Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 663
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

# 166
# 167
# 168
# 169
# 170
# 171
Добрютро. Ккаво става, хора? Много имотикона, много нЯщУ. Пък не схванах кой за какво е ядосан или се радва.
Мастерче, благодаря. Много е жизнерадостно.

Но..
Хаяси? Ти що си позеленяла?
Полин, ти кат мартенско настроение. Ту така, ту онака.
Чочи, и теб въобще те не схванАх що си намусена?
Абе някой да не е трил постове? Изтървах нишката. Нищо не разбраФ. newsm78

# 172
Стефче, на това му казвам кодово общуване Mr. Green. Нещо като твойте кодировки вчера hahaha.

На мен нищо ми няма. Поне засега Mr. Green. Стоя си тук, мързелувам си, само ме е яд на тъпото време, но какво да се прави Whistling.

# 173
Бях в настроение като станах,ама после се счепкахме с мъжО и той ми го развали  #2gunfire
Сега съм по-добре  newsm10

# 174
# 175
Мен пък мнооо ме боли главата и тъй като вчера я карах само на плодове, а не съм отслабнала и грамче, отидох и изядох една филия с пастет и ся ми стана още по тъпооооооо  Mr. Green
Отивам да прахосмуча.  Flutter

# 176
Но..
Хаяси? Ти що си позеленяла?

Аз минАх, усмихнАх се и бягам.

# 177
Здравейте момичета.Как сте?
Аз  направих едни сармички с накълцано пилешко  и смляно свинско месо и сега ги сложих да се сварят.

Хайде за добро настроение малко смях:

хитрата тъща

Една жена заминава на далечна командировка. За да улесни мъжа си по време  на отсъствието  си тя наема едно  младо красиво момиче да се грижи за дома и децата през това време.
След седмица-две тъщата се обажда на зет си че ще му погостува.Тя пристига, приемат я много  добре,масата е отрупана с  вкусни ястия.Те е доволна но е малко разтревожена,Зетът я завежда настрана и я успокоява:
Виждам че се безпокоиш ,но аз не спя с гувернантката

Няколко дни след като тъщата си заминава, момичето се обръща към мъжа и му казва

Не казвам че е така, но откакто тъщата  ти си замина изчезна сребърния черпак от кухнята.

Зетът сяда и пише е-маил на тъщата си, с копие до съпругата си:

Не казвам че е така, но от както ти замина, изчезна сребърния черпак от кухнята.

Тъщата веднага му отговаря с е- маил с копие до дъщеря си

Не казвам че е така, но ако гувернантката си спеше в стаята, щеше  да намери черпака под възглавницата

# 178
Забравих да спомена, че вчера се направих кестенява, ама нещо  Rolling Eyes Sick
Май ще се боядисвам пак.  Whistling

# 179
Добър ден момичета кокичета !  Heart Eyes

Бях на 2 проверки, мн ми стана студено. Вън е студ и киша и сняг и кво ли не. Мразя зиматаааааааааааа. Обичам лятото  Heart Eyes Не мога да разбера от няколко дни ми е едно студено и имам чувството , че всеки момент и айде ще се разболея. Взимам мерки.

Днес съм на трици и кисело мялко 1%  Mr. Green

Правя си и чай с мед.

Камче, честито- дай да те увидим.  Praynig Моля  Praynig Ама ти не беше ли кестеняво, кафево тази гама?

Общи условия

Активация на акаунт