Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 632
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Сис съжалявам за цветята.

Абе вие харесвате ли тоя Маги Халваджиян?

Изобщо не ми е симпатичен, дразни ме и ми е грозен.  Peace

# 106

И мен, а пък жена му дваж повече.  Crossing Arms

# 107

И мен, а пък жена му дваж повече.  Crossing Arms

И на мен и на мен.  Mr. Green

# 108
  • Пловдив
Мен Маги не ме кефи особено, но виж, от Хилда съм направо очарована  Heart Eyes
Страшно излъчване има тази жена, и каква усмивка...

# 109
Аз така ни в клин, ни в ръкав ама... Mr. Green
Полиииии, тез питки колко горе-долу стават? Нещо ми малее тази дозичка Thinking
Глей сЯ колко съм незапозната със светския живот... Хилда Казасян жена ли е на Маги Халваджиян newsm43 Аз все си мислех, че е Кремена Thinking А иначе много ми прилича на един от тримата мускетари... като го видя все такава асоциация си правя Laughing

# 110
Тедико, те тези със чудните имена могат да объркат човек, да. Хилда не му е жена. Ето това е жена му ЦЪК Кремена Халваджиян . Аз и нея харесвам.
Днеска се чуствам кат батерия - силно любим и мразим, в двата полюса. Какво ли ще довее тоя вятър? Joy

# 111
Тъй, Стефче, и аз тъй мисля! По-скоро се объркаФ аз май...  Теса, май за предаването говори, а аз ги оплесках нещата Mr. Green Български реотани с албански щепсели, докат загреяяяяяяят ooooh!

# 112
  • Пловдив
Хилда е дъщеря на Вили Казасян. Иначе да, за предаването се сетих, като спомена Стефчето Маги. Щото го гледах снощи. И се хилих като идиот, по едно време въздух не можах да си поема, чак кучето разбудих и то пристигна да види какво става  Joy.
Смях се на жената, която танцува - май Румяна се казваше.

# 113
Хилда много лъчезарна и на мен ми харесва.  bowuu

Не че теЯ хора които споменаваме им пука дали АЗ ги харесвам или не, ама..... да си кажа.  hahaha

# 114
Пол, абе знаеш ли кво?
В др тема ме "черпиха" с торта и тортата беше плодова, от онези - мн сметана и желирани плодове отгоре, така ми се доядееееееееее. Правила ли си някога такава и ако е така "хвърли" рецептата. Мерси!

Момичета ако някой от вас е правил тортата нека и вие да споделите.

Стеф все да ти кажа: днес си мн приказлива. Не , че е лошо , а даже е много хубаво ама сега къде си? Да не си отишла да се биеш с готвачката? Малииииии те все едни мошни са, пази се  Joy

# 115
Аз и двамата ги харесвам  smile3534

# 116
Амиии...  Blush приказлив ден нещо. И аз забелязвам, Реа.  Blush Инак умълча ли се, не са на добре работите. Някой път съм така.
Не слезнах да се ям с готвачката. Една колежка ú се оплаках и тя ми даде една чашка сварено жито с орехи с лъжичка мед вътре. И сега се облизвам доволно.  Joy

# 117
Стеф и на мен ми се дояде такова - жито,орехи и мед. Мн го обичам   chef

# 118
Вафличка,къде си?Да не си отишла да се снимаш?  Mr. Green hahaha

# 119
И на мене хилда ми харесва, макар че точно усмивката й на моменти ми идва в повече. Иначе е много лъчезарна  Peace

Норче, ти май беше гладна и затуй ти беше криво  Wink
Ето и Стефчето се уреди с житце...
Забелязала съм, че като съм гладна и току сдъвча някой човечец, дето ми се мота отпреде  Mr. Green Нервно ми става, че и работата ако е на зор, глей кво става  Shocked

Жу, дано намериш подходяща работа  Peace
Пък Стефче твойчкия като има подкрепа зад гърба си, избира... ама ти не го трантутай - да не свиква тъй.

Общи условия

Активация на акаунт