Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Мими, според мен това изследване трябва да се повтори при всички положения. Направо ме е яд, че понякога от настроението на някои лекари и сестри зависят такива важни неща!!! Ще са наред нещата - аз така ги виждам.

Ели, ЧРД на брат ти и стискам палци тези ангажименти на Ицо с дублажа да станат постоянни Simple Smile

И още щях да пиша - ама пуст бременен мозък ....  ooooh!

# 511
  • На края на вселената!
Забравих да пиша какво гледам  Mr. Green от Дързост и красота (Бубе, ако не беше казала, нямаше и аз да си призная  Embarassed, ама го гледам от 13 годишна и не им се зарязва тъкмо на края, така де, началото на края, щото той няма свършване), Гибелна красота, Непокорно сърце (тях по-скоро ги слушам докато правя нещо из къщи). Гледам От местопрестъплението и вариантите му Маями, Ню Йорк, Криминални уравнения, Престъпни намерения, Военна прокуратура, Военноморски отдел, Хаус. Не гледам ББФ, Сървайвъри, Боаяри, и т.н. От реалити форматите ми допадат проектите на слави, като изключим оня с фолк звездите.

# 512
  • USA
Ели, дано да му провърви на Ицо с дублажите! Винаги съм си мислела, че е много хубава работа.  Peace

Елче, пиши как сте!

Личи си, че вече имам кирилица на работата Wink.

# 513
Уф, да сколасам и аз да ви кажа добър вечер. Почти не съм се връщала назад да ви изчета, но от последните странички виждам , че има болни дечица... и ние към тях. Сополи, секрет в очичките, кашлица и температура. Водих го в спешното , но след като дойде детенце със шарка се изнесохме бързо бързо. Все още не съм се консултирала с лекар, дано да се оправи бързо. И за вас същото пожелание. Хайде да оздравяват и да играят навън на слънце  Praynig

# 514
Аз също много харесвам От местопрестъплението, Престъпни намерения. Забравих да допълня Нека говорят с Росен Петров и за фон обичам да слушам На четири очи.
Дързост и красота го гледам от 18 годишна  Mr. Green
Велинче, повечето неща ги гледам в движение докато върша нещо. Не сядам специално, Дели няма никакъв интерес към ТВ-то. Само сутрин гледа детските.
Благодаря за хубавите думи за Дели.

# 515
трябва да чакам една пералня,ама вече ми се спи Tired
Мими  Hug
И аз харесвам много последното риалити на Слави, кефят ме чужденците дошли тук, много са искренни всички  Grinning
Пробите в детската били по заръка на ХЕИ, профилактични  Peace
Дано Галена и Кая имат спокойна нощ  Hug

# 516
Добро утро
Чета ви но нямам настроение за писане ,че всички ми е надолу с главата.Още не мога да свикна с мисълта и миналата седмица ходех по улиците да не съм в къщи.Но Сашо от събота е болен вече втора нощ се борим с Т.Не кашля няма храма нищо само Т.Днес вече ще го занеса на докторката давидим дали ще се оправи сома с хомеопатията.
Мими дано всичко е наред при вас след 10 дена Hug
Донси много неприятно дова дето ви е сполетяло ,но всяко зло за добро. Hug
Бързо оправяне на болничките мъници ,че много май пак станаха. Hug
След всички негативи все пак и да се похваля ,че малко да ми светне .Петърчо заминава на турне в Турция .Е не, че не ми е свито сърцето де.

# 517
  • София,
Добро утро
Ние както винаги сме ранобудни, изгледахме Мързел град, Мики маус , Мечо пух сега сме на Айнщайнчетата Mr. Green това върви и на двата телевизора в момента Mr. Green.
И аз немога без телевизия, не сядам да гледам, освен следобед малко от Перла - докато Вероника спи и вечер Листопада, но иначе телевизора си работи нон стоп от сутрин до вечер - няма значение какво дават. Обикновено гледаме детските почти по цял ден, на обяд Слави. Но и аз много харесвам тези сериали "От местопрестъплението и разновидностите му", Забравените досиета също ми е любим Blush
Кирова да се оправя бързо и Сашко, има някакъв такъв вирус три - четири дни само Т, нищо друго ние също го изкарахме, само че при нас имаше и екстри. Надявам се Вие да минете леко и да се оправите бързо.   Hug
Велинче да ти кажа честно и в БГ лекарите процедират така, след третия бронхиолит назначават задължително Сингюлер и поставят диагноза астма с алергичен компонент  Peace.
Но това не е толкова страшно, и изобщо не трябва да се тревожиш.
Първо това не е крайна диагноза и второ дори и да го има детето - то се израства до шестата седмата година.
А това състояние се придобива, при някои дечица които са с по слаб имунитет и по често боледуват, тези боледувания различните вируси, които ги причиняват, честите сополи и кашлици алергизират лигавицата на горните дихателни пътища и много често след като организмът е атакуван от някакъв вирус, се отключва тази алергия и въпреки че детето уж се лекува, уж тръгва към подобрение, но изведнъж гърдичките му се изпълват със секрети и се чуват хрипове. Сингулерът е точно лекарство, което подпомага организма и предпазва лигавицита от това алергизиране, облекчава много симптомите при следващите боледувания. В зависимост от имунитета и от силата на следващите вируси, състоянието може значително да се подобри.
Ти как правиш инхалациите с волуматик ли и какъв друг кортикостероид са Ви изписали. Него можеш да го пръскаш само няколко дни и да го спреш, щом са го изписали явно белия дроб има нужда от него за да се възстанови. А спазъм имаше ли или само хриповете се чуваха. Свирещо дишане или хриптящо. По принцип лекуването след бронхиолит е доста дълъг процес. А бронхиолита си е другото название на асматичен пристъп, но от типа инфекциозна астма, тази която се придобива именно от вирусите , а не от алергени- прах, котки, храни и т. н. Обаче каквото и да е не се притеснявай изобщо и не е толкова страшно - това са просто названия и затова звучат така  Mr. Green страшно и на мен така ми звучаха преди, но вече не ми прави впечатление, именно защото това се лекува и се израства най вече. Децата просто имат нужда от повече чист въздух, витамини, стимулиране на имунната система, и много грижи Blush, нищо различно. При някои дечица се проявява сезонно, при някои еднократно, но всичко отшумавя с времето. Пожелавам Ви бързо да се оправяте и никога повече да не Ви се налага да се сблъсквате с тези неща. HugОх отплеснах се Сори Embarassed
Отивам да свърша малко работа и ще излезем малко на разходка - днес времето ще е прекрасно Hug.
Галенче а как е КАя, свалихте ли Т newsm78
Мими тая сестра ми идва да я наритам, дано другия път да не е тя или ако пак тя Ви прави изследването кажи че детето го е страх от нея и да я сменят, според мен тя е прецакала цялото изследване. Много  Hug Hug Hug на Лина.  Peace

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 09:47 от Семирамида

# 518
  • София
Здравейте и от мен.

h.kirova,  Hug
Дано всички малки болни мъничета бързо да се оправят. Hug
Томасе, вероятно изследването не е точно и следващия път да си отдъхнете. Hug
Много неприятна случка и с колата на Донси. Confused

И мен ме е напуснало настроението, сама съм. Оставих децата и ми е напрегнато и тревожно, мъжът ми е в командировка... Имам много неща, които трябва да свърша и в къщи  и на работа, но от никъде не ми се подхваща. Днес съм следобяд на трудовия фронт и спах до 9.00 /то по старото време е 8.00, но не ми се е случвало от раждането на Вики насам/.

Усмихнат и ползотворен ден. Hug

# 519
  • sf
Един въпрос- с какви столчета за кола сте и кога мислите да минавате на следващото,ако още сте с 9-18кг?
Аз се чудя какво да правя- в колата на мъж ми имаме 9-36, което не се променя и е неудобно за спане, а другото изгоря. И се чудя докога по принцип да използваме такова 9-18, като Вико скоро ще има килата,но пък за дълъг път е много по-удобно. Нправо се чудя дали да купувам ново.  Thinking

# 520
Ние сме с Чико key - мисля, че е от 9 до 18. Не ми изглежда Ники скоро да стигне 18 кила, събира си се идеално, не съм обмисляла смяна.
От вчера насам всичко върви наопаки, в крайна сметка Ники е болен. Има Т от снощи и за втори път в живота си ще пие АБ. Сега спи изтощен Confused.

# 521
  • sf
Какво има друго освен Т ,та е на АБ?

# 522
Какво има друго освен Т ,та е на АБ?

Червено гърло и наченки на хрипове.
Той преди 2 седмици нали кашлюкаше- тогава бяха само сополи, които обаче му се стичат в гърлото, защото той не ще да си духа носа. Изкара така три седмици, на приливи и отливи, но явно най накрая не успя да се справи организма му и почва да слиза надолу.
Утре ще го водя на ПКК и урина.

# 523
  • София
ДД
Това със столчетата ме ълнува и мен,имали от 18-36кг което да става за спане,аз не съм открила?
Хриси бързо оздравяване HugА не може ли докато излезне резултата да се изчака с АБ

# 524
  • sf
Tочно в туй е въпросът,че горната категория не стават за спане.
Айде за 1-2 часа все ще искара,макар че веднъж така спа и му клюма главичката,ама ние както пътуваме понякога по 7-8 часа,че и повече хич не е удобно.
Ще взема пак такова 9-18, ще поровя в продавалника.

Общи условия

Активация на акаунт