Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 369
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,да ви поздравя с една златна песничка! newsm51

http://vbox7.com/play:2242e71c

Мастерче, тази песен ми е много скъпа.  Heart Eyes
Като се запознахме с мъжо и няколко дни след това ми изсвири на китара тази песен за първи път.  Сваляше ме още Blush
Та благодаря, разчувствах се.
  Joy Joy Joy
Ками, гледай как си приличат тез наЩе мъже  Mr. Green. И моят ми я свири на китара /че и се опитваше да пее  Crazy/ като бяхме гаджета, че и после. Ама има - няма едно 6-7 години откак не е похващал китара.
Мастерче, твоето изпълнение утре ще го слушам, че децата легнаха и не мога да пусна уредбата. Като гледам отзивите съм сигурна, че утре ще остана очарована!

# 61
Мастерче, невероятен глас имаш!  Peace  Мерси за поздравите!   bouquet

И Жу от рождения ден я няма, а Стефчето и тя се губи  newsm78 Да не са ни сърдити... Да са здравички и да им е наред всичко! Пък ние си ги чакаме!

# 62
Мастерчеееееееее, слушах песента няколко пъти, направооооооо нямам думи. Чак ми се прииска да те видя на живо и да те слушам.

Едва се добрах до компа, пак. Пратих детИто и мъжа да лягат пък аз се лакирам  4470 Ама нали нали се сещате, че съм пред компа и ви чета и се лакирам,  баси ще легна в 1 сигурно, ама как да не ви прочета.

Сис, драго ми е да те "видя". Одеве се замислих, кой кум, кой сват. Ама се светнах като видях хубавицата, че не съм аз.

Джес, съвсем се затри. Ко ни налегна тая работа нас, голяяяяяяяяма зор видяхме.

И аз видях, че Жу напусна чата днес, обаче имам съмнения, че не е сърдита, ами има много гости още и сигурно не може да се включи. Предлагам да изчакаме още малко и тогава да пратим Стеф да я провери  Mr. Green

Успахте  и да ме развеселите тая вечер с постовете си. Посмях се с Рени и облаците и с Вени както винаги.
Вече си мисля, че изгубвам всякакво чувство за хумор, пуста работа, повреди ме, утре имам една много тежка среща в 10 ч. и от сега я мисля. Разчитам на вас, че ще стискате палци.

# 63
Добро утро Hug!
Влизам само да ви пожелая приятен ден и късмет на Джуджи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug!

# 64

Честит имен ден на всички,носещи името Галя,Галина,Галин!

# 65
Добро утро и от мен.
Честит имен ден на празнуващите.
Аз съм на работа. Сама съм още. Додох по - рано защото мъжа ми ме докара.
Тук е мн студено, но има мн слънце  Grinning

Лек ден от мен.  Heart Eyes

# 66
  • Пловдив
Рейче, страхотни песове имате! Извинявай за тъпия въпрос, ама Реа каква порода е точно  Embarassed?

И моята щерка е реколта 2004, ама в сравнение със Сисината мома направо лапе изглежда.

Джес, аз имам ежедневни избухвания относно храната, но в другия полюс - яде твърде много! Отпрала е огромен корем, наистина се притеснявам. И ми писна вече да се разправям с баба и, която като я вземе от градина, винаги и купува по някой боклук - я сандвич, я вафла, я чипс... Уж сама ходила да си ги взима, ама питам аз, кой ги плаща?! Нямам нерви вече. Ще изтрая до есента, когато ще е изцяло под мой контрол  Crossing Arms.

Пп: Мастерчето не мога да я чуя, щото нямам звук на работа  Confused

# 67
Кипра Маца рoтвайлер е  Grinning Реа  Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 10:14 от ReaNora

# 68
Добро утро  Hug Hug Hug

И от мен късмет на Джуджи!

Момичета благодаря за милите думи! Исках с нещо да ви зарадвам поне малко  ( понеже не мога да се включвам в разговорите за децата,нали аз нямам все още и...така ми се прииска да ви поздравя)

# 69
Хеййй,хубавици  Hug
Абе прочетох на две на  три.Какви сърдитни ,какви чудеса......кога се разсърдя на себе си тогава и на вас  Hug
Хиляди благодарности за пожеланията за Васко.Аз не минах дори да почерпя как си му е реда.Но по-добре късно отколкото никога,плиииииийййззз:
Всички дойдоха на РД  -аз се въртях,като пумпал   Crazy `никой не смеел да пипне`,че не знаели кое къде е  и така.Сещате се нали -12 души  Wink
Не пиша момичета,че ходя по срещи за работа,положението при нас не    е розово.Вчера по късни доби занимавах Стеф с едни СВ-та.Помогна ми душичката много.  Hug
И така,кога ми дойде дар словото пак ще пиша .Имам чувството,че мозъкът ми се   е изпарил и действам  на  само пилот.

# 70
Мастерче, добре, че Теса ме подсети Crazy и току-що чух записа. Ама страхотни сте бре, направо зяпнах Crazy.
Мастерче, чуден глас имаш, поздравления Hug!

Жу, обичам те, душицо Heart Eyes! Успех в търсенето на работа Peace.

Стеф, как си? Липсвате, Лъвички Hug!

# 71
Жууу, радвам се че се разписа и че си добре. Успех в намирането на работа.  Hug Като се сетя, че и мен това ме чака.... ooooh!
Джуджи, още няма 10ч. така че и аз  стискам палци  fingerscrossed
Мастерче, страшен глас имаш, браво.
Стефи, ми липсва  Hug
Деси, не се ядосвай мила нали знаеш, че и аз съм в отбора на злоядите деца, ама здраве да е. Все си казвам, че явно яде това от което организма има нужда. Снощи например яде само филия с меродия без масло. Имаше гювеч и след старателното почистване на 2-3 картофа от чушчиците и нещо друго залепнало по тях се изнервих и му взех манджата, ама то почти всяка вечер е така.  Crazy

Дребното ми още спи  Shocked

# 72
Добрютро. Не успях абсолютно всичко да изчета и от старата тема, и от новата. Аз съм тука. Вчера си бях взела почивен ден, а през уикенда много не пиша във форума. Почивните дни нещо не съм Чукча писатель.

Тедико, тука съм. Прочетох за твоето момче и розата-карамфил. Много мила случка.

Полинко, в YouTube ли не можеш да гледаш клипове? Ако е там да ти кажа, че те отдавна предупреждават, че ще спрат да поддържат браузъри под IE8. Останалите - Опера, Гугъл Хром... имаше и други, но не ги помня, щели да си работят. Та ако нямаш проблем с Флашплейъра, по-всяка вероятност има нещо в браузъра. С какъв си? Ако е IE или базиран на IE (аз например съм с базиран на IE, но на по-стара версия негова), но по-малко от IE8  да знаеш, че затова не става.

Аз в понеделник на 8-ми нали ви писах, че много подтискащо жилто небето. Помислих си за момент, че съм се пернала нещо. Па то наистина валял жълтеникав сняг. Вечерта чух в новините.  Shocked

Сис, хубав аватар. Аз пък толкова внимание на аватарите не отделям. Искам единствено някакво относително постоянство. Твоят обаче и аз като Рени зор видЕх, з ада го прочета. Копирах го и после Ctrl+, за да го видам

Рени, пък аз не съм разбрала, че от Велинградски производител мебели поръчваш.  Rolling Eyes

Камнече, хелоу! Големия в носия го видях и него.

Реа, а бре джипката прочетох нещо, че сакатлък станал. Явно нещо ти е силна серия. Нищо, отминават такива работи.  Hug

Жу, тоя таралеж ти ли го сътвори или е взет от нета?

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:45 от Stefka.k

# 73
Поли, ти с какво маза Ник, ако искаш на ЛС.

# 74
Стеф, ти ми говориш на патагонски, да ти кажа Rolling Eyes. Много малко от написаното разбрах. Ще го покажа после на мъжа ми да видим той дали ще вдене Mr. Green. Иначе да, в YouTube, но и във vbox-а май не мога. Не съм пробвала скоро. С Мозила съм, а и през ИЕ не става. Ще пробвам с Операта да видим. Peace
Надявам се, че при теб всичко е наред Hug!

Камче, ще потърся нещо и ще ти го пусна на ЛС Hug.

Общи условия

Активация на акаунт