Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 006
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
Смеем се ние тук, обаче настъпиха такива времена, когато четящите хора наистина са малко и често са обект на присмех. Тази пепеляшка без да иска е уцелила тенденцията - войнстваща необразованост, така да се каже... Слушам онзи ден Вожда наш отечествен - хвали се, че не успял да научи английски понеже през това време се учел да се бие... и се гордее... ми да какво очакваме от простите пелеляшки, които гледат нагоре, като сега принцовете ни са такива...

# 61
Прочетените много книги не са гаранция ,че си умен ,просто знаеш повече ,но не ти пречи и без книги да си ядрен инженер например Naughty познавам милионери учили до 8 клас, НО им сече акъла, както се вика.........

# 62
  • Belgium
Интересно как се става ядрен инженер без четене на книги  Joy

# 63
Мани ги тия зубърки, муцка   love001 Аз книга не съм чела от осми клас, пък и тогава четях само пряката реч. Глей ма с`я к`ва съм убава и ентелегентна!

и Омна си много - ама то е прЕродно  твоето .... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 64
Прочетените много книги не са гаранция ,че си умен ,просто знаеш повече ,но не ти пречи и без книги да си ядрен инженер например Naughty

Прочетените книги ти дават обща култура, богат речник, правилен изказ, развито въображение...
Би ли ми разтълкувала разликата между двете понятия в поста ти, които съм подчертала?!

# 65
Ъ! Ма за тва енженерство дет си гу писала - не искат ли мноооого учене newsm78 То пак е нещо като четене, нъл? Rolling Eyes И требва ВИшо, па разправии...

# 66
Мани ги тия зубърки, муцка   love001 Аз книга не съм чела от осми клас, пък и тогава четях само пряката реч. Глей ма с`я к`ва съм убава и ентелегентна!

и Омна си много - ама то е прЕродно  твоето .... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

КАжи им, муци, кАжи им на тия етажерки  newsm18

# 67
Смеем се ние тук, обаче настъпиха такива времена, когато четящите хора наистина са малко и често са обект на присмех. Тази пепеляшка без да иска е уцелила тенденцията - войнстваща необразованост, така да се каже... Слушам онзи ден Вожда наш отечествен - хвали се, че не успял да научи английски понеже през това време се учел да се бие... и се гордее... ми да какво очакваме от простите пелеляшки, които гледат нагоре, като сега принцовете ни са такива...
Предпочетам да съм проста пепеляшка в златна премяна, отколкото дрипава читанка.
Сега сериозно: може би не зададох въпросът си правилно: как да накарам благоверния да игнорира въпросното семейство?Да говоря ли директно с Мисис Мейпъл /така наричам нефелната/? Ако да, как да го направя без да разбере мъжът ми?

# 68
говорим за интелектуални книги ,тя за тях пита

# 69
  • София
Да, толкова е важно.
Не е важно да си гримиран, обаче.

Лошо е да си прост, дори и в златна премяна.

# 70
Предпочетам да съм проста пепеляшка в златна премяна, отколкото дрипава читанка.
Сега сериозно: може би не зададох въпросът си правилно: как да накарам благоверния да игнорира въпросното семейство?Да говоря ли директно с Мисис Мейпъл /така наричам нефелната/? Ако да, как да го направя без да разбере мъжът ми?

Понеже оная пача е чела повече от теб, със сигурност знае някой много кофти начин да те злепостави пред милото. Недей да рискуваш. По-добре продължавай да ходиш при тях, стани й най-добра приятелка и я откажи от книгите. Направи така, че да започне да чете само Космополитън. Като стане куха като теб, твоят вече няма да я харесва, ще си потърси някоя друга дето чете. С нея правиш същото.

# 71
Естествено ,че е важно да си чел книги...Не напразно казват за някой " Този е толкова тъп ,че една книга не е прочел в живота си ". Аз лично предпочитам да съм читанка отколкото празноглава принцеса в каквато и да е премяна.Мъжете винаги се интересуват от умни жени ,от такива с които имат за какво да си говорят ,не само да хойкат по Молове и ресторанти.И вместо да се подиграваш на жената от приятелското семейство,започни и ти да четеш книги  ,така мъжът ти ще ти обръща повече внимание и няма да се възхищава от другите жени.

# 72
  • Belgium

А учебниците са неинтелектуални книги, правилно  Flutter

# 73
Викаш я по женски в тоалетната и я почваш! Сритваш и интелекта с наименования на модни марки, нокаутираш и самочувствието с показ на единиците (прощавай не запомних бройката) силикон, шибваш и неколко лафа от фитнеса и накрая може и шамар да и обършеш, ако не отбира от човешка приказка. Сигурна съм, че ще подейства!

# 74

А учебниците са неинтелектуални книги, правилно  Flutter

Да, откъде ми хрумна да намеся и ядрените физици ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт