Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
На Мончо Пицата, как чия:) той всеки ден ме изумява с по нещо ново.

Никсъна снощи изръсил нов бисер. Докато заспивал ме чул да тропам в съесдната стая и казал, че баба Меца тропа. Емо казал, че може и да му донесе подаръче някакво. А Ники го поправил възмутено, че дядо Коледа носи подаръци, баба Меца - бонбони   Laughing това, защото понякога когато положението е напечено му оставяме парченце шоколад или бонбон на масата и той си мисли, че баба меца го оставя.
Тая седмица в четвъртък и петък мисля да си пусна отпуска, че Емо и Никсъна изкукват вече втора седмица у дома. Ще се мотаем тримата насам натам, и без това времето и слъчицето навън предразполага.

По повод ученето наизуст - не е нарочно при нас. Според логопедката децата запомнят и им е приятно да повтарят римувана реч. Ники повтаря в началото последната дума от всеки ред, и постепенно научава цялото стихче ( напоследък все повече и повече иска да му се чете). Вчера така го улових че пее Зайченцето бяло- баща му намерил някакво клипче с истински зайчета и нашият сигурно го гледа 20 пъти едно след друго, дори научил, че трябва ад натиснеш ф5 за да почне отначало и ми вика ' мамо, натисни ТОВа копче' ( забранено му е да натиска копчетата на лаптопа, понеже 2 вече са безвъзвратно счупени).

# 181
Шуши сега получих брошура на Комо с намаленията и имаше дори шарени такива,поне на картинката де.
За майчинството може и да искат да следват другите държави като образци,но откъде почват-от нищото.Те не мислят къде ще остави майката детето си на 6 месеца,няма специализирани заведения и персонал.Дано не го направят скоро,но може би е неизбежно и все някога да стане засъжаление.Ако увеличат и пенсионната възраст повечето баби ще работят и няма да могат да гледат внучета.Незнам,трудно е за родителите.Единият трябва да се отдаде на дома и децата,ако иска повече деца или да си наеме помощничка,но за тази цел трябва да се работи и да се изкарва добре.Или да сме перде и да си оставиме децата невръстни на държавата да ги гледа по ясли и незнам какво ще измислят още.Частните добри сигурно ще се напълнят.

# 182
  • Асеновград
Искат те , трябват им пари сега - веднага и намислили начин да ги осигурят.Едва ли мислят по-дългосрочно от "утре".
"Мончо Пицата" особено първо говори и после евентуално мисли.

И на мен ми трябва такова за седалка , Тедовите подметки вечно са облегнати на гърба на седалката.

# 183
  • Sofia
Това за седалката и аз мисля да купувам - вече дори си имаме рисунка с пастел. НО да ви се оплача - някакви кретенчета тук в квартала ни надрали колата - предния багажник, отсрани и даже надпис са издрали!!! Добре, че имаме застраховка - ще пребоядисваме колата, ама кога ли ...

Относно майчинството - аз принципно нямам нищо против, ама то не е решение така от днес за утре - "финансово" решение обвързано с много социални фактори. Нали онзи ден приеха закон за майчинство до не знам си колко - днес приемат точно обратното.
А Мончо Пицата - да му имам и вижданията. Това да не му е семейния бюджет да го кара на принципа на пробите и грешките. Изобщо има много недомислици в сегашното ни управление.  Tired (не, че и преди нямаше, но като че ли не бяха така струпани по едно и също време ....)

# 184
  • София
Чрез този акт ще намалят безработицата фиктивно явно Joy

# 185
  • Sofia
Иве  Joy

Момичета - среща? Четвъртък?

# 186
  • Canada
NR, как сте? Отдавна не съм те засичала.

По принцип сме добре. Днес останах вкъщи с Раян, че покашля, дано да се закрепи, че да си спестим по-сериозно заболяване.  Иначе не мога да се оплача тази зима, няма нищо общо с предната, отсъствал е много малко от градината, явно укрепна.
Сега кръжи с една пазарска количка, много обича да играе на пазаруване, готвене и ядене. Mr. Green
Като обсъждахте играчки-лаптоп за децата, честно да ви кажа, бях против. После размислих Wink и когато Раян стана на 2 г и половина, му купихме. Е, голяма радост ви казвам. Grinning Постоянно иска да играе на букви, прави асоциации с думи, много образователно му действа. Grinning

Предпазител за седалка сме присособили - във всяка кола има закачена по една голяма найлонова торба. Mr. Green

# 187
  • Бургас
Ох, не знам, мен лично ме хваща страх като им слушам простотиите. До къде ли ще ни докарат?  ooooh!

Яна не харесвам шареното. Цветно с десен на колите, май беше, има в онлайн детските магазини - вчера ги гледах. Ще ми се да е безцветно.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 08:03 от шушоната

# 188
  • София,
Шуши да Ви е честита и безаварийно да си я карате. Но щом е нова си права да я киприш.   Blush
ама тоя мончо Пицата да си яде ушите, и как ще предотвратят безработицата - напротив ще я увеличат тотално, защото повечето майки в случая ще останат безработни, защото наистина е тъпо и недомислено, то хубаво майченство шест месеца ама аз досега не съм видяла да се взимат деца на ясла от тази възраст, като го видя хубаво да го направят, но дотогава безработицата ще е двойно повече Crossing Arms
Ядосвам се на такива простотии и то много. #Cussing out

# 189
  • sf
шушоната , честито возило, с кеф и лекота да я караш!

А на мен ми скърца съдинителя, бая си се чува при натискане. Мъж ми я караше все подледните 10 дена, вика при мен не скърца. Да,бе,да  ooooh!

Аз тая седмица на среща не мога, не ми се ще да го оставям сам с децата,че хем работа има, хем нещо е настинал , а и май проблеми с бъбреците има, щото сутрин му е червена урината. Ама мъж- не ще да ходи на доктор.

Дани, пак да питам- твоя Ицко ходи и в "Танцувай с мен" или се бъркам?

# 190
Шуши честито возило!
Ами в краен случей да плащат 6 месеца,но поне да оставят правото на 2 години майчинство,макар че за кой ли е изгодно не знам.
Ето аз днес оставих Николав свеки  и ходих до последната инстанция за да се регистрирам на борсата.За втори път ходя,абсурдно е.Има номерчета всеки ден,в 11ч бях 48 номер,а в 12ч. влезе 26 номер.Те работят до 16.30ч. и директно ми казаха другите,че до тогава няма да ме огрее.Изчисляват ти помощта,става бавно.Незнам как ще успея да се запиша и там.В четвъртък ще идва свеки в нас и от сутринта ще ходя за номер и ще чакам.Просто е лудост и незнам дали ще мога да чакам три четири часа.Беше пълно с майки,дори имаше майки с децата си.Половината не са им приели децата в градина,другите неискат да ги пускат още и така.Но като цяло освен мангалите има хора от всякакви възрасти безработни,от много млади до стари.

# 191
  • На края на вселената!
Вики, щом не иска да иде за бъбреците (дано няма нищо  Praynig) прати го на УНГ, да му видят слуха  Laughing
Честита колица на Ели! Със здраве да си я караш!

# 192
  • Бургас
прати го на УНГ, да му видят слуха  Laughing
Joy Joy Joy май това е вярната пътечка - добре че няма никой че се смея се с глас.

Е продължавам да си вися тука, няма да седна да си чета лекциите. Няма ли да ме баннат че да мирясам.

Благодаря за пожеланията.  Hug

# 193
Шуши честито возило .Безаварийно  да си я карате.

# 194
  • София
Честито, Шушоната, безаварийно и все на хубави места да ви вози!

Общи условия

Активация на акаунт