Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 013
  • 130
  •   1
Отговори
# 105
Не, студентките по право са вече пенсионирани манекенки.

Ретро са значи!
Сега май наистина е ред на психологията. Там се четяла "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния", мисля, че няма да затрудни много авторката.
Муцка, сядай да четеш горната книга, направо ще я закопаеш отная трътка на вечерята. Пък ако тя я е чела, аз ще ти дам контрааргументи, с които да обориш теорията на авторите.

# 106
Особено пряката реч .....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Няма ли я тЪз пряка реч , книгата не е интересна  bowuu

Мноу ясну. Веднъж щях да чета една такава, обаче *аси и скуката- само неква природа описват амнайсет страници  Crossing Arms

# 107
Миме, аз пък веднъж реших да прочета една книга - мислех, че е упътване за някаква игра със перли... Обаче - не! Некви мноу глупави работи беха!

# 108

Ретро са значи!
Сега май наистина е ред на психологията. Там се четяла "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния", мисля, че няма да затрудни много авторката.

Ей тук вече със сълзи се смея  hahaha Миме, открихме четивото, душа! Като я прочетеш и направу психоКошка ставаш.

# 109
Особено пряката реч .....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Няма ли я тЪз пряка реч , книгата не е интересна  bowuu

Мноу ясну. Веднъж щях да чета една такава, обаче *аси и скуката- само неква природа описват амнайсет страници  Crossing Arms

Срам не срам "Парижката Света Богородица" я прочетох само на пряка реч  Laughing Едно време ми беше задължителна, много обичах да чета, ама това не можах да преглътна... става номера да ви кажа, хванах за какво иде реч, максимално бързо прочетох книжката, така че препоръчвам на авторката нов похват да прочета н-броя ретро книги на бързо, без никой да я заподозре  bowuu (поне учителката ми по литература не заподозря  Laughing)

# 110
Пуу... днес и вчера много смях тука  Joy
Та за четенето ко речи  Laughing

# 111

Ретро са значи!

Ей тук вече със сълзи се смея  hahaha Миме, открихме четивото, душа! Като я прочетеш и направу психоКошка ставаш.

Представяш ли си с какви очи ще я погледне мило.
Между другото той сигурно е нещо извратен - щом предпочита умната пред красивата жена...

# 112
  • София
"Влиянието на глинените съдове върху психиката на децата".
Така се изгражда визията на сериозна и делова жена, заедно с потенциала на добра майка.
Горещо го препоръчвам за настолно четиво на всяка уважаваща себе си модерна жена, която има претенции да разкърти всяка антична лелка, която има нахалството да се перчи с антики пред неподходяща публика.

# 113
  • Варна
Миме, аз пък веднъж реших да прочета една книга - мислех, че е упътване за някаква игра със перли... Обаче - не! Некви мноу глупави работи беха!
Налиии!? А аз и в Мол-а за играта питах, ма - нема!

# 114
Аз все пак апелирам да си кюта  любовника. Верно , малко проблеми създава ,ама поне не е етажерка.

# 115
Аз все пак апелирам да си кюта  любовника. Верно , малко проблеми създава ,ама поне не е етажерка.

Ся ако кажете, че любовника се казва Стоян и предавам фронта?!  Crazy

# 116

Ми да ти дам поне упътването да прочетеш?

# 117
  • Варна

Ми да ти дам поне упътването да прочетеш?

Дай некой линк към кратка версия, че моето бая дебело, бе!

# 118
Вече много станаха бисерите тук.
Няма да успея да събера всичките в подписа си  Laughing Laughing Laughing

# 119

Дай некой линк към кратка версия, че моето бая дебело, бе!

Ти пък! С него съм подпряла крачето на дивана... много хубавко стана, страшна работа върши! Освен това, като влезе човек и вижда - интелегентни хора живеят тука, даже и книги имат!

Общи условия

Активация на акаунт