Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 643
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От снощи до тоз момент - 5 страници, ама ги изчетох по диагонал  Wink!
Стефи, много се смях с компютърната терминология  Joy! Липсваше ни тия дни, Жу също, ама гледам и тя се е появила  Hug!
Поли, ако не е от онуй, дето ти го пратих за инсталация, не знам от какво може да е проблема  Thinking.
Детето одеве се обади ревейки, че го боли ухо, та го взех от училище и сега сме си в нас! Естествено, вече не го боли Whistling. Иска пилешки бутчета с ориз и сега готвя  Crazy. Мацки, на 1 чаша ориз колко вода се слагаше Blush?

# 121
3-4 същите чашки Peace

# 122
Мацки, на 1 чаша ориз колко вода се слагаше Blush?
3 Поне аз така знам.  Rolling Eyes

# 123
  • София
Мерси, момичета  Hug! Ще бухна три, пък ако ми се стори малко, ще долея и четвърта  Peace.

# 124
Вени, обаче ако наистина го боли, онова със загрятата едра сол наистина помага. И то бързо.

# 125
Не бе,Вени ,само 3.
Винаги ориза е едно към три.
За пиле с ориз аз слагам 2 ориз и 6 вода.

# 126
Поли, а ти защо не щеш да се показваш в Готварския вече?
Аз много често като се чудя какво да готвя, отворя, видя и си харесам нещо. Много помага за идейки. В неделя правих пататник от там, вчера - пирожките. Понякога просто главата ми не ражда нищо по-различно (а и моите не ядат поне половината неща) и ми идва добре дошло.

Я да ви питам: Вие някога идвало ли ви е да се махнете от България? Много наши приятели заминаха, ама аз твърдо не ща. Хем и роднини имаме по френско, но не ми е по сърце чужда страна.

Вени, солта помага, само не бутай чесън, че на баткото му изгорих лигавицата на ухото така  Twisted Evil Иначе капките за очи Тобрекс - много бързо решават проблема. Дано не стигате до тях, а да е било от студения вятър. Да знайш, че уши болят вечер и нощем, да не чуе дявола!И аз слагам 2,5-3, ама зависи от ориза все пак... Ще долееш, дето викаш.

# 127
Леле лелееееееееее момичета ще полудея - гледам един сайт с едни невероятни неща ето ако иска някой да му потекат лигите като на мен

http://yoli-www.blogspot.com/search/label/Салати

Миленка
от години изпозлвам Тобрекс капките за очи, когато децата имат хрема и в ухото ли стават да се слагат?

# 128
  Пък аз ориза го правя 1:4 т.е с повече вода. обичам го много добре сварен. Побърквам се ако ми се дели като в китайска гозба. Иначе китайска храна много уважавам, ама БГ ориз сготвен като китайски ненавиждам!
  Вени, по-добре го заведи на лекар. Вили така се оплаква 2 дни от ухо. Не го заведох на лекар веднага, защото ту го заболяваше, ту му минаваше и аз си мислех, че се гъбарка нещо. Да ама доки каза - силно възпаление и дори го спря от училище  Whistling.
  Стефче, аз Маги го харсвам, ама Кремена не. Хич не ми харесва извратения и вкус. И като започнат да я превъзнасят като моден гуру  Sick! А жито и аз много обичам, че и големия научих да го яде. Сеа най-големият мъж у нас иска грис халва, втрият - жито, а дребосъкът - бисквитки с боровинки  Joy. Чудя се дали да им правя всичко това или да разделя десертите за 3 поредни дни.
  Норче, аз правя торта с плодове и ванилов крем, ама не ги желирам, щото не ми харесва. Предполагам, че се разтваря желатин в захарен сироп и се заливат плодовете отгоре.
  Абе, Стеф, казвала ли съм ти, че на моя вуйна му се казва Стефка? Много готина жена! От гр. Рила е, но то пак си е южна България Simple Smile.
  Миленка, много пъти ми се е искало. още като се оженихме с Валентин исках да заминем с техните в Испания, ама той не пожела. Надяваше се нещата да се оправят. Да, ама не! Сега му се иска да се махнем, но вече е малко късно.

# 129
Искам ,Миленкаа,искам и пеша  да ми кажат да ходя- пак ще тръгна.Моя не иска,не   е инициативен.Сега съм в някаква дупка,но да се надявам,че ще изляза от нея,ще отръскам глава и ще измисля нещо.

# 130
Я да ви питам: Вие някога идвало ли ви е да се махнете от България? Много наши приятели заминаха, ама аз твърдо не ща. Хем и роднини имаме по френско, но не ми е по сърце чужда страна.

Много често ми е идвало наум да се махна от България.....Имам работа с чудесно работно вбеме /от 8ч. до 16.30ч. и събота и неделя почиваме/,но с 300лв. /чисто/ заплата  ooooh!. Добре,че мъжа ми взема повече от мен  Peace.
Хиляди пъти съм искала първо мъжът ми да замине някъде,след него и аз,а после да си вземем и децата,ама той не ще и не ще  Sad. Бил работил 3-4 месеца в Гърция и видял,че не е лесно-че на кого му е лесно в началото и то в чужда държава  Tired

# 131
  • София
Мерси за консултацията по орзовите и ушните въпроси  Mr. Green! Не го знаех това със солта. Да ви кажа, в момента му няма абсолютно нищо, но и аз, като Миленка, знам, че ушите се обаждат вечер. Освен нурофен и аналгин, нямам нищо друго. Май ще ходя до аптеката да взема едни капки за всеки случай. Рени, педиатърката ни беше на работа първа смяна и днес вече я изпуснахме... Довечера има дежурен лекар, ако се наложи нещо спешно.

# 132
Аз пък слагам 1:4 ориз-вода като пека във фурната, иначе ми става сух.

Вени, дано само с това се разминете, ти провери ли дали нямат някое контролно по-късно и за това да го е заболяло ухото  Whistling. Едно време все се разболявах покрай изпитвания, контролни и класни.

Хих, на мен ми е сготвено за тая вечер има манджа има и торта. И ще почивам.
Тая седмица ми се увидя, дали не е от липсата на с**с, ще взема да се поправя още тази вечер.

Аааааа не, за 5 ред и вижте: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Ай пуснете ме да публикувам, за 3 ти път опитвам.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 16:14 от hayasy

# 133
Миленче, честно да ти кажа, ми писна да мириша все на манджа ooooh!. Щото някой път имам чувството, че готвя само заради форума - да го накипря, да се нагъзуря, па да снимам ooooh!. ВтръснА ми Crossing Arms. И все ми се иска да опитвам да правя нови неща, пак от форума. Като не чета там, няма да се изкушавам. Имам няколко теми, които следя, но като ги заключат, край. Няма да се записвам наново.
Норче, плодови торти не обичам, и по тази причина не съм правил такава. Обаче имах някъде една заливка за плодове. Ако искаш, ще ти я пратя да я видиш как става.

За Маги - чак да го харесвам, не. Нямам кой знае какво отношение към него, също и към Хилда, и Кремена. Виж, Вили много го харесвах, лека му пръст Sad.

За чужбина - мечта ми е да живея някъде навън. Може и да ми се случи. Не и с моя мъж обаче. Него и с топ не можеш го бутна оттук ooooh!.

Венче, ще вземада го инстална туй, пък да видим какво ще стане Thinking.
А ако искаш капки, имам. Да ти заФърлА ли шишето към София Laughing? Дано да не го заболи обаче Марти, че съм чувала, че много боли ухо Confused.

Ша си сипна едно кафенце Crazy.

Рени, трудна задача имаш с трима мъже Crazy. Впрягай ги да ти помагат, че ще ти се стъжни сама да им угаждаш. Предлагам всеки сам да си забърка десерта, пък ти да ядеш от трите Joy

# 134
  • София
И аз не обичам сух ориз, шА зема да долея още вода  Peace!
Хаяси, първите часове ги изкара (английски и БЕЛ), на практика го взех от физическо и два часа рисуване  Mr. Green, а те са му любими.
Вчера го водя на у-ще, ама го наблюдавам от колата - единствения без шапка и с разкопчано яке, който се мотае по пътечката, навеждайки се за шепа сняг за похапване  Mr. Green.
Мерси, Пол, мятай ги, ако ти е точен мерника  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт