Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
ние днес цял ден бяхме на Витоша, писта Лалето- пързаляхме се със шейна, правихме снежни човеци, времето беше страхотно.Навръщане минахме през стадиона и купихме на Еви ски, утре ще я качим пак и ще я видим дали ще й е приятно да се научи на този спорт LaughingНе спираше да сочи и показва че искала ски, щеки и очила  Laughing
Сега едва си държи очите отворени ,доста й се спи, но ще я мъчим поне до 20.30, че аз ще излзиам с приятелки тази вечер и ако тя легне сега после ще побърка баща си.

# 106
  • sf
Мойте пък не искаха да излизат сутринта. Играят си на приказки и така се забавляват. избират си приказак, разпределят ролите и почват. Сега е на мода "Трите прасенца", под ръководството на Вероника, разбира се.
та аз от скука щурмувах кухнята . Правих кекс, бутерки, сега пържа картофи, а след малко и яйжа на очи и салата. Мъжо пък каза,че кеска бил ужасен,защото не бил черен/от каккао, разбирайте/, та му е забранено да яде.  Crossing Arms

# 107
Мими  Hug стискам палци всичко да е наред. Хубаво е, че си обиколила толкова доктори. Странното е, че има толкова различни мнения - все пак едно и също нещо учат. Да се молим като се наложи /дано не се налага/ да попадаме на най-кадърния  Whistling
По тоя повод другия доктор, който гледа Мимко каза, че трета сливица трябва да се извади едва ако на 11-12 г. възраст продължава да расте и да създава проблеми  Rolling Eyes
Дани  Hug
Кая е много порастнала  Heart Eyes Разбирам те с гушкането. И на мен много ми липсва Мариян вече, ама още една седмица ще го оставим при баба му. И по тоя повод тая седмица без петък и аз съм навита на среща  Party
А аз цял ден не съм излизала от къщи. Боядисахме кухнята да я освежим. През това време дойде една от Галъп да ни анкетира,а преди малко си заминаха демонстрантите от Рейнбоу. Много интригуващо  Grinning Но пък 4 бона....

# 108
  • София
4хиляди със всички приставки ли?

# 109
4хиляди със всички приставки ли?
ммммммне - малката тупалка и приставката за пране са допълнително около 900 лв. ... Whistling

# 110
май 4 хил. беше само базовия модел, ако не се лъжа  newsm78
но не слушах внимателно на презентацията  Blush
Аз бях на кормуване - 2 ри път  Mr. Green
Жертви няма, но пък преживяването е екстремно  hahaha
Ками ,чудесно сте си изкарали  Hug
Вики намини към нас с нещо от днешната продукция  Grinning
Мими радвам се много на напредъка на Лина, наистина си избрала верния път както се оказа  Hug  bouquet Hug
Отивам да правя салата  bye

# 111
  • София
Цялата къща ли изчистиха?

# 112
  • София,
Ками много сладка и смела скиорка ще е Евичка  Hug весело да си изкараш и да релаксираш Peace
Веси  Hug

# 113
здравейте Grinning
Ние се обличаме и тръгваме на ски приключението Laughing.Ева е много въодушевена пък ще видим.
Велина я сподели опита с лечението на конюктивита, имам спомен че криси беше карал   HugНа Ева очите са й зачервени и сълзят доста, четох и мисля че прави алергичен конюктивит ,но не съм много сигурна.Утре ще я водя на лекар и явно ще викаме бабата да я гледа ,че вече няма как трябва да се ходи на работа, времето лети  Grinning
Много слънчев и прекрасен ден ви желая   bouquet

# 114
  • София
Боряна, изненадваш ме, много са малко хората, които мислят, че прилича на мен. Аз ще пусна по някое време още малко снимки, но като ми остане време.

Мими, мисля, че си права!  Hug

Ками, много ми е интересно как ще мине ски приключението, да покажеш снимки после и да разказваш!

Аз отивам да готвя, че следобед ще си дойде Кая с баба и дядо, а нямаме нищо за ядене Simple Smile

# 115
за съжаление не успяхме да стоим там цял ден ,защото беше доста студено, имаше облаци и слънцето се показваше отвреме навреме.Иначе Ева "покара" малко, малко я е страх особенно при спускане.Но пък движи със ските, Тони трудно й обяснява пози и стоене на крачетата, малка е още.Но важното е че й хареса и успя да се задържи доста на ската  Laughing Очаквах яки паданици ,но нямаше такива.Имам и клипчета ,кото ми остане време ще кача  Hug

# 116
  • София
Ние бяхме до зоо-то,много духаше.На излизане взехме по един балон със Снежанка обаче като си дойдохме и Ради си го изпусна и отлетя.Голям рев голямо кривене,като вижда че Ники има и още повече,сега баща му отиде да купи още един  ooooh!
Ками чакам да я видя.Харесвам ските но са доста скъп спорт според мен.

# 117
  • sf
Аз се отдадох на готвене и ядене хиих/ Излизахме малко,ама наитина е студено заради вятъра.
Купих им пластелин и ги оставих да си правят фигурки, естествено се скараха- всеки си мисли,че другия има повече и по-хубав  ooooh!

Нас на ски не мож ни качи. Виж ако можеше да се кара на пасък по къси гащи- може би  Joy

Гледахте ли снощи Бтв репортерите- за домашното обучение- какво мислите?

И какво стана с идеята за среща, май в петък повечето не могат.
Аз предлагам или събота, или ако е през седмицата вторник.

# 118
  • София
Не съм гледала Вики снощи,какво казаха за домашното обучение?

# 119
  • sf
Ами даваха едно семейство с 4 деца , избрали децата има да учат вкъщи, макар че ен разбрах как точно се обосновават пред държавата,защото у нас не е позволено това.
Майката изстъкна,че не шращат децата в у-ще, заради агресията и че според нея там децата били изолирани и разни такива. КОето на мен ми се стори страано, защото си мисля,че точно средата в у-ще подготвя децата за начина на живот, за място в обществото и т.н.
А и не съм много убедена,че кчеството на обучение от родителя вкъщи е много по-високо от това в у-ще.

Общи условия

Активация на акаунт