Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 692
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Жу, ти си герой, ама виж сега кво лошо станА ................
Иначе малкият какви подаръци получи от любимата рода?

Пол , Ник да не цока по туй време?

Аз да ви кажа не мога да си представя след 4-ят месец да ми цока бебо.......ама не е нужно всички да са като мен.  Mr. Green

Джуличка
  хич не се успокоявай, че може да е от стреса.......иди на лекар и не се нацоквай с витамин С.  Peace

Вени*** днес съм гадна реалистка кво да правя   newsm78  Joy

# 226
Жу, вземи си на таблетки. Аз съм си купила една опаковка, и при нужда пия по едно. За сърцебиене ми помага, за кръвно се съмнявам. Но при всички случаи успокоява.
Лятото имах няколко много сериозни кризи с високо кръвно, чак електронният апарат не ми отчиташе и даваше грешка след грешка ooooh!. По-интересното е, че уж съм с по-ниско по принцип, но от възрастта ли, от какво, напоследък все по-високо Rolling Eyes.

Джулке, за какъв стрес става въпрос? За животното, което спомена преди, или за нещо друго? Пък къв е тоА МЦ 10 дни бре Shocked? ХодИ на лекар, да не получиш някой кръвоизлив.

Норче, рано още Mr. Green. Пък ти да не си мислиш, че аз съм си представяла такова дълго цокане Crazy. Просто така се случи Wink.

# 227
  • София
Вени*** днес съм гадна реалистка кво да правя   newsm78  Joy
Слагай розовите очила  Sunglasses, бре!
Жу, немой ми паднеш в очите, щото тЪ обичкам  Heart Eyes!
Джулке, егати М-то ooooh!!

# 228
Реа,получи.............от брато супер маратонки ,джип,чорапи джиджани за новите маратонки,баща ми бая парички му даде и майка също +разни дреболии от Джъмбо,от нас пъзел с рейнджърите и колата му `мечта`една спортна с две черти бели отгоре мъничка  Laughing  ,свекъра ни каза да му изберем подарък до 20 лв. и да им го дадем те да го подарят.Е ,ами харесах една грейка и панталонче ,че пролет иде ,а старата му е малка.И се разсърдиха,че съм купила дреха  Crossing Arms трябвало играчка!Аз с играчки от нас до Варна да маркирам и пак ще хартисат  ooooh! Няма угодияяяяяя.

# 229
На таблетки също става, ама при високо кръвно може и от 2 до 4 табл. Мъжо тъй го оправям, а и себе си преди. И мен ме стяга, но гърлото направо...

Джули и при мен от стреса ми стана така, ама не е толкова силно, а по малко и дълго. Иди налекар, ако продължава. Дадоха ми Метергин и намаля. А и някакви инжекции бяха приготвили, ама и туй стига. Но при мен и ЕГН-то може да провокира.

# 230
Миленка,но таблетки само валериан или  я има тази комбинация?И как 4 таблетки?На един път ли ги пие?
Джулка,много дълго продължава.........как е сега положението след вит.С-то?

# 231
Аааа, аз на лекар ходя само ако съм на умирачка.
Не ми се ходи, все ще се оправя и сама.
Благодаря ви, че ме съветвате момичета.  Hug
Май няма да е тая вечер тестеното, ще го оставя за утре.
Сега ще взема да хапна нещо готово сладко и май ще си полегна да зяпам телевизия, белким и малчо го излъжа да спи.
Днес спал - недоспал за един час, и като  се надигна е кисел като лимон и само пакости прави.
Да питам - някоя от вас гледа ли "Листопад"?  Rolling Eyes
Аз дето се смеех на другите и такива сериали никога не съм обичала, сега и аз зяпам.
А па моя ми вика, че съм щяла да стана такава проклета бабичка - свекърва, като тази във филма.
Който го гледа, знае за каква кукумявка става дума, и направо ще го утрепя това моето същество!  Laughing

П.С. Видях питанката за вит. С - ами, аз го пих преди около час, ще видим по- късно какво ще е положението.
  Rolling Eyes

# 232
Джулка ,аз го гледам  Blush и Пол също.
Бабет ми идва да и бия едно круше от ТВ-то.Много нагла еййййййй.

# 233
Жу, точно тая комбинация я има на хапове Peace. Миленка може би има напредвид в критични моменти да вземаш по толкова, но аз не смятам, че е нужно повече от 2 наведнъж.

# 234
Аааа, аз на лекар ходя само ако съм на умирачка.
Не ми се ходи, все ще се оправя и сама.

ААА това ич не е убаво, ама щом си решила , успех  newsm10

Аз не гледам ТВ изобщо, па каму ли нЕкви сериали.

Даже дами смятам да зарежа всички и всичко и да си лЕгам , това ще е 2-рата поредна вечер.  Crossing Arms и ми  е суперско, щото мн ми е уморено с тези гадни транспорти...........да мЪ извините,че все мрънкам за градският ( адският) транспорт , ама като си е така - така си е.

Забравих да ви пожелая лека нощ - нощ без сънища  Heart Eyes newsm46 smile3524

# 235
  • Пловдив
И аз почти не гледам телевизия..ми просто няма кво да се гледа...

Реа, ми ние, дет ходим с градския транспрорт всеки ден... Mr. Green
Да, ужасно е! Винаги съм искала да работя близо до вкъщи, така, че да не ми се налага да ходя с транспорт на работа, да мога и пешком да стигна...Ама -на, за мой късмет. Винаги съм работила далече...

Жу
, ако ти е неприятна тази комбинация, само чай от мента или маточина, може и жълт кантарион. Успокоява..

ДжулкаHug

# 236
Жу, видях, че има и темичка за "Листопад", вие с Полка там ли сте да сЪ шибна и аз?  newsm78

Между другото, не се ли говори за срещичка?  Rolling Eyes
Бих се зарадвала да се видим пак, и този път да сме повече.
  Hug

# 237
Пол,мерси за Аповете.Бенджи, от тях ще взема,че лапаш и гълташ да не мириша много,много  Hug
Лека,Реа ,стига си се косила за транспорта -временно явление е в твоя случай .
Ааааа,Джулка,не съм в темата,че те там са в болестно състояние.Харесват артисти,интересуват се от личния живот на артистите.....малко вманиачена работа.Аз го гледам за развлечение и да си коментирам на момента.Е, няма кво да си кривя душата влязох там,че по едно време ме загложди какво ще стане.И на първа страница прочетох белите букви  Mr. Green

# 238
Жу, на един път ги изпи като вдигна 165/110 и го отпусна до час. То така пише на опаковката даже 3 пъти на ден от 1-3 табл. Ама наистина пробвай първо с чайчета, но редовно сутрин-обед-вечер.
Аз като се нервирам - викам, така нервата ми избива навън, а и майка, и мъжо си я таят и си я трупат. И вземат, че вдигнат кръвно и направят нервна криза. Ама да не си ми насреща, като съм бясна  Mr. Green Баща ми беше същия, че и Скорпион. Като гракнехме един срещу друг, блока се цепи, а майка бяга в другата стая. И след 5 минути сме си пак приятелчета с него.
Имам предвид, че когато човек натрупа негативна енергия, тя трябва да избие нанякъде, или да спортува или да вика, или да танцува. Това също съм правила, ходя да тичам навън или блъскам нещо (гледам да не е стената), или се разхождам по нощите или се сбивам с баткото, той много се радва  Crazy

Аз пък цял живот си кютам с рейса (нямам книжка) и даже ме отпуска напрежението от работата понякога. Е, зимата е гадничка, може и пръстите ти окапят...

# 239
Е, аз сЪ шибнАх вече, Жу, ама спойлери не обичам, та дано всичките да са в бяло, че иначе ще спра да влизам там.

Много пусто тук по това време.
Що така?
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт