Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 005
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Imam predlojenie - napishi email na Nefelnata!
Dokato go chete, tq shte pukne ot smqh samo ot pravopisa.
Gotovo!

# 76
Вече се срамувам че съм чела книги....ако съм знаела ,че е толкова лошо  до сега да съм ги изгорила публично пред блока Mr. Green Но пък не е лесно да си тъп ,никак  #Crazy

# 77

Понеже оная пача е чела повече от теб, със сигурност знае някой много кофти начин да те злепостави пред милото. Недей да рискуваш. По-добре продължавай да ходиш при тях, стани й най-добра приятелка и я откажи от книгите. Направи така, че да започне да чете само Космополитън. Като стане куха като теб, твоят вече няма да я харесва, ще си потърси някоя друга дето чете.
Да добавя само-почни да и плащаш разкрасителни процедури.Пълна промяна, що пък не. И се надявай девойката до такайзи степен да се самопрехласне, че да почне да чете само Опътването за боята на косата или за крема за околоочен кУнтур,

# 78
Ама, вие да не помислихте, че не съм чела книги?! Прочела съм всичко на Сидни Шелдън, Джаки Колинс, новата Джаки Колинс (не и помня името), Хорхе Букай и два романа на Даниел Стийл! Просто вметнах, че тя чете някакви антики!
Не тази вечер, Жозефина!!! тя и за  фризьорка не става (мисля, че освен тях никой друг не чете опътването за боите за коса).

# 79
Ама, вие да не помислихте, че не съм чела книги?! Прочела съм всичко на Сидни Шелдън, Джаки Колинс, новата Джаки Колинс (не и помня името), Хорхе Букай и два романа на Даниел Стийл! Просто вметнах, че тя чете някакви антики!

Съществен пропуск виждам тук - не си чела Паулу Куелю  Shocked Разочароваш ме. Тъкмо те издигнах да идеал в живота  Sad

# 80
Аааа, мацо, ти си чела, беееее! Що лъжеш? Като започнат пак да говорят за книги, говори и ти за тези, които си чела. На бас, че те няма да ги знаят и много ще ги е срам!

# 81
  • Бургас
Въобще не е необходимо да се чете. Така двете бълхи в хорските глави ще имат повече място да подскачат. Що се си пълниш главата с тикиви работи?  Joy

# 82
Аааа, мацо, ти си чела, беееее! Що лъжеш? Като започнат пак да говорят за книги, говори и ти за тези, които си чела. На бас, че те няма да ги знаят и много ще ги е срам!
Други се е да четеш ретро книги....

# 83
Викаш я по женски в тоалетната и я почваш! Сритваш и интелекта с наименования на модни марки, нокаутираш и самочувствието с показ на единиците (прощавай не запомних бройката) силикон, шибваш и неколко лафа от фитнеса и накрая може и шамар да и обършеш, ако не отбира от човешка приказка. Сигурна съм, че ще подейства!

Добре, че на Опътването на спиралата ми пише "водоустойчива", защото ми потекоха сълзи от тоя пост  Laughing rotfImao А не искам да ми се размаже "красотата" и то щото съм чела нещо си  Crossing Arms

# 84
  • Beyond the Frontiers
Просто вметнах, че тя чете някакви антики!

Прочети и ти някоя антика тогава.

# 85
  • София
Пробвай и с Паоло Коелю, мноУ е авторитетен и актОален, всички манекенки него четат, ще им вземеш акълеца на семейство Х и съпругЪТ ти.

П.С. Спрете се де! Не мога да си публикувам писаното!

# 86
Не тази вечер, Жозефина!!! тя и за  фризьорка не става (мисля, че освен тях никой друг не чете опътването за боите за коса).
Все любовни романчета си чела така като ти виждам списъка...Прочети и други автори - антики :Мопасан,Балзак , О`Хенри , Димитър Талев,Елин Пелин...( да не излезе  сега че се фукам какво съм чела newsm78 )

# 87
  • E-CLM & CH-VD
Просто вметнах, че тя чете някакви антики!
Прочети и ти някоя антика тогава.

То от формата и положението на кубиците може да не може да си наведе момичето главата, за да чете  Rolling Eyes

# 88
ххааххахахахаах:))) забавна тема:)) антики била 4ела......ще припадна от смях.......а Опътването на боята за коса да не мислиш 4е , е толкова лесно да се разбере , ти им го разкажи и ще ги засрамиш от раз!!!!!

# 89

Ми взе пусни  един смс на мъжа си( или на мъжа на онази) с цитат от тях -  да видим дали ще се светне, отде е цитатът! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт