Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Ох, милата Кая. Притесних се за нея. Дано бързо се закрепи.  Praynig
Заповядах - всички болни да оздравяват.   bouquet

Лелееее Иве не й се впрягай. Гледай си мъжа, не и се връзвай, нали не ти е в къщата - хич да не ти дреме.  Hug (слушай патило)

Честито Вики, също като моята е на снимката. Да не да караме една и съща кола? Нееее, невъзможно. Обаче е голям гъдел. Коя година е? Дизел - Бензин?  Peace (Има сервизна книжка в замундата и в скайпа... )

# 616
Стискам палци Каичка де се оправя вече Praynig
Вики, честито! Много е хубава колата.
Майче, кураж Hug Успех за новата работа на Сашо.
На мен новият мол много ми харесва. Магазините са големи и просторни, има въздух. Единствено негодувам срещу липсата на кина.
Днес с Дели следобяд спахме гушнати 4 часа  Shocked
Иве Hug

# 617
  • USA
Иве, а ти защо се ядосваш? Нали си я знаеш.  Hug

# 618
 Hug
Бързо да се оправя Кая Praynig Страшни са тези температури  Sad
Вики,  и от мен честито - лека и безаварийна само по хубави поводи и места да ви вози Simple Smile
Мая,  минавай по-често и споделяй - лошите мисли бързо минават така /мрънкането във форума помага, пробвала съм го/   Hug Hug
Иве Hug
и ние боядисахме яйцата  Crazy
Ина много помага и беше много впечатлена - искаше да спи с тях  hahaha
Ние утре рано сутринта заминаваме за Кюстендил   Simple Smile
Пожелавам ви много хубави дни, слънце и приятни емоции
easter

# 619
  • sf
ДУ
Иве, тая твойта- думи нямам  ooooh! игнор и това е. И не се карай с мъж си заради нея,че наистина такива разбиват семейства.
Туй мойто хлапе как ме усеща,бе, уж спикат заклан,ама ида ли в банята и почва да хлопа след мене и  да вика:" мамоуууууууууу,аз тана ааноооо"  #Crazy

шушоната
, мойта е в прибрана в един гараж  Joy не смеем с чуждите номера да я караме,та след празниците. Инак е бензин, 2001г, Зет-мотор/каквото и да значи това/.

Ние заминаваме след малко за Ботевград. Весело изкарване на празника, в неделя се почерпете по едно и от мен  Wink  Ще си пишем във вторник  Mr. Green

# 620
Добро утро!
Ей завиждам на всички които пътуват.И тук около мен всички познати си вдигната чукалата.Аз пък само ще чакам да минат тея почивни дни.
Иве,ругай я,псувай всеки ден тука ама верно не се карай с мъжът,че и неговата не е лесна.Аз съм супер щастлива,че не ме нападат гости по празниците нито пък ми се ходи по гости.
Как е Кая днес?

# 621
  • Sofia
Вико, а честито! Със здраве да я ползвате и много безаварийни километри!

Иве, оплакваш се при нас и гледаш да не се караш с мъжо за нея, че той не е виновен..... Аз на мойто свеки вече съм и дала игнор за много работи, защото в един момент и на мен ми беше писнало, а не си струва да се карам заради нея с мъжо.

Ние сме си в София по празниците.

# 622
Туй мойто хлапе как ме усеща,бе, уж спикат заклан,ама ида ли в банята и почва да хлопа след мене и  да вика:" мамоуууууууууу,аз тана ааноооо"  #Crazy
  Joy Еееее, супер сладък е този Вико Heart Eyes
Ние също тръгваме след два часа, но утре вечерта ще сме си тук.

# 623
добро утро
Вики, при нас също е така и аз стискам  и не ходя до тоалета, то и това не е работа де  Laughing
Ние също тръгваме по обяд за Кюстендил, весели празници на всички и прегръдки  Hug

# 624
Иве, не й помня ника.
Донси, честито возило, леко и безаварийно шофиране.

И ние сме тук за Великден, надявам се на малко почивка и една поизпразнена София.
Яйцата вчера ги поокепазих, но тази година нямах много нерви за творчество. Ники счупи едно- две, 5-6 се напукаха- нормални работи:)
Сядам да кача малко снимки. Ники от сутринта е много грижовен, обяснява на мечока, че бил болен, дава му лекарство, мери му температурата и му трие носа.

Айка, стискам палци за бързо оздравяване на Кая, много е лошо това с температурата, а пък ушите още повече. Мен поне много ме е страх от такива болежки, дано да се разминат нещата, със или без АБ.

http://www.flickr.com/photos/42254993@N06/

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 10:38 от Рокси

# 625
  • София
Донси, честито возило.

Дано Кая да се пребори с вируса. Hug

Аз нямам търпение да дойде утре и до си видя децата.
Знам че днес не е ден за козунаци, ама като няма кога и не ми се яде купен сега си играя с един.
Яйцата станаха много бледи, от година на година продават все по-големи боклуци/ за боите става въпрос/.

Лек път на пътуващите и весели празници. Hug

# 626
  • София,
Привет и от нас Laughing
Нашите яйца пък станаха много хубави, хвал, хвал  и то защото децата ги правиха, - доста се постараха. Аз бях накупила различни бои. Имах едни на хапчевца които още каго ги сложих и ми се видаха слаби, бледи и после сипах и от едни бои в покетчета, те пък бяха много силни и станаха много наситени яйцата. Едните ги рисувахме с цветен восък и после ги боядисахме. НО имаме много жертви, поне около 20 яйца ни се спукаха от 80 та ме е яд. Днес една приятелка ми каза за едни перлени бои - дето се мажат върху боядисаните яйца, та ако намеря утре може и с тях да си поиграя, тук като нямам друга работа. Mr. Green
Вики честито ти возило, но снимката на мен не ми се отваря и неможах да го вида, да си го караш безаварийно.
Момичета с тези теми за колите дето ги подхванахте от няколко дни и с тези лоши случки, незнам защо но тази нощ сънувах страшен кошмар, още ми държи влага Embarassed много плаках на сън, и се надявам да не предвещава нещо лошо Confused
Галена как е Кая днес, дано е по добре, слагаш ли и поне от капките в ушичките да не я болят. Надявам се днес да е по добре милата. Hug
Хриси голям сладур и Никсъна, и у дома Вероника така постоянно си играе на болни животни и все ги лекува. Последния път и купих от магазина в болницата един голям комплект чичо доктор с куфарче - в къщи все се разнася с него, дала съм и и няколко истински инжекции, но без игли и все гони батко си да му ги бие. Mr. Green
Уинкс радвам се че Криско е добре вече. Ти много се беше притеснила, надявам се че вече си по спокойна,  Hug Hug
Хайде хубав ден от нас.
Ние се поразходихме малко, ходихме на църква децата да се промушват. ПОсле се поразходихме, но заваля и се прибрахме. Днес времето е гадно тук не е като вчера и много се променя, ту вали, ту слънце грее.

# 627
  • София
ДД
Скъсаха ми се ботите отидох да си търся нещо подходящо не харесах ,обаче взех на децата маратонки ooooh!.Хриси как вървят К?готин е Никсъна,ставате ли за срещи?Извън всякакви канони пека мусака.
Свеки уживя и този ал.шок,според мен е било така ужилило я е нещо пийнала е алергозан или друг хистамин и на вечеря да утоли мъката по кучето е прекалила с алкохола,затова караше мъж ми да звъни че като я чуят няма и да отидат,леле каква съм мечо пух трябва да ме вземе в дедективския отряд.А кучето лека му пръст хапеше всички подред много зло беше,онези малките злобарчета на бабичките по парковете нали ги познавате,искави се и стопанини и кучето да пребиете.
Велина,знам я,ама немога да се примиря с това че не иска да се порадва на внуците си поне за 2 часа месечно.Винаги съм си мечтала че един ден ще имам свекърва с която ще съм приятелка,мога да понеса много и да мълча/не ми личи но е така/незнам защо тази жена се държи така с Ради и Ники.
Още няма снимки от кампанията Twisted EvilХриси вие имате ли вече?

# 628
Добър ви ден
Вики и аз не видях новото ти возило но важно е със здраве и безаварийно да си го карате.
Галена как е Кая днес  Hug
Ники е голям сладур ,но и снемкете са един път.
Иве  Peace
Дани аз знам че като си плакала на сън е на хубаво.

# 629
  • USA
Много е сладък Никсъна! Започнал е много да прилича на мама.  Heart Eyes И ние имаме такъв кош от Икеа.

Дани, мерси, мила! Много ме успокои ти!  Hug

Чакам снимки на яйца и козунаци. Моите утре ще ги правя.  Laughing

Иве, понякога просто трябва да приемем нещата каквито са. Имаш чудесно семейство и това е най-важно.

Били, кажи за твоя козунак по рецептата на Пина прави ли промени на рецептата или спази точно количествата?

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 07:01 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт