Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък исма да харча пари.  Blush

И аз и аз ама много ПАРИ.  Money
To тва желание май само лъвици заразява  Mr. Green!
Аз да се похваля: Вили отива на областния кръг на Олимпиадата по математика! Снощи много ми го похвалиха детето всички даскалици. Дано само да спрат да го тормозят разни индивиди от класа му, чееееееееееее... Снощи поговорих на 4 очи с някои родители и се надявам тия простотии да спрат.
Получихме писмо от Топлофикация. Имаме 300лв. неплатена сметка и гадовете ни притискат. Щели да ни съдят  #Cussing out. Ми не ща да им ги давам пък! Всяка година ми връщат по нещо. Що пък да им ги давам предварително  Crossing Arms! Ша са напрая на луда и ще искам разсрочване на задълженията  Mr. Green.
  Норче, земи и ти пиши твоята за палачинките с трици.

# 196
Бенджи, може. Аз тая рецепта съм си я копирала направо както е от форумите за диети. Но можеш да замениш разбира се. Само дето аз не зная с колко точно захар. Инак и с мед става.

Рени, тая сума за отопление за какъв период е ако не е тайна? Щото инак не е много ако е за повече от един месец разбира се.

# 197
  • Пловдив
Рени, браво на детето! Областен кръг, не е шега работа...

На щерка ми нещо не й върви с математиката, но пък е добра по бълг. и англ.
Викат на олимпиада по бълг. и по английски, ма тя не ще...Много е срамежлива...Притеснявала се. Чудя се след четвърти клас как ще се явява на изпити... #Crazy

Да, Норче, палачинките...

И аз искам да харча, ама много...ма няма, мноого сме я закъсали, да се оправя времето и мъжо да има работа, че вече не издържам!!!!!

Мед, ама нали е вредно с мед, ако се минава през топлинна обработка...То затова и в чая се добавя мед, след като поизтине...
Аз ползвам, когато мога, от кафявата тръстикова захар.

# 198
Бенджи, за меда и топлинната обработка наистина не съм никак компетентна. Дори го чувам за първи път. Ами тогава без да слагаш. Просто после си капни лъжичка мед върху им.

# 199
Хей,дружки  Hug
Не е на добре работата,вдигам високо кръвно сега е 100 на 150-чесън ли беше за това кръвно да хапна?

# 200
Пийни един айрян с малко сол или един беналгин и си наморки лицето със студена вода.

# 201
Айрян със сол не беше ли за ниско кръвно? Малеее, аз като ми падне стръвното това пия. Па то било грешно.  ooooh! А сега де.

Жу, писах-брисах на лични.

А аз на вас казах ли ви, че на моя техните заплашват да ни изгонят на тавана? За наказание дето той не работи. Уф, то смешно звучи амам... Абе аз на никакъв таван не отивам. Да отива, който мързелува дома без работа.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:35 от Stefka.k

# 202
  • София
И аз знам, че айрян със сол е за ниско кръвно, ама пък може да е всъщност за всякакво кръвно, а  Thinking?

С други думи - Здрасти, мацки  Hug! При бебето съм, ама и то, и майка му задремаха, та реших да фърля едно очо.

# 203
Уф, Вени, каква мила картинка описа.  Praynig Хайде поне сега ти да си спокойна, че бая притеснения имаше покрай сестра ти.

А ние тука сме се вкиснали. Коя от времето, коя от стръвното, коя от мързелив мъж (кат мен), коя от диета. И чакаме да дойде пролетта. Макар че какво като чакаме? Дългострочната прогноза още преди месеци беше, че зимата ще се проточи неестествено дълго - до края на април. Я вадете ся чизмите. Събота пак щяло да вали сняг.

# 204
Стефче, ти кои прогнози слушаш Rolling Eyes? Казаха от БТВ-то, че засега валежите и студеното се отлагат във времето. Тъй че аз ама хич не съм се вкиснала Crazy. Чакам си пролетта скоро bowuu.

Венче, тъкмо мислех днес вече да питам за бебонка Laughing. Пускай, молим, актуални снимки без да те подканяма Heart Eyes. Да следим, тъй да се каже, развитието Hug.

Да казвам ли, че и ние сме го закъсали много ooooh!? Или няма смисъл. Картинката навсякъде е една. Но и аз като Албенка чакам топлото, че мъжа ми да поработва повече.

И понеже чета, пък после забравям doh:

Рени, браво на момчето  bouquet! Само тъй да се представя и занапред. Пък на онез калпазани да им тегли една майна bash.

# 205
  • София
Рени, Ренииии, браво на големият ти син! Завиждам ти най-благородно  Heart Eyes!
Ето актуална снимка, цък. Правила я е една наша позната, която започва да се занимава професионално с фотография и мойте двенките (сестра и племенница) й станаха моделки  Sunglasses.

# 206
Полин, ами... вие с какво го закъсахте? За работа ли иде реч? На мъжа?

А прогнозата тая я слушах някъде къде декември месец беше.  Joy Но хубаво запомних. Че времето щяло да варира от много топло, до много студено. И е те така до края на април.  smile3502 Ам така чух ся...

Венииии, толкова е мъничка и нежна.

# 207
Полин, ами... вие с какво го закъсахте? За работа ли иде реч? На мъжа?...

Тц. За пари smile3502.

Венчеееее, страхотни са newsm53, толкова са милички Heart Eyes!
Пфу, не мога да намеря подходяща емотикона на изображението ми в момента ooooh!.

# 208
Не знам обачеее то форум, форум, ама добре че сте вие. Действа ми отпускащо да споделя някога нещо. Да влезна да нагледам, да кажа. Сега като слушам, че и други са недобре с парите вече се успокоявам. Инак вече бях започнала да си мисля, че само ние сме бедни като църковни мишки понякога. Е, вярно, че и пукаме, но...
С други думи искам да ви кажа, че... пък ние нямаме пари за излизане. Стоим си в нас. Моят миналия месец покупки, а-у, ихУ, сега.. тихо.

Полин, ми аз пък не знам що така ми се прииска да я слогна тая имотикона. Не се бъзикам.

Реа, дойде най-сетне. Да не ви спряха пак нета или работИ до сега?

# 209
И при нас никак не е добре. Имаме 205лв. ток, спряха ми ваучерите за храна и въоПще....... Sad мъка.   Ама да сме здрави, пък другото майната му.

Вени, страхотна снимка.

Ренка, браво на детето.

Общи условия

Активация на акаунт