Толкова ли е важно да си чел книги?

• 9 994
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това не е ли Пепеляшка?

Нее, това е злата доведена сестра. Пепеляшка е онзи "невзрач", облечен с дрехи в есенни цветове, който накрая на приказката разцъфва, докато доведената сестра умира от мъка, че и се е спихнал силикона, пък и има тежко гръбначно изкривяване поради непосилната тежест, която крехкия и гръбнак е бил принуден да носи години наред.

Joy

# 31
Пепеляшка е онзи "невзрач", облечен с дрехи в есенни цветове
Странно аз си мислех, че есенните цветове са модерни сега newsm78 Не съм права явно тя Мимето ще ми каже Crazy Mr. Green

# 32
Авторката няма ли да се включи в темата си с още бисери?

# 33
Миме, не им се връзвай!
Нарочно те карат да четеш - да присвиваш очи и устни, та да се сбръчкаш.
От завист го правят, да знаеш.
А някои книги тежааааат - мож да се сецне човек само докато ги вдигне. Не си е работа.

По-тежко от лак за нокти да не вдигаш и по- дълго от указанията за ползване на някой крем да не четеш. Naughty

# 34
Миме, не им се връзвай!
Нарочно те карат да четеш - да присвиваш очи и устни, та да се сбръчкаш.
От завист го правят, да знаеш.
А някои книги тежааааат - мож да се сецне човек само докато ги вдигне. Не си е работа.

По-тежко от лак за нокти да не вдигаш и по- дълго от указанията за ползване на някой крем да не четеш. Naughty
А,стига дее...а лака за екстеншъните с кво ще го дига? Whistling

# 35

А,стига дее...а лака за екстеншъните с кво ще го дига? Whistling
Що за въпрос?! Той се вдига от този, който е чел как да го прави - фризьорката. Ама нека и е, щом е чела, да вдига. Crossing Arms

# 36
Разбира се че е важно.Та това е храна за сивото ти вещество.Никой не те кара да цитираш и да пишеш стихове,но помага най малкото да реагираш адекватно в такива ситуации.

# 37
Миме , важно е да можеш да прочетеш Шопард  на гривната .Другото е пунта мара .

# 38
Мали-и-и, как съм я "опущила"  таз вълнуваща тема.  rotfImbo

А, не - това вече ми идва в повече, мозъкът ми си има лимит за търпимост към чуждия идиотизъм.

# 39
Защо си смени хубавия ник "мара общата"? Нали първите дни се гордееше с него.

# 40
Ще отговоря само на директния въпрос.

Аз лично не мога да общувам с хора, които не четат книги. Имам особено (негативно) мнение за такива. И мисля, че винаги си личи читателят в един прост диалог дори, както и този, който не е такъв.

Да не звучи смахнато, но в моя речник думата "читател" съществува като прилагателно.

# 41
  • София
Ако искате да знаете, жената разтоварва нервите ни с постовете си, а вие сте много неблагодарни - вместо да и кажете едно мерси, че ви вади от стреса, вие - лак за нокти, Шопард и дрън-дрън....Читанки грозни недомаслени!!!! smile3534
Миме, мъжът да знаеш не бега от края на света, от друго бега, да знайш. Mr. Green

# 42
Аууу, за да попиташ нещо в този форум трябват крила може би....Защо сте толкова негативни? Някакво по-специално отношение към новите ли имате?

# 43
Оф няма кой да ми замести Пепеляшка и т'ва си е...  Whistling То добре, че пак Марето е тука, иначе съвсем скука!

Аууу, за да попиташ нещо в този форум трябват крила може би....Защо сте толкова негативни? Някакво по-специално отношение към новите ли имате?

О, не! Naughty Щеше да е важно да си чела книжки, ако изглеждаше като нея! Обаче ти си класи над (поне един силикон и хилурон си напред) така, че...  Mr. Green

# 44
Само към тези,които не знаят как се чете книжка,но знаят на изуст имената на всички пластични хирурзи... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт