Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 665
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Светле, много яко това Crazy Joy Joy Joy. Като че ли съм чувала нещо подобно, но нямам способности да помня вицове Whistling.

Но..
Хаяси? Ти що си позеленяла?
Аз минАх, усмихнАх се и бягам.

По-скоро сА озъби hahaha Mr. Green.

Норче, сетих се за Вили чая hahaha. И аз цял ден пия, щото нещо гърлото ме дразни. Чудя се от сухия въздух или кой знае Rolling Eyes.
Ти цял ден на трици ли бре Crazy? Довечера ще си освирепяла от глад Лъвица hahaha.
Аз пък ядох леща току-що. А що се чувствате гузно, като ядете newsm78? Аз се чувствам гузно като стъпя на кантара Mr. Green.

# 181

Днес съм на трици и кисело мялко 1%  Mr. Green

Правя си и чай с мед.

Ти пак за къде ще отслабваш повече? Thinking

Камче, честито- дай да те увидим.  Praynig Моля  Praynig Ама ти не беше ли кестеняво, кафево тази гама?

Нямааааа  smile3534  Ами уж бях към тъмночервена, ама и аз не знам каква искам да съм.  newsm78
Нали си вЪ обичкам. цък То май пак черенвенее на тая светлина  Thinking Абе мн. смотано.  Crossing Arms

# 182
Реа, ами ти готвиш доста. Няма да те затрудни да си ги направиш триците като мъфини поне. В ония формички. Тогава вече с кисело мляко си е направо пиршество. Ммм, сега ме подсети и аз да си направя довечера. Да имам за работата.

Иначе те засищат много, да.

Това с настроението от тая закъсняла зима и за мен важи. Абе дручко си е слънце, зеленина. И грижи да имаш някакви, пак като се разходиш насам-натам по-приятно е. Пък сега? - и най-дребното нещо го чуствам се едно нося света на гърба си.

Каменче, на мен ми харесва. Май си се и поизправила, а? Днеска ти е ден за разкрасяване май. А шимбата мина ли или да се съсредоточавам?  Joy

# 183
Определено си червенее, Камче Crazy, ама е готино Peace. Предполагам, че и на естествена светлина има оттенъци.
Аз така свикнах с русото, че не знам дали някога ще сменя цвета Rolling Eyes. Е, сменям го де, всеки път с различен номер русо hahaha. Не помня никога с какво съм се боядисала предният път ooooh!.

Стефче, к'во е шимба Thinking newsm78?

# 184
Полин, главата имам предвид. Има главоболие момичето. Да помогнем ако можем.  Wink

# 185
Полин, главата имам предвид. Има главоболие момичето. Да помогнем ако можем.  Wink

Мина, мина, след 2 аспиринчета.  Mr. Green

Не съм се изправяла, Стеф, тя ми е една такава смахната. Понякога е права, като е влажно се чупи. Аз предимно и слагам пяна като се изкъпя и затова изглежда чуплива, ама сега не съм и слагала.

# 186
Пол, и аз така все не помня с кво съм се боядисвала последният път  Mr. Green

Стеф, нещА мъфини , искам да отслабна да стана мацка и половина и лятото да нося минижуп  Joy Да отбележа , че нямам спомен кога за последно съм слагала, може би като бяхме гаджета с моят преди има няма 11-12години  Mr. Green АААА и друго искам - искам да ми порасне дълга косата и като вървя да си я тръскам като лъвица - мръсница.  Офффф разлигавих се   Joy baby_neutral

# 187
Реа, ама то те са изцяло диетични. Но ти си знаеш. С млякото 0.1%, извара, 2 яйца, вместо захар - малко подсладител или мед. С козуначна есенция 2 капки и настъргана лимонова кора. Аз така си ги правя. Редовно тъпча. Никога не пълнея от тях. Виж ако засиля шоколадеца ooooh!....

Аз пък исма да харча пари.  Blush

# 188
.... искам да отслабна да стана мацка и половина и лятото да нося минижуп ... искам да ми порасне дълга косата и като вървя да си я тръскам като лъвица - мръсница.  Офффф разлигавих се   Joy baby_neutral

Crazy
То може да вее и фучи, но е факт, че пролетта е на прага ни и хормоните се разФърчават hahaha Joy

Полин, главата имам предвид. Има главоболие момичето. Да помогнем ако можем.  Wink

Ш' ма умориш от терминология бре Crazy. Лелееее, научих сто нови думи покрай теб hahaha.

Аз пък да ви кажа, откак ползвам пресата, косата ми ама хич не ще да се чупи Crossing Arms. И сега ща не ща, всеки път изправям Rolling Eyes. Ще взема да пробвам с пяна Thinking.

# 189
Аз пък исма да харча пари.  Blush

И азззззз  newsm45
Намерих си 1 лв. докато отивах към кухнята и сега не знам къде да го похарча.   33uu

Снощи сънувах, че големия има пъпки по тялото, ама много. Някой да знае какво може да означава?  Thinking

# 190
...Намерих си 1 лв. докато отивах към кухнята и сега не знам къде да го похарча.   33uu...

hahaha Това значи, че някой е загубил 1 лев hahaha. Един съвет - не го харчи Mr. Green.

А какво значи да изпилееш кутията със захарта Thinking?

# 191
Каменче, ето Цък

# 192
Камче, сънят ти се е сбъднал, но си загубила 3-4 нулички  Mr. Green

Стеф, мерси  че ме подсети. Аз си правя палачинки от трици, яйце и извара. Много вкусни стават. Довечера ще си направя  Peace  За твойте сладкишчета ми дай точната рецепта, че аз така немога малко мляко, малко извара....... newsm78 колко точно моля  Praynig

Аз пък исма да харча пари.  Blush

И аз и аз ама много ПАРИ.  Money

# 193
Не сЪ отпущайте на много. Криза е. Аз и на малко кандисвам. Сега например би ми било много приятно да похарча 1000 лева.  newsm43

Реа, ето. Аз тази знам.
6 суп. лъж. трици
4 табл. подсладител
1 равна ч. лъж. бакпулвер
2 яйца
3 суп.лъж. кис. мляко
2-3 суп.лъж. извара
1/2 ампула козуначна есенция
кората на половин лимон
В дълбок съд се стриват таблетките подсладител и се добавят триците и бакпулвера. Всичко се обърква добре. В друг съд се разбиват с вилица яйцата, добавят се кис. мляко, изварата, лимоновата кора и есенцията. Разбърква се докато се хомогенизира. Течната смес се излива в съда със сухата смес и се разбърква добре. Полученото тесто се поставя във формички и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Ако се пече във тава за мъфини излизат осем кексчета

# 194
  • Пловдив
Стеф, много ми харесва рецептата, ама аз не ползвам подсладител..колко захар да сложа на тази доза?
И мога ли да ги пека във формички за крем -карамел?

Общи условия

Активация на акаунт