!!  Hug
Да мина набързо, да ви навестя, че тръгвам за работа, а преди тава, да ми вземат кръв.  Mr. Green
Жаки, Зиче, благодаря за кафето и закуската.  Hug Heart Eyes
Жаки с мама сте като сестри, чудесни сте!  Peace
Мони, много сте готини, кажи тайната, на тази стойна фигура.  Flutter
Юле, какво стана със зъбчето? мина ли вече?  newsm78
Лек слънчев ден милички!

# 259
  bouquet Здравейте, красавици   bouquet
Искам да ви пожелая слънчев и прекрасен ден!
Зиче, пия аулин, защото..... боли! Имам си идиопатично / в моя случай идва от идиотка  Mr. Green/ заболяване - рецидивиращ двустранен увеит - иридоциклит. Пия си аулинчето в краен случай/при нетърпими болки/, а иначе се зобя с разни там водорасли, вълшебни гъби... витамини...капя си капките и чакам да одъртея съвсем, та да ми мине  Simple Smile В най-лошия случай ще ослепея, но няма да онемея  Mr. Green  Затова се радвам на всяка тревичка, цветче, птичка.... на всичко красиво, че не се знае докога ще мога да ги виждам  Simple Smile Ама съм късметлийка и оптимист и затова съм убедена, че ще си иде гадната болежка там от където е дошла. Все някога ще се отърва от нея Simple Smile Затова наздраве! /11.00 мина  Wink/
Малеее, Мони, ама как дъщеря? Красивите дами от снимките по-скоро на сестри ми приличат  Simple Smile
Обичам да гледам хубави хора по хубави снимки! И на сладурчета малки снимки обичам да гледам  Simple Smile
Обичам! Днес съм обичлива  Grinning

# 260
  • Видин
.... пия аулин, защото..... боли! Имам си идиопатично / в моя случай идва от идиотка  Mr. Green/ заболяване - рецидивиращ двустранен увеит - иридоциклит. Пия си аулинчето в краен случай/при нетърпими болки/, а иначе се зобя с разни там водорасли, вълшебни гъби... витамини...капя си капките и чакам да одъртея съвсем, та да ми мине.В най-лошия случай ще ослепея...

Shocked Дил, ти сериозно ли?

Дунче, дано скоро се оправиш.Гадния плексит страшно боли Crazy

Хайде и другите болнички бързо оздравявайте, че пролет иде HugТрябва да сме здрави и да се радваме на красотата на природата Peace

Гушкам Hug ви всички HugИ аз днес съм обичлива Wink

Зиче, гащеризона наистина е много удобен PeaceОтносих си го с кеф Peace

# 261
Жаки, да - сериозно  Simple Smile Защо? Не ти се вярва, че и аз мога да боледувам, нали?!  Mr. Green Joy

# 262
Дил-че миличка! Hug Hug  пий си водораслите и не си мисли за таки неща. Сигурна съм че студенокръвните се справят по -добре със всичко останало. Или поне се борят всячески и обикновенно успяват - С УПОРИТОСТ, С ПОСТОЯНСТВО, С ИНАТ , и С ЛЮБОВ!
Сигурна съм че всичко ще е наред! Peace
Дами Яни пак е с Т и съм в къщи с него. следобед каката като ни смени - ще ви чета! Hug

# 263
Дил-че миличка! Hug Hug  пий си водораслите и не си мисли за таки неща. Сигурна съм че студенокръвните се справят по -добре със всичко останало. Или поне се борят всячески и обикновенно успяват - С УПОРИТОСТ, С ПОСТОЯНСТВО, С ИНАТ , и С ЛЮБОВ!
Сигурна съм че всичко ще е наред! Peace
Надявам се и аз!  love001

# 264
  • Пловдив
МОНИ , Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И АЗ  Heart Eyes Heart Eyes
МИМКА ДОБРЕ СИ СИ ПОСПАЛА АЗ КАТО НЕ МОГА ДА СПЯ И ЧАК ВИ ЗАВИЖДАМ НА СПАНЕТО Wink Hug Стихчето наистина е страхотно ,нали знаеш че много чета такива неща и като ми хареса ви ги пускам да ги прочетете и вие... Hug
ДЖЕЙДА пак на работа  newsm78 и с тези смени направо не знам как издържаш  Crazy Crazy
ДИЛ: извинявай че те попитах и съжалявам че те накарах да ...абе много съм тъпа ама като съм дърта любопитка какво да правя.
 Embarassed Confused
Знам че всичко ще е наред при тебе и ще се оправиш...Юлето ти го е казала ,че студенокръвните се справяте винаги по добре. Peace
 Пожелавам ти  от сърце ...впрочем не... аз знам че всичко ще е наред. Naughty
И за да те умилостивя и да ти мине болката пускам ти малко да задоволиш обичливото в себе си...
СНИМКИ ОТ ВЧЕРА ...

# 265
 Hug Благодаря, Зиче  Heart Eyes Разкошни са сладурите! Здравунчо е много апетитен  Rolling Eyes как устояваш да не си гризнеш?!  Simple Smile Не ми се извинявай - няма защо  Simple Smile Аз съм жилаво влечуго няма да се затрия и не се притеснявам от това, което ми се случва. Гледам положително! Оказа се, че иридоциклита е звездно заболяване  Laughing И Слави има  Laughing ама само на едното око  Wink Извод: аз съм по-звезда от него  Joy
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 266
  • Видин
Дилче, не че не ми се вярва, че боледуваш, но това нещо за първи път го чувам " иридоциклита".Не ми прозвуча добре Crazy
Обаче сега, като чета, че си звезда ми звучи по-добре Wink
Желая ти бързо оздравяване Hug

Зичеее, как бих го намачкала Медунчооо smile3508
Целувки и на Викито Heart Eyes

# 267
  Наздраве!

# 268
Дил, благодаря.  Hug

Ето нещичко и от мен. Малко, но от сърце, мили  ми приятелки.

Всички болнички да се оправят бързо, всички тъжнички да се усмихнат и на всички сладури - големи и малки - които видях на снимките, по една голяма  Hug

# 269
кои снимки видя, а?? smile3521 Де се губиш бе моме????
Институциите не са в състояние да те скрият от нас!!!!

И без мезета молим.... некои сме на течна храна с градус!!!!! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт