Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 629
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
НЕам нищо интересантно да Ви кажа - тъпня и туй то.  Crossing Arms даже обмислям с някой да се скарам  Flutter

Е не може днеска да сме сериозни Joy
Реа, обект намисли ли? Некоя кИлешка.

Поинико, а кат го дават времето ти ш' си земеш ли? Нъли знаеш, че те обичам?

А що никой  не ми каза дали му е било жълто в понеделник на 8-ми. Е, не може пък в цел ПльондиФ само аз да съм усетила. В София как беше бре? СИрОзнУ питам. Беше жълто. Валяло пЕсък+снег.

# 91
Тедко, ровИ, днес ги пусках на една мацка, тъй че ще ти е лесно Peace.

# 92
Стефче, за пясък със сняг, не знам, но за жълт сняг чух. В южна България се е наблюдавало, поради произхода на пясъка - от Сахара Mr. Green. А предният ден при нас дъжда беше кален Rolling Eyes.
За бичкането - и аз тебе, то е ясно Heart Eyes!
За времето - само да е хубаво, шА грабя с пълни шепи. Малко са ми малки, ама колкото Фана Mr. Green. И сега тук ми идва на ума друга простотия, ма няма да я кажа, щото не е прилично пък Mr. Green.

# 93
  • Пловдив
Стефи, жълто беше небето, да...Излизахме навън целия офис да видим що така жълтее... newsm78
Ма може само в Пловдив да е било така...

И на мен ми е тъпо...навън вали сняг отново. Искам вече лято!!!!!!   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face
Добра заплата е за момента  -500лв., ако е и чисто...Мъжът ти да не се мота, ми да почва, че в тая криза...Пък е и начална.

# 94
  • Пловдив
Стеф, потвърждавам за жълтото небе над Пловдив онзи ден  Peace.  

# 95
Е, УбУ и аз видЕх , че е жълтеникакво, едно такова пустинно жълто беше. Стеф ти като каза, че е жълто и аз го видях и казах на колежките: "Вижте бе колко е жълто на вън" , а те ич не ме отразиха и викат :" Нищо не виждаме"  Joy и ме гледаха ей така  Shocked
Потвърдих, че е било на 8-ми март - ЖЪЛТО  Flutter

Тедко , че си приличаме с Нончо, приличаме си особенно в цвета на очите  Joy
Аз вчера не успях да направя ПАК кифличките, ама щото нямах мляко и видях , че трябва да втасват 2ч, ама на мен Пол ми каза, че можело и да не чакаш толкоз време.

Чудя се кво да ям  newsm78май ще ида са си взема една гореща супичка.

Иначе Рени пих чай, аз на ден пия по 3-4 чаши чай с мед  Joy и на работа ми викат "Вили - чая"  Mr. Green

Децата от 2 дни бухат - не е хубава тази работа  newsm78

# 96
Аааа, момичета. Камък ми падна. щото викам: бре, Боже, то вярно в новините чух да споменават, ама на практика само аз пък го видЕх, та то беше толкова силно? Сега вече спокойна.

Бенджи, знам аз. Ама в нас постоянно се спрягат други заплати. Сестра му взема 1200 чисто. Но е строителен инженер. Умения със сигурност не притежава. Понаучила се е едва-едва нещо там да чертае бавно и славно с Аутокад, но като имам предвид, че тя компютър не беше пипала и тепърва като започна работа се учела кое как....предполагам колко е виртуозна. По всяка вероятност е схванала най-простата операция и дерзае с нея.
(Но сега видиш ли всичко ú е адски просто и елементарно. Екселът например бил толкова елементарна програма. Тя е малко от хората дет викат"Че какво му е сложното - правиш таблички". Е, какви бе таблички правиш, бе кифло, като те даже са си разграфени? Wink)

На практика жената работи съвсем друго - в строителна фирма някакви количествено-стойностни изчисления. Никога не беше практикувала до преди 5 години. Но в тоя сектор беше така - такива са си им заплатите даже и нищо да не умееш.

И те всичко с нейната заплата сравняват. Абе легенди. Сега като ви слушам се убеждавам все повече, че положението не само на мен не ми се вижда розово.

# 97
  • Пловдив
Стеф, че е никаква заплата за мъж това, никаква е, нема кво да се лъжем. Но за положението, в което се намира твоя хубостник, не трябва да придиря толкоз. Особено като е стоял толкова време вкъщи. Пък и не е казано, че като почне, ще спре да търси друга по-доходна. А и нямате допълнителен разход за дете... направо го натиряй да почва  Peace

# 98
Стеф, развесели ме, реших да не се карам с никой, ама незнам дали ще го мисля до 17ч  Rolling Eyes

Иначе ходих да си взема нещо за ядене. Супа не си взех  Mr. Green , а едно кашкавалче пане и зелева салата , ям си сега ви чета - кеффффффф

# 99
Ехоооооо, ето ме, жива съм и мърдам. Благодаря ви за стиснатите палци.

Лекинко съм изцедена като лимон, ама ще живна.

Стеф, твоя мъж нещо много избира, в тая криза, не е момента. А в крайна сметка заплатата търпи промяна, така че да не му мисли много. А то не се знае от къде ще изкочи зайчето после.

Да потвърдя и аз, че на 8 ми март и в Сф беше жълто. И предния ден валеше кален дъжд.

Аз взех, че направих една бърза торта снощи, ама нямаше кога да ви я покажа. Ще се опитам днес. Говорих с бавачката, ама не разбрах дребното дали я е харесало, но мъж ми много и се израдва и си взе една пълна кутия  Shocked с торта за десерт в работата.

# 100
Уф, Реа, ти не знам обаче аз пък сега си наумих да дебна едната готвачка долу в стола пак да се издъни и ще я апам. Слязох да си взема пържола. И те едни големи пилешките. Имаше с гарнитура и без. Поръчах без и в тарелка да си ям горе. Оная, моля ви се, повдигна горните огромни пържоли и ми даде една малка от отдолу. Ах мамата бравата... #Cussing out  И аз си замълчах. Направо се възмущавам от себе си. Толкова дълго се опитвам да възпитавам в себе си търпимиост, че вече съм се оляла с нея.

Ми това че не вземам с гарнитура и няма да я ям долу не значи, че не я плащам. Знаете ли как ми се ядеше. Тая не ми стигна. eat  eat

# 101
Joy Joy Joy
Ками, гледай как си приличат тез наЩе мъже  Mr. Green. И моят ми я свири на китара /че и се опитваше да пее  Crazy/ като бяхме гаджета, че и после. Ама има - няма едно 6-7 години откак не е похващал китара.

Рени, забравих да ти кажа, че не само мъжете, ами и децата ни си приличат, че и други общи работи съм открила.
Може и да си ми била сестра в някой друг живот.  Thinking

Моят мъж обаче продължава да си свири в къщи за кеф.  Laughing

Жълтия сняг и аз го видЕх, вчера докато ринах колата.  cold
Пясъка аз го донесох, не се ли сетихте.  : Mr. Green

Стефче, що не я насмете тая леля.  Twisted Evil

Норче, мина ли ти?

# 102
повдигна горните огромни пържоли и ми даде една малка от отдолу.

hahaha bowuu
Стеф, няма да правиш така вече, чу ли? Мн е гадно да останеш гладен  Crossing Arms Аз си показвам какво искам и си държа на моето,че иначе съм  Twisted Evil

Ще си правя чай, че пак ми стана студено  Mr. Green

Минах през аптеката и оставих една 20-чка. за лекарства за децата  Crossing Arms

Камче, мина. Peace

# 103
Добър ви ден,лъвици!  bouquet
Да ви кажа за жълтия сняг... Имам инфо от първа ръка... bowuu
Вчера говорих по телефона с една приятелка от Момчилград,това е близо до Кърджали. Та тя каза ,че снегът наистина е бил жълт...
А тук при нас си беше пухкав и бял,както си е редно...
Но редно ли е това:

http://storage4.album.bg/fcd/090320101381_957fb_22027349.jpg
http://storage4.album.bg/c68/090320101379_de1f3_22027342.jpg

До миналата седмица беше над 20 градуса и всичко зацъфтя,а сега...
Та ето ви лалета и нарциси гарнирани със сняг... Mr. Green

Реа, аз пък чакем сега да ми донесат нещичко за хапване... Поръчах си мусака... Blush
Мамка и на диетата... Mr. Green

Стефи, в тази сериозна ситуация ,която се е създала в момента на пазара и въобще ,е меко казано несериозно,да отказваш работа и то за заплата от 1200лв. Колко хора мислиш получават такива заплати?! Вярвай ми-малцина са! Peace
А относно това,кой колко си умее работата и как се определят заплатите,не мога да се съглася с теб... Peace
Отдавна мина времето,когато се слагаха на високи позиции роднини,дори и некадърни...
Към днешна дата,примерно аз,като работодател,не бих сложила и сестра си на работа,за която не я бива... В частния сектор е важно,да имаш работници и служители с опит и познания в областта ,в която работиш...
И още нещо... АутоКад въобще не е елементарна програма... Преди работех с нея и ти го казвам пак от позицията на опита... Peace
Но всеки си има право на мнение... Peace

# 104
Ся не стига, че съм недояла... или можеби точно заради това... се сетих да ви питам. Абе вие харесвате ли тоя Маги Халваджиян? Одеве писах в една тема нещо та се сетих. Не знам за вас обачееее аз съм ъъъ много така впечатлена.  smile3508 Много секси мъж. Ако ми падне, нема го върна май.

Сис, не аз не казвам, че е елементарна. Напротив. Не си ме разбрала. Несериозно е да се подхожда с глупава самоуверенсот за толкова тежки софтуери, както въпросната женичка. Просто е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт