Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 684
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Реа,намокрих лицето,че бая беше пламнало.  Hug Ама рупам чесън  Crazy Така каза чичко Гугъл .
Вени,толкова нежност,толкова красотааааааа......нямам думи   bouquet

# 211
Лелееееее Вени мн са готини и бебе СофИ едно малко и сладко шушонче.

По мое време никой не правеше такива снимки, чак ме е яд  #Cussing out искам и аз с мойте дечица да си имах такива снимки, ама НЕ. Абе ако стана баба живот и здраве някога ще си направя снимки - баба с внуче  Joy яко....

Жу как си? Оправи ли се кръвното, може би наистина вдига кръвното айрана, ама аз защо се обърках - незнам.

Рени браво на момчето ти.  Hug

Оффффф днес ми се видЕ едни дълъг и не толкова интересен ден, а като се  сетя, че ще се мятам на автобуса - ми се разваля още повече настроението. Mr. Green

Довечера ще правя "Руло Стефани", а вие? Rolling Eyes

Ама да сме здрави, пък другото майната му.

Мн хубаво казано. И аз така мисля по въпроса  Peace

Жу изпревариме  Peace

# 212
Венииииии, страхотна снимка, пък СофИ е толкова мъничкааааааааааа. И как сладко е заспала на мама на раменцето, блажено.   love001  love001  love001  love001

Рени, браво на твоето момче. Ще му стискам палци.

Жу, чесън и студена вода на ръцете и краката. Явно ти се е посъбрало тия дни повече. Не яж солено.

Явно при всички кризата се отразява много от НГ насам. И ние сме в едни тежки сметки кое, как, защо и кога. Ей сега отивам да тегля пари, че трябва да се пазарува, утре трябва да се разплатя с бавачката и като ида на пазар в метро и ще плесна с ръце. А до следващата заплата има повече от 2 седмици. А идва Великден. Ама нейсе ще се оправим само да сме здрави.

Аз си отивам. Ако успея да се докопам до компа ще пиша.

# 213
  Благодаря, момичета  Hug! Пожелавам ви и вие да имате такива поводи за радост от децата!
  Бенджи, накарай я да ходи по олимпиадите. Вили ходи от втори клас и чак сега започна да не му пука и да дава най-доброто от себе си. откак е започнал 5 клас има много добри резултати по състезанията /като изключим онова в периода на тормоза/. Трябва да свиква, защото иначе ще и е много по-трудно нататък като започнат външните оценявания. Има една майка при петокласниците, която се оплакваше, че учителите били много доволни от дъщеря и само я хвалели, колко добре се справя в часовете, но като се стигнело до писмени изпитвания и оплитала конците. В началото ще и е зор, но ще свикне и ще е повече от доволна от себе си!
  Вени, разкошна снимка  Heart Eyes! Бебка е толкова мъничка, красива и нежна...  Heart Eyes! Оххххххх, прииска ми се пак малко бебче.
  Норче, зелен бобец ще готвя. обожавам го и отдавна не съм правила, щото се оказа, че съм свършила домашните буркани. Взела съм сега от магазина и дано е хубав, че ще умра иначе.
  Стефи, за 3 месеца е парното.
  Жу, за кръвното може да изпиеш и една ванилия на прах разтворена в малко вода. Ракийката също смъква, но една малка чашчица - 25 грама. Ако дръннеш повече ще го вдигнеш до тавана.

# 214
Здравейте, момичета !

20 мин чакай автобуса и умрях от студ. В правото си съм ,че мразя градският транспорт.  Mr. Green

Иначе направих Рулото Стефани - стана пИрфектно на външен вид, не сме го почнали още .

Рени стана ли бобеца?
За ванилията за първи път чувам, ще го запомня.  Peace

Другите що мълчите бре?

# 215
  • Пловдив
Ха, и ние ядохме руло Стефани, ма мъжо "готви" тази вечер..Купил го е готово сурово, и само го е опекъл... Mr. Green

Изненада: точно щерката ми сервира, че щяла да ходи на състезание по математика?!? в Математическата гимназия...Чак не мога да повярвам, като я знам как ги бърка задачите... Laughing
Ама поне ще види какво е.  Wink Важното е, че са я навили в училище и се е престрашила да опита.

# 216
  • София
Бенджи, не е лошо и наистина е хубаво, че се е престрашила. Успех й пожелавам  Peace!
Аз похвалих ли се вчера, че пилешките бутчета с ориз станаха страхотни, включително и с вашето съдействие Wink  Hug!
Реа, нали знаеш, другото име на въпросния транспорт е адски транспорт  Mr. Green. Айде, дано скоро се похвалиш с поправена, а защо не и с нова кола  Wink  Hug.

# 217
Ей ,хубавици благодаря ви за съветите.И аз не го знаех това за ванилията,по-приятно ми се вижда от чесъна  Mr. Green
Ренка,все така  да  е   малкия!Ама накрая аз ще дойда да се сборя с онези келеши,където му създават неприятности  Crossing Arms
Аз да ви кажа.Вчера получих силни бодежи в областа на сърцето и гърдите,чак не можех да дишам и да мръдна.Викаме бърза помощ и пристига един доФтор-слуша ,гледа и вика:за 3-йка си  Thinking
Викам -`Каква тройка???????` Shocked
-Е,не за тройка кебачета  Rolling Eyes
Като ми изпраска 3 инжекции свят ми се зави-верно отпусна ме,ама чак ми се насълзиха очите.Викам каква е тази тройка-много болииииииииии!
-Ами масленна тройка-затова боли! ooooh!
Оххххх,божкеееееее-не викайте БП-ненормалници са пълни!А как му миришеше устата,като ми говори  Sick
На нервна почва е това при мен ,но ще се оправя -немой ме оплашат проблемите..мамка му и криза и чудо!
Вчера съм сложила в чантата на малкия вместо БЕ,математиката и хайвана ми е ядосан,че има забележка  Blush Ще се взема в ръце,че взех да ги върша едни,къде и баба ми не  ги е правила на 80г.

# 218
И аз се чудих какво и бухнах едно свинско със прясно зеле. Ама как ухае  Mr. Green

Хубаво е да се ходи по олимпиади, защото не гониш успех и победи и си по-спокоен, пък вземеш, че се изявиш. Малко, като че ли аз ще ходя излезе  hahaha
Тука пък беше много меко времето и кишааа... Правихме голЯЯЯм снежко и много се търкаляхме в снега. Сега чакам да гледам новите Таланти на България. Ама дали го дават всеки ден  newsm78
И на мен хич не ми се иска да продължава тази зима, ама като до януари беше жега, все трябва и снежец да падне...

Вени, тази снимка е като за списание Мама и бебе! Толкова чистота и топлина, толкова Гуш! Нямам думи! Да си я изкараш и сложиш на видно място.

Жу, вземи си мента, глог и валериан - успокоява и сваля кръвното. Или валериан на капки. Като усетих и си пийваш с водичка, бързо отпуска. По 20 капки. И за жълт кантарион знам, ама не съм пила.

# 219
Бенджи не съм чувала за Руло Стефани готово  newsm78 от де туй чудо бе? Хубаво е детенце да е пробивно и да има съмочувствие - подкрепай я. Квото и да стане - ще кажеш - БРАВО, чу ли?

Вени браво бе женО станала си кулинарка на дърти години, ама по - добре късно от колкото през крив макарон  Laughing
 Да си призная и аз от както пиша тук едни все готварски ги измислям, мани , мани..........имаше един период избухвах с питките  Joy

Жу, съветвам те - спри със семейните сбирки не ти влияят благопритно на организка. Аз като имам такива моменти - НЕ ГИ ПОВТАРЯМ и хич не ми пуа кой как се е разсърдил и колко време.
Сега добре ли си?

# 220
Жу   и аз имам такива бодежи в областта на сърцето на нервна почва. Когато ми дойде в повечко и се почва. Миленка ти е казала, аз също пия Мента, глог и валериан. На мен ми помага.  Peace

Отиде ми диетата.  ooooh! Правих шоколадови бисквити с парченца шоколад, ама станахааааа СУПЕР.  Crazy

# 221
  • Пловдив
Жу, по -спокойно, бе жена, всички болести са от стрес...Кво е тва кръвно още на тия години?! И бодежи...немой така...Я се вземи в ръце..по спокойно, всичко ще е наред!

Аз ако взема да се притеснявам за всичко, досега да съм умряла: под наем сме - сега, може би, ще трябва да се изнасяме напролет, при мъжо няма работа - висят по цял ден, нямат поръчки и няма парички, естествено...Мойта работа хич не е сигурна - утре се маха още един колега...
Ама хич и не ги мисля проблемите...сигурна съм, че всичко някак си ще се нареди по най -добрия за нас начин... Mr. Green

Ааа, БП ги знам, два пъти съм ги викала за децата като малки и съжалявам още - единият път дадоха на щерката /тогава около годинката/ течен аналгин?!? за сваляне на висока температура, дали й повече като количество, та направи алерг. реакция към аналгина...
Пък втория път за малкия с висока темп. - минаваше 40гр. не дойдоха изобщо - просто отказаха да дойдат /той тогава беше на 1г. и половина някъде/. Обяснението беше, че те обслужвали само деца до 1г.  #Crazy
Еее, тогава се справих сама без БП, мъжо в командировка, аз сама вкъщи с дете на 4 и половина и малкият на 1г. и половина...В два часа през нощта!!

Та вече не ги викам за нищо! Оправям се сама, ама вече имам и опит... Mr. Green

За рулото: от един месарски магазин на Ново Село. Само от тях купуваме мръвките, та сега разбрах, че продавали и готово рулце: с яйца, краставички, гъбки, грах, царевичка...абе, както си му е реда, вътре...За теб остава да го опечеш само.
Вкусно беше...ммм.

# 222
  • София
Вени браво бе женО станала си кулинарка на дърти години, ама по - добре късно от колкото през крив макарон  Laughing
Да си призная и аз от както пиша тук едни все готварски ги измислям, мани , мани..........имаше един период избухвах с питките  Joy
Как дърти, бре! Тъмън префърлихме двайсетака  Whistling  Joy!
Жу, дереджето едно и също... И ние сме цъфнали, та вързали  ooooh!! Аз пък от притеснение получавам много гадно сърцебиене и започва да ми се повръща  Sick.

# 223
Ей ме и мен.
Наминавам хем да се запиша, хем да поровя за нещо тестено, че ми се е дояло по никое време.
Да се оплача - вече 10 дни съм с М, и то съвсем стабилно, не е да капе, но явно е заради стреса който преживях, та днес се нацоках с вит. С, дано ми спре, че взе да ми писва.  Crossing Arms

Вие как сте?
Нещо интересно?

# 224
Абе тия хора искат да ни уморат бре,да не я докараме до пенсия,че да има за тях.Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug
Аз да ви кажа ми става лошо от мента,глог и вал. Имам непоносимост към тази миризма...може и да си внушавам,ама само ,като отворя шишенцето ииииии  Sick.Бих предпочела една мазна болезнена тройка да ми боцнат,ама тая миризма ще ме умори.Освен на хапчета да взема  Rolling Eyes
Реа, Peace квото беше със семейните сбирки беше.....със ордьоври и свекъри.
С риск съвсем да ви падна в очите да ви кажа.Дойдоха за обяд към 12.30-1.С моята тайна мисъл,че ще се напапкат и тортата и портата....ама не би.Решиха да ме довършат и стояха до 7.Таман да стане време за вечеря и да започна наново .

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 20:51 от Жу

Общи условия

Активация на акаунт