КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 146
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Зиче ,на туй дет сега му викат мъфини навремето в нашата къща мама му казваше тарталети.Правеше ги много често и ние със сестра ми и помагахме като станахме по-големи.Даже и аз някъде из кухненските шкафове  Embarassed  трябва да имам такива метални формички,че даже и продълговати.Бодваше им мама по едно орехче,ръсеше ги с пудра захар и топли,топли татко/светла му памет/ с наша помощ  Mr. Green  бързо ги изяждаше.Еееех,бяха хубави години...Мама правеше много сладки.В предприятието където работеше имаха тайно съревнование коя по-хубави,вкусни и нтересни сладки ще направи и занесе да почерпи.А сега кво минеш през магазина,там сладки на килограм,купуваш  и хич не се замисляш за вредните е-та,мета и пр щото време няма.Размечтах се и по тоя повод отивам да си хапна една вредна бисквитка с някакъв измислен сигурно пълнеж  Embarassed
П.П. И аз ще скандирам ако трябва с другите- Мастерче ,върни оня стария аватар/не че и тоя не е хубав  Embarassed ,ама както са казали и другите той като че ли по- ти мяза  Hug /.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 21:17 от lucia

# 541
Зичееее Hug Hug Hug ето ти малко снимки
http://reni65.snimka.bg/business/drehi.418216
http://reni65.snimka.bg/business/drehi.418216.18002275
http://reni65.snimka.bg/business/drehi.418216.18002291
http://reni65.snimka.bg/business/drehi.418216.18002295

Аз избягвам да качвам снимки на изделията ми просто, защото конкуренцията много краде модели. Затова и не обновявам вече сайта. Преди няколко години участвах в "Модна Фиеста - Албена". Приготвям аз модели за ревюто, качила съм ги и в сайта. Пристигаме с едната дъщеричка , отиваме на разходка в Балчик. В един магазин какво да видя - изкопиран мой модел на съвсем нов потник (или топ да го нарека, че звучи по-шик) #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бих могла разбира се да си помисля, че с някой имаме еднакво мислене, нооо..... етикетите ми бяха познати. Тази конкурентка и преди това знам, че е ходила при мои клиентки и ги е питала на колко им давам нещата ,че тя щяла по-евтино да им ги направи. От тогава не ми се иска да си подарявам толкова лесно идеите. Иска ми се такива поне да по обикалят да ги гледат, а ако не могат само с гледане да го изкопират - да го купят ако толкова им е мерак да го правят. Mr. Green

Юле , това за размера ти ама хич не е вярно. По европейските мерки си дори М. Хич не им вярвай на тези.

Ле ле ,станало хиляда часа и никой не е казал - наздраве? То щото е страстната седмица ли - пости и на сухо? newsm78

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 23:01 от iren5

# 542
  • Видин
Добро утро, Квинцааа! Hug

Аз вчера нямах нет на работа и затова се затрих CrazyНадявам се по-късно да ви видя повече Peace
Хубав и слънчев ден! Hug

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 08:17 от ღ Жаклин ღ

# 543
Добро утро дами! Hug
Иренка - скри ми шапката душо....искам и аз такаво рокляяяяяяя smile3516 много искам...кажи как се поръчва при теб , а??? smile3506

Спорен ден от мен!
Аз пак съм си в къщи и ще тичам насам натам по стъпалата...

# 544
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН ПРИЯТЕЛЧЕТА...
ИРЕНКА страхотни неща както винаги  Hug Hug  ами те за това ти ги крадат щото са хубави наглярките които искат на чужд гръб да забогатеят са много в наша България и си права да си криеш колекцията.. ако искаш я пусни на линкове да не хваща око на наглярките ... Mr. Green Mr. Green

ЛУСИЯ ми те тези мъфини са си чисти кексчета аз по хубав кекс си правя  Mr. Green Mr. Green
Не ми харесаха нещо  Mr. Green
Като Е-бях млада  Mr. Green винаги на масата ми имаше сладки или сладкиши, шарлоти, абе голяма кулинарка бях ама сега от ЕГНто явно ме домързява май толкова да правя ..Гледам все на бръжки да направя нещо и това е Mr. Green
ЖАКИ  моя комп пък така се е задръстил явно че е бавен като ленивец и ще го нося на доФтур май newsm78 newsm78

ЮЛЕ как е детенце  newsm78 newsm78

Аз днес ще чистя основно пролетно ,че нищо не съм барала за великден да е чистичко newsm78

# 545
Здравейте, КИВИнца.
Иречне, страхотни модели. Особено тази "югозападната" - очите ми останаха в нея. Златни ръце имаш!   bouquet

Юле, как сте днес?

Весел и успешен ден.

Изберете си букетче.

# 546
Днес вече сме добре! Батко ни е бавачка... в момента! ooooh! гладен , жаден и бос Joy и т.н.
иначе в градината ни има скарлатина... и чак след Великден ще го пускам. Тия 3 дена ще ми се увидят.
Иначе слънчево днес Mr. Green Mr. Green не ми се седи ни в къщи ни в офисо.. ама съдба...

# 547

Алооооооооооооо никакви ви няма.
Ирен големи красоти.
Зиче стига шета ела и в нас. Joy Joy Joy Joy

# 548
Ех, момичета , недей те толкова да ме хвалите, че ще си вирна носа  Embarassed
Юле, ето ти размери за М европейски мерки - бюст 96-100, талия 78-82, ханш 102-106. Влизаш в тези , нали? Та тези разни L - XL , хич не ги слушай -не е вярно  Naughty. Това са ми ги дали и сме уточнили с моите клиенти в чужбина. А за роклята , ......какво да кажа....... newsm78 newsm78 аз нарочно сложих снимки от няколко месеца .....щото нали обясних .....та нямам сега такъв плат и как да го измисля.... Ще трябва сигурно някоя нова снимка да сложа и ако ти хареса - мерки, правя и пращам по пощата  Wink

А какво си причиних днес....не е истина. За обяд реших да изпека шишчета отвън на барбекюто и като се разпалваше ми една искрица ми влезе в окото. То ще ми мине, но от тогава все сълзи, боли и подсмърчам покрай това.Трудно ми е да работя, да чета ....Гадна работа.

# 549
Ех, момичета , недей те толкова да ме хвалите, че ще си вирна носа  Embarassed
Юле, ето ти размери за М европейски мерки - бюст 96-100, талия 78-82, ханш 102-106. Влизаш в тези , нали? Та тези разни L - XL , хич не ги слушай -не е вярно  Naughty. Това са ми ги дали и сме уточнили с моите клиенти в чужбина. А за роклята , ......какво да кажа....... newsm78 newsm78 аз нарочно сложих снимки от няколко месеца .....щото нали обясних .....та нямам сега такъв плат и как да го измисля.... Ще трябва сигурно някоя нова снимка да сложа и ако ти хареса - мерки, правя и пращам по пощата  Wink

А какво си причиних днес....не е истина. За обяд реших да изпека шишчета отвън на барбекюто и като се разпалваше ми една искрица ми влезе в окото. То ще ми мине, но от тогава все сълзи, боли и подсмърчам покрай това.Трудно ми е да работя, да чета ....Гадна работа.

И аз съм от фен-клуба на iren5   bouquet!!! И аз искаааааам... Praynig Само не питай за мерките ми Whistling
Ох, какво да кажа за окото... стискай зъби iren5, дано мине бързо Sick

# 550
iren5, лелееее, Югоизток е трепач!   bouquet Hug

# 551
Ехоооу...Ей ма на и мене Mr. Green
Ирен,останаха ми очите в три от снимките...Малееее Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Големи красоти!!!!
Юле,бравос за дечковците.
Зичеее,Мони Hug Hug Hug Hug
Здравче-Мравче,радвам се да те видя Hug
Набореее Hug Hug Hug Hug
Фейче,много красиви букетчета Hug

Ирен не си само ти днес със сакатлък ooooh!.....Върнах се от работа и кат светнах лампата в коридора,крушката гръмна и ме посипа със стъкла....Уж ги обрах с прахосмукачката,ма явно не съм,щот ми се заби едно стъкло в босия крак......Понеже Половинчо го нямаше ,та реших да завия нова крушка....Пък тя фасонката залепнала(направо се заварила)...та докато я отвич ми се такова таковата.....Завих новата крушка и като светнах....ПАК ГРЪМНА! Shocked hahaha
Голям съм майстор,а?кО шИ кажИтИ,а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 552
Мастерчеееее  Hug Hug Hug, що така беееее Половинчо да идва, да те на гушка и да сложи светлото  Hug Hug Hug
 newsm78 Все говорите за югоизток , югозапад - ама на моя компютър снимките са една под друга  newsm78, та се чудя къде ще е югоизток? Това ли е югозапад?

# 553
Незнам дали показаната хубавиня е югоизток.... smile3506 обаче и на мен ми е зела акъла!!!!!

# 554
Ирен, според моя ръждясал несверяван компас последно показаната супер-дрешка си е чист Северозапад. А моята мечта от югоизток е първата, дето е на хоризонтални черти до кръста, надолу гладка.  Щото аз, нали..., таковата..., талия по никакъв начин.... #Silly #Shocked Те всичките са си мечта отвсякъде  coolcool smile3531

Общи условия

Активация на акаунт