Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Полин, ами съвсем си разбрала де. Но пък щом казваш, че и с Мозила не можеш... не знам тогава. (Провери коя версия е). Просто исках да ти кажа, че те самите тези два сайта си предупреждаваха отдавна, че не с всички браузъри ще може да се вижда. И препоръчваха най-новите версии на всички. То няма друго за разбиране.

Да не би да не ме разбра за самостоятелните и IE базираните? Нищо особено. Щом аз ги схватам. Има браузъри, които са изцяло самостоятелни (например Операта и мн. други). А има и такива, които се казват по друг начин, а и изглеждат различно, но на практика използвали ядрото на ИЕ. Те не са самостоятелни браузъри като Операта. Аз съм с един Аvant. Прекрасни малки екстрички има, но и той ползва ИЕ, при това по-стара версия. Също не мога да гледам. Сега трябва да ми се направи нов, който да ползва по-нова версия на ИЕ

# 76
 Crazy Crazy Crazy
Нищо не разбраФ, карай да е весело Laughing.

# 77
А мори Полинко.   Hug Joy И на мен чак ми завеселя.  Crazy

Това е като навремето кога излезна вистата - всички кАнтафутри се продаваха с Глистата. Отииии не можело иначе. И що напримерки да не може? Щот трева да е най-новото. Виста умрЕ, казват, още преди да се роди, ама йок - да е най-новото. Та и Кутията и Тубата и те така - искат да сме с най-новите версии на браузърите.

Малиии голема скука днеска на работа. Кажете нещо смешно пак, че ми се е стъжнил животецът. Моят не щял да работи за 500 лева. Ах мамата бравата... #Cussing out

# 78
Море Стефче, половината от термините, които употребяваш не ги разбирам Crazy. Кантафутри, глисти newsm78, Виста съм чувала bowuu, Кутия, Туба, кво туй бре ooooh!?

# 79
Глиста - Виста
Тубата - You Tube
Кутията - Vbox
кАнтафутри - компютри Joy

А мене вчера ме сърбеше ръката, па нищо не вземам... Що така значи?  Crossing Arms

# 80
Море Стефче, половината от термините, които употребяваш не ги разбирам Crazy. Кантафутри, глисти newsm78, Виста съм чувала bowuu, Кутия, Туба, кво туй бре ooooh!?
Хахахахаха! Поли, утрепа ме. Не си ли се научила да си превеждаш от стефкин на нормален език  Mr. Green? Кантафури -компютри, Глистата - Уиндоус Виста, Кутия е Вибокса /box= кутия/ и Туба - Youtube  Joy Joy Joy!
  Айдееееееее, Стефчето ма превари!
  Жу, стискам палци и на краката да немериш нещо!
  Стефкей, да кажиш на тоз твоя търтелник, че 500 кинта сега е чудна заплатка. Никой вече не дава повече като стартова заплата. Дори и за юристконсулти сега предлагат таквиз пари  ooooh!!

# 81
Рени, ш'та гръмна Mr. Green. То верно Стефчето говори кодирано, ма чак пък толкоз Crazy. Жаргони и аз употребявам, но не и на такова високо техническо ниво hahaha.

# 82
Глиста - Виста
Тубата - You Tube
Кутията - Vbox
кАнтафутри - компютри Joy
smile3532 smile3532 smile3532-доста добре измислено

# 83
Хахаха, Поли, въображение, мър булка  Mr. Green!
Мастерче, страхотно изпълнение   bouquet! И двамата с колегата ти имате разкошни гласове. Ама как ще ви тичка някоя рок песничка  Peace! Галсовете ви са само за такава музика  Twisted Evil.
Уххххххх, вари го, печи го, ама аз все моето си знам  Embarassed. Рок, та рок  superuu  superuu  superuu
Пък аз довечера съм на родителска среща на баткото! Мисля да се посчепкам с една две даскалици.

# 84
Добре бе, няма вече. От днес нататък ставам култур-трегер.

Рени, нали? Аз знам, че така, но все слуша за разни големи заплати. Майка му и тя се обажда къдет не разбира. Толкова години пенсионерка, ама е в час със заплатите явно и обича да дрънка такива. На мене едно време като работех по магазини като продавачка ми викаше "ПонИе 500 ". Чакай, бе жена, продавачи има дет земат 500. И повече даже. Ама си отработват отпуските, седят прави и почиват кога мине халеевата комета. Сега пък подхваща разни басни за как еди-кой-си, на шуранайката балдъзата в София ( Wink) взема 4000. И бре де бре! Ашколсун.

Е така се създават неверни впечатления и анекдоти.

Много ме забавлява твоята рок-пристрастеност. Ама и вечна музика си е де. Аз не слушам много. Ама знам. То аз на теория колко неща знам....

# 85
Добре бе, няма вече. От днес нататък ставам култур-трегер.

Рени, нали? Аз знам, че така, но все слуша за разни големи заплати. Майка му и тя се обажда къдет не разбира. Толкова години пенсионерка, ама е в час със заплатите явно и обича да дрънка такива. На мене едно време като работех по магазини като продавачка ми викаше "ПонИе 500 ". Чакай, бе жена, продавачи има дет земат 500. И повече даже. Ама си отработват отпуските, седят прави и почиват кога мине халеевата комета. Сега пък подхваща разни басни за как еди-кой-си, на шуранайката балдъзата в София ( Wink) взема 4000. И бре де бре! Ашколсун.

Е така се създават неверни впечатления и анекдоти.
 Хахаха, Стефче, тя жената се е объркала с една нула  Crazy. Само програмистите и шефовете вземат хубави пари, но и моят мъж като програмист пак не взема толкоз, ами два пъти по-малко. Чудно твоят без образование и прочие, как иска хем хубава, хем добре платена работа и хем да не си дава много зор. Че то всеки иска така, ама сега работодателя определя правилата! Уффффф, добре че не съм такава майка  ooooh!! Не може да очаква да кацне нейде от нийде и да иска да го посрещнат с мед и погача, и чувал с пари!

# 86
Гледам нещо се лигавите.  Rolling Eyes я тия Стефкините думи за пръв пАт ги "чуем"  и нищо не сванАх, ама нищо .....добре , че имаше разкодирване  Grinning

Мен пък ми е мн тъпо на работа.[/b]

Боли ме и главата и отново ми е студено.
НЕам нищо интересантно да Ви кажа - тъпня и туй то.  Crossing Arms даже обмислям с някой да се скарам  Flutter

# 87
Норче, а браво! Прави си го интересно кат ти е тъпо. Едноо скарване ще ти вдигне адреналинчето и кръвното и току виж си се стоплила. Сега извън майтапа. Пий един горещ чай или фервекс. На мен като ми стане студено значи се разболявам, та по-добре вземи мерки!
А колкото до Стефкините - туй "кантафури" честичко го употребЛява, ама не си обърнала ФниманЙе!

# 88
Гледам нещо се лигавите. ...

Кой бре се лигави newsm78? Дай го тука Twisted Evil.
А що ти е тъпо? На мен просто ми е.......еднообразно Rolling Eyes. Към събота дават времето малко да просветне, пък дано и ние покрай него Rolling Eyes.

Стефче, идеално употрябаваш "сложните" термини Hug. Само ще замолАм с малко пояснения другият път за таквиз като мене на възраст  Crazy.

# 89
Ехоооооооо, ето меееее! Laughing
Смейкам си се тука hahaha Стефче, дОде мОме и ги пуснА едни... още си се хилкам Mr. Green
Жу, стискам палци, душо! Най-хубавата работа да намериш, на шефове да случиш! Praynig
Реа, ууууу, че Убави кутрета! Ама Норчето е първа Убавица, бееее, кат стопанката си, само трЕбе да я изрусиш и нея, и кат две капки вода ще си заприличате Laughing Па ако ще ти олекне скарай се с нЕкой  Mr. Green
Мастерче, страхотен глас! Shocked  newsm20 Пусни още нещо деееее, кво сЯ само ни раздразни Laughing
Поли, търся онези сладки ли бяха, кифли ли бяха newsm78 дето прави последно... сега ще се ровя в публикациите ти smile3508

Общи условия

Активация на акаунт