Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
 Hug
Рецептите дето Ивето е дала наистина са много добри, а тези картофи и вкъщи са на почит  Flutter Peace
за кога мислите среща другата седмица  newsm78 ако в е петък аз няма да мога да се включа  Sad
Навън проблясва едно слънце -  ще се оправи времето  Nature Partly Sunny

# 76
добро утро
Тук съм и чета ,но нямам време да пиша ,а и настроение  Confused, нещо съм се вкиснала последните два дена
Дани не се появява, знаете ли нещо ThinkingНали Вероничка беше болна  Praynig
За другият петък и аз няма да мога PeaceАко е през седмицата може и да успея след работа  Hug
Мими  Hug( много се страхувам от различни мнения, обърквам се и нензма кое е правилното ) , надявам се да се оправи Лина по възможно най лесният начин.Пиши за днешният преглед  Hug

# 77
  • София
Ако искате пък през седмицата мен ми е все едно,все празница са ми. Joy
Дани днес ги изписват май,пак бяха в болница,не исках да пиша че ми е неудобно от Дани
Яна срещу пигито ли е кауфланд?Хриси ти от там ли пазаруваш?Чудя се утре кой да посетим?

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:03 от Ива&СиЕ

# 78
  • sf
За коя седмица говорим за срещата? За другата ли? Аз през седмицата не мога, но мога събота. Мисля,че няма да пътуваме никъде до април.

# 79
ами аз мога и утре ако кажете, за по дългосрочни планове не се засилвам -все се случва нещо.Но ако се навиете за утре  Hug  Hug  Hug
Милата Вероничка  bouquet
Тази играчка е страхотна  PeaceДобре де не е ли студено в баните сега, аз Ева я къпя толкова бързо newsm78 и пка пище че й е студено

# 80
И на мен много ми хареса играчката за вана  Peace
Яна, я кажи за корито става ли  Blush че Ина още си я къпя в коритцето, за съжаление към момента вана нямаме  Rolling Eyes
Аз затоплям банята предварително и пращам мъжа да се къпе пръв та става направо като сауна
Ина по час може да си стои там с уговорки я изкарвам  ooooh!
Иве,  не съм Яна , но да ти кажа - Кауфланда е срещу Пигиса Wink  Hug
Ками,  я виж как времето се оправя  Party и настроението и мислите ти ще се оправят  Hug  bouquet
 Hug

# 81
оправя се Веси  Hug, това топене на снеговете ме влудява.Ева беше вир вода, с едно приятелче застанали под навес откъдето капе и се къпят милите  CrazyНие с майката на момчто си бъбрим ,когато го погледнахме те и двамата вир вода  ooooh! ooooh! ooooh!

# 82
Иве,Кауфланд е успоредно на Пигиса,вижда се.
Веси,ами аз я закачам за ваната,незнам ако се закачи за коритото ще влезе много във водата,но може на близка стена да го залепиш,то е с вакумчета слага се и се маха.Почна ли курса,как върви?
Утре сме на гости при Павчо,ще празнуват общт рожден ден с майка си.Още не сме купили подаръци,утре ще го мислим и това.Яд ме е щото точно утре мислих да ходя на кино,но нещо все по-трудно оставям децата на мъжът ми.Те и нещо много буйни станаха.Заради тъпото време немогат да изразходват достатъчно енергия.
Дано Дани и Вероничка са добре вече!
Мими,дано излезе най-правилното решение за Лина!

# 83
Здравейте
Мими дано всичко е нареди вземете най правилното решение. Hug
Много прегрътки на Вероничка Hug Hug Hug.
Аз умирам за сън вече втора нощт Пешо ни държи будни от четри сутринта .Ама нали е много умен че ме ядосва онзи ден ял едни глупоси и сега му е лошо и повръща. Close
А днес и на работа е една лудница #Crazy

# 84
Някой сеща ли се за приятна пицария с детски кът, в краен случай без, но да не е много задимено ?
Янче, в пицарията на Бялото до вас има ли детски кът?
Спешно ми е.

# 85
Хриси, знам едно място в нашият квартал- пицария Джепето, а отсреща на две крачки е входа на детски клуб Барбарони  PeaceСамо че често уикендите им са заети от РД дни и не пускат други деца,може да се обадите да питате  PeaceИначе за пицария малко задимена не се сещам, имам идеи за рибни ресторанти
Купих на Ева водни боички и сега твори  Laughing Чудя се за утре каква програма да й измисля , нещо по интерсено- може би ще я заведа до Заимов, може и да успеем да вземем билети за някоя постановка
И какво ,няма навити за среща утре или в неделя вечер?????????????

# 86
  • София,
Ето ни тук сме вече  Wink
М да бяхме Болни да и пак в болницата, днес обаче ни изписаха и вече сме си в къщи Hug
Вероника за пореден път успя да ме сюрпризира, уж вече и знам проблемите и болежките, но уви тя пак успя да ме изненада Thinking, вече сме добре де и сме си в къщи.
КАми снощи си ми писала и на скайпа, но аз сега разбрах, ама мъжо не е имал време да пише, Rolling Eyes

# 87
Дани  Hug, усетих аз че нещо става.Важното е че малката вече е добре   bouquet
Утре времето ще е прекрасно  Grinning

# 88
  • Асеновград
Дани , радвам се , че сте вкъщи вече и Вероника е добре , мислим ви , като се загубите.
Стискам палци за Мими и Лина , знам , че ще вземете най-доброто решение.

# 89
  • София
Дани добре дошли.Само за приятни неща да е причината ако не си писала Hug
Ками аз търся също бои че Ради ми иска видял е в книжка една и Искам водни бои,какви взе.Искам такива да не са отровни и токсични онези бебешките,ама май Велина трябва да ни праща  Wink

Общи условия

Активация на акаунт