Орхидея - тема 3

• 118 249
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Месечинке,
дано си пророк и се окаже истина,че след всяко пускане на ново листче излиза и цветонос.Моите фаленопсиси са напускали нови листенца и корени, като за пролет Wink, камбрията нова булба,а лудезията цяло разклонение!!!! Grinning

Титонче,браво,много е хубава! Heart Eyes

ку4о,и  мен втората ме грабна! Mr. Green

# 496
  • Gone with the wind
Радвам се, че ви хареса орхидеята за Нинка.
Всъщност първоначално я взех за мен, но ми ставаше 3та бяла и реших да разнообразя. Пък и лелчето нали си ми е голямата любов  Heart Eyes
А лимонката също беше невероятна - цветовете й бяха по-дребни, с много интересна форма и невероятен цвят, пък и орхидея с толкова много цвят до сега съм виждала само по 30на лв., в Кауфланд никога не съм виждала такива.

# 497
  • Монреал
ааа, не! След всичкото това разнообразие на цветове, моята бяла сега ми се струва само ...обикновена бяла. Искам шаренка!

Mr. Green

Пожелавам ви 6 месеца цъфтеж! И после пак. Heart Eyes

# 498
В Кауфланд Варна няма орхидеи,сега се връщам от там  Peace

# 499
Здравейте момичета!
Връщам се от Кауфланд- София- Дружба.
10 лв фалчета в различни цветове- до касите са  на 5-6 палета високи.
Купих си само 2, ама бях изпаднала в истерия коя да бъде... newsm78 #Crazy
Бях с мъжо, а той ми вика купи си 2 , че скоро не сме ти купували китки... Peace
И не бях само аз така!  Party Девойки си купуваха по 5-6 бр. Crossing Arms
Снимала съм ги, но довечера ще ги качи синковеца.
До момента един пършив Денди съм гледала, ама вече ще ви чета по- редовно!
Успех!

# 500
Странно. В плевенския Кауфланд пишеше-9.99. Изришно погледнах цената,да не е била на друго цвете. После чак в колата видях,че са ми го маркирали 13.99. Съжалявам,че не видях навреме,за да попитам как така се получава. Обикновено гледам,но имахме много покупки и този път просто не следих какво ми маркират. Пак щях да я взема,на факт е ,че ни послъгват понякога. А в действителност аз трудно избрах орхидеята-повечето имаха или пожълтели пъпки или изсъхнали нови цветове. Вече се бях отказала,но намерих "моята"-мисля,че няма забележки.

# 501
  • София
И аз сега се връщам от Кауфланд в Овча Купел. Голяма лудница беше, орхидеите ги бяха вкарали вътре и опашката се виеше около пелетата. Аз уж се опитах да си избера нещо, но хората само ми "цъкаха" и потропваха нервно с крак и се отказах да избирам. Имаше интересни, но реших, че засега 8 броя ми стигат и имам още дъъъълги години да си обогатявам колекцията.  Hug

# 502
  • София
Aз днес малко си поснимах  Embarassed. Та да покажа....

Най-едрата бяла орхидея най-после цъфна:

На стария цветонос са само 1 цвят/по-дребен/ и 1 пъпка:

тази мъжът ми я снима  Grinning

Ето още две:

Този път ще си покажа и жасмина - толкова силно мирише, че чак е неприятно ако си наблизо  Mr. Green:

# 503
Ей Таня 67,мн са красиви,аз имам бялата,казва се Cool Morning  Peace Именно на нея ми окапаха за 2-ри мът пъпчиците,останах си с 3 цвята.Сега се появи нова пъпчица и ще си я дундуркам  Joy

# 504
Еййй,че хубаво начало на деня със снимките на Таня! Heart Eyes

# 505
  • София
Момичета, днес ставам на 21, почерпете се за мое здраве!

# 506
  • Варна
White_tulip,
честит 21-ви рожден ден
  newsm59
Бъди жива, здрава, обичана, изпълнена с мечти
и с много хъс за тяхното осъществяване!

Таня, разкошни снимки, а жасминът страшно ме впечатли, откога имам мерак за такова цвете, наистина мирише божествено Hug

# 507
# 508
White_tulip
  честит рожден ден  nbirthday  жива и здрава ,много усмивки и истински приятели !
А днес дали има орхита в Кауфланд,но в този новия кът за цветя ? newsm78 Щом в София има и тук ще заредят !

# 509
  • Gone with the wind
Лаленце, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти да си много здрава, вечно усмихната и късметът да те следва навсякъде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт