Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • USA
Ive, zashto ne opitash s hranitelni boi? Az kato Big Brother vi sledia ama ne moga da se izkaja.  Laughing

# 91
Дани добре завърнали се и вече далеко от болници!  Hug
Хриси,най-близкия клуб е в Пигисхаус.За съжаление няма по-наблизо.

# 92
  • София
Мими, много се надявам скоро да намерите решение и всичко с Лина да е наред!!!

Дани, стига вече са ви нападали тези болести!

А нашата баня винаги е била много топла (затова пък е малка), дори когато Кая беше новородена, я къпехме там (то беше лятото, де), но не затопляме помещението изобщо по принцип.

В петък ние сме на рожден ден, в събота също.

Утре се прибирам, вече нямам търпение. Кая от сряда насам започна да се сеща за мен, но не е плакала. Днес легнала по корем в кухнята и казала „мамо, обичам те, къде си се изгубила?” ного ми стана мило. А това получих по мейла за 8-ми март, страхотна изненада (от сестра ми) - http://juli2007.snimka.bg/baby/kaya-na-ayka.248068.17781527
Снощи сънувах, че си я гушкам на спалнята вкъщи и спим двете, после се събудих от някакъв сън и много се изненадах, че съм сама на леглото, бях сигурна, че е со мен. И тя ме е търсела, като се е събудила...

Иве, проверявала ли си в Orange дали няма безвредни бои на Giotto bebe?

# 93
  • USA
Айка, браво, че ще се върнеш скоро! И на мен ми предстои една командировка този месец и хич не ми се ходи, ама няма как. Много хубава изненада са ти направили.
Дани, радвам се, че вече сте си вкъщи. Силни жени сте вие с Вероничка  Hug.

# 94
Има безвредни бои на Джото, от тоя тип за лица. Виждала съм ги, на кутията е нарисувано дете с лице като коте. Двайсетина лева бяха, по спомен.

На мен нещо ми е криво от вчера, да видим къде ще му излезе края. Отвам да пазарувам, преди да са се събудили обезумелите потребители и да са налазили големите магазини Crazy.

# 95
Добро утро.
Иве Giotto bebe има и в Сиела. Аз съм ги виждала в София Мол. Има няколко вида - за рисуване с ръце или с някакви гъбички и още някакви...
Приятна почивка на всички  Hug

# 96
  • София
ДУ
Много хубав ден
Мая сиела може ли по нета да се поръчва?

# 97
  • sf
ДУ
Аз днес съм сама с двамата- ще ги водя до нашия парк,че съм и без кола.
А трябва и да пазарувам.
Намерих една хилка за федербал и Вико играе в коридора, голям кеф. хиихи
айде изчезвам

# 98
  • На края на вселената!
Ето ме и мен. Вчера бяхме до личната лекарка на Лина. Според нея изследванията от ИСУЛ и Транспортна б-ца са сравними. А в последното лявото ухо е здраво (а беше за операция и то), при дясното има още проблем. Подобрението тя го отдава на хомеопатията и ме подкрепя за нея. После ходихме при Петров в МВР б-ца. Според него е рано да се мисли за операция, първо да опитаме медикаменти. Когато му казах че е на хомеопатия, той я сравни със звездобройство и хвърляне на боб. Изписа ни Аугментин, капки и сиропи. А защо АБ попитах. Той каза че има секрет който се стича от носа в носоглътката. Имало секрет и в ухото. Затова трябвало да опитаме с АБ. Не е правил микробиология. Детето няма Т, няма никакви симптоми като кашлица, хрема или друго. После ходиме до Надежда на УНГ специалист, която е и хомеопат. Като й казах, че ни е изписан АБ, тя попита защо. Отговорих "да опитаме", както каза лекаря. Тя вика, това да не му е зайче, да си опитва. Според нея до месец ще се оправи и другото ухо. Само му трябва време.
За себе си вече съм решила, че няма да я оперират. Много светила я гледаха. Гласовете са 4 към 2 против операция. В бройката не съм включила хомеопатите. На 19 март пак сме в Транспортна б-ца, където ни е планирана операцията. Мисля, че когато видят подобрение ще се съгласят с мен. Вярвам в това.

# 99
добро утро  Grinning
Гледахте ли Войната е опиат??Ние снощи го почнахме с Антон, но ще го догледаме днес,че стана късно, хубав е  Hug
Иве, набързо купих едни на Уинкс, които едва ли са безвредни, ще търся на Гиото и аз , виждала ла съм че имат Hug
Галена, много мъчно ми стана като те четях  Hug, скоро ще си гушкаш принцесата
Мими Hug, а Галя какво казва?

# 100
  • На края на вселената!
Ками, според Галя трябва време, щяла да се оправи.

# 101
  • sf
Дани  Hug
Мими, стискаме палци, всичко ще е наред  Praynig

Ох, обещах на Вико банички и купих бутертесто, ама забравих,че е замразено. Сега той кръжи тъжно в кухнята, а аз се чудя има ли как да го размразя бързо или ще го съсипя?  Thinking

# 102
  • София,
Привет и от нас
Аз вчера докато поизчистя и пооправя, а и едно пране ми се беше заформило. Днес обаче успях да Ви поизчета! Благодаря за милите думи! Какво да ВИ кажа, не се тревожете толкова ние сме добре, а и не е толкова до болестите, всъщност тя не е била и толкова болна. ВИрусът го преборихме бързо и то за два дни, хомеопатията и продуктите на Аквасорс дето я тъпча с тях от месец си оказват влияние и съм много доволна. Даже точно си мислех, че сме се оправили в неделята, нямаше Т, нищо. Но през нощта като започна да кашлюка, ужас - цяла нощ как не спря, и ми беше чудно какво и става, нямаше нито сополи, нито секрети, кашлицата беше суха, като от гърлото, но много дразнеща и сутринта вече не се издържаше, помислих си че прави ларингиален пристъп и инхалации правих през нощта, но нищо не помогна. И сутринта я заведох в ТОкуда само да я видят, а тя се оказа милата със спазъм, дробчето и се разтваряше напорловина и дишането беше доста повърхностно, ама то от тая кашлица и нямаше и как да бъде друго яче. Та ни оставиха в болницата за няколко дни на урбазон, оправи се бързичко де, но за мен си беше някак си странно и неочаквано - асматичен пристъп, но нетипичен за нея, досега по този начин не са протичали пристъпите и newsm78.
Мими и аз вярвам че Лина ще се оправи и без операция, аз също съм на мнение да изчакаш, а пък и този доктор с този АБ, ей аман от компетентни лекари. Акакви пари ви поискаха за операцията  newsm78, изобщо поискаха ли ви нещо, ако са вми поискали се замисли защо толкова бързат да я направят, стискам палци всичко да е наред Peace Peace
Вики  Hug честита Ви кутия, прочетох някъде назад, а Вероника върза ли се че ще спят в нея Mr. Green

Яна, Веси успех с кормуването и листовките Hug

# 103
  • На края на вселената!
Не са ни искали пари за операцията този път. Миналата си я платихме, но тази се водила рецидив и по здравна каса щяла да бъде. Плащаме само протезите този път.

# 104
Аз сутринта за закуска правих кроасани с бутер тесто. И аз бях забравила да го размразя предварително. Пъхнах го в микровълновата на размразяване. Стана си супер Peace
Сега направих банановият кекс на Селма. стана страхотен.
Кая много прилича на теб, Галена Heart Eyes
Рокси, дано настроението ти се промени Hug

Общи условия

Активация на акаунт