Scrapbooking & Cardmaking - 11

• 51 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте Simple Smile Ето още няколко нови неща от мен - http://ms-chabi.blogspot.com/ . По-късно може би ще мога да направя още няколко. До тогава - приятен остатък от деня Simple Smile

# 361
  • София
Здравейте и от мен!

SsMile ,
незнам дали разбрахте, но сте победители в 12тото КФ предизвикателство! Честито!

http://cardsaddicted.blogspot.com/2010/04/12_17.html

Вижте обзора на Деси и слайда с всички участвали,
и моят преглед http://lenetart.blogspot.com/2010/04/blog-post_17.html
Много съм щастлива, че имах възможността да задам тема.

Поздрави и до скоро в предизвикателствата!

# 362
avocett, Petya, miona, suzi7171, klamerita, vst_80, Sharara имате награда в блога ми.

newsm44 ура!!!! Много се радвам! Какво трябва да направя?

# 363
avocett, Petya, miona, suzi7171, klamerita, vst_80, Sharara имате награда в блога ми.

Много благодаря за наградките Hug, но още съм много боса в управлението на блога си Confused и не мога съвсем да се справя с публикуването на линкове към наградилите ме. Нещо не правя както трябва. newsm78Ще опитвам отново по-късничко.

# 364
Ето, даже и цитат не знам как се вмъква! Най горния ред е цитат??????!!!!!!!!

# 365
Готови ли сте за новото щуро предизвикателство?  Mr. Green
Тази седмица имаме прекрасна спонсорка (Шели), която дава страхотна награда!!!
Как ви звучи ваучер за 10 паунда и безплатна доставка от тук? Mr. Green

Благодарим на всички, които участваха в последното и ви чакаме в новото  Grinning

Да покажа къпкейка си :

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:53 от Г-жа Шуши

# 366
И моя мъфин  Mr. Green

# 367
Привет

Първо разписване в тази тема специално- не съм чела назад, но ще хвърлям по едно око занапред. Wink
С предварително извинение, ако техниката е позната (за мен лично не беше), да споделя една видео-инструкция за трансфер на салфетки (гладене с ютия на хартия, кухненско пластмасово фолио и салфетка), по която толкова се запалих, че сега си правя "дизайнерски картони" от какви ли не салфетки и ги натрупвам. Решила съм да опитам от лесния scrapbooking (букви от различни шарени картони- например, име на дете, или надписи)- но малко по-натам...
Може би е смешно да си призная, че имам купени дизайнерски картони още от миналата година, но ме е жал да ги режа, за да експериментирам с мои глупости, а все ги пазя за фон/кант на някоя снимка или малка картина в рамка... Докато така със трансферираните салфетки сега вече мога да се престраша да режа и хвърлям без да ме е яд, защото винаги мога да си направя още от тях... Grinning

Но, стига приказки- ето видеото , ето и моята модификация, и последните, които направих вчера

# 368
staro-novo, добре дошла Simple Smile))

Клипчето е пускано, но не е лошо да се припомня. Справила си се супер  Simple Smile

# 369
  • Варна
staro-novo, добре дошла пре нас.
Изпитвам същите чувства като теб към дизайнерските хартии. Много ми е жал да ги режа.
Салфетки съм си правила със сухо лепило. Не е много добре, но става.
При теб нещата са се получили чудесно. Браво.
Тук няма такова разнообразие на салфетки, за съжаление.
А и отдавна се каня да пробвам тоя метод, но така и до сега не съм.

# 370
  • София
Здравей staro-novo,
много е интересна тази техника, и аз съм я виждала, но не съм пробвала.
сега обаче като гледах мисля, че съвсем скоро ще я пробвам,
и без това имам да правя едни изчистени картички без особено много елементи.

СУпер, бллагодаря за подсещането.

А, иначе аз съм си правила хартии със салфетна техника и с декупажно лепило, и съм доволна от резултата.

Както и да е,
впечатлена съм от блога ти,
не можах да му стана последовател, но има доста интересни неща.
Особено ме впечатлиха японките от пинг понг топките, задължително бих ги пробвала!

Поздрави на всички!
Поздрави и за новото Щуро,
не си падам много по кексчета, освен ако няма да ги ям или приготвям, но ако ми хрумне пък нещо...може и да участвам

# 371
Старо - ново, добре дошла при нас!   bouquet
Аз тая техника не я знаех  Embarassed

Днес се наканих най-накрая и седнах да правя картичка. Simple Smile С няколко ясни идеи в главата, и още толкова ясни предизвикателства в които искам да я включа.

Hug

# 372
старо ново добре дошла !!! И на мен ми хареса блога ти но и аз не можах да те добавя в списъка си. Идеята която даде за хартията е страхотна никога не я бях виждала и наистина ако искаш да ползваш различна хартия за да не се повтаря с на някой друг е чудесна идея Simple Smile

нана  Картичката ти е толкова хубава пасва на Ретро предизвикателството Simple Smile))) и мъфина който ти и госпожа шуши сте направили също ми хареса Поздравления страхотни неща както винаги   bouquet

От мен Приятен ден  аз съм на готварска вълна днес ще правя
Бейгъли (дано да се получат )

newsm64

# 373
Привет отново

Мерси за посрещането   bouquet
MaLe, мерси за комплимента Embarassed  Grinning Да, пинг-понговите топчици са много идейни, особено как се е сетил на момичешките глави да им сложи пластмасови капачки от дезодорант или нещо подобно   Grinning Много обичам такива "от нищо нещо" неща или изкуство
Малко ще поспамя темата, но нека да вмъкна снимка, да видят останалите за какво си говорим...

Despina, радвам се, че не съм единствената по отношение на дизайнерските картони Laughing
Тук изобилието от салфетки е невероятно- аз като мерна в супермаркетите или магазините от типа "за 1 евро" някой пакет и веднага купувам ... Ако ти кажа колко пакета имам вече- и тук и в БГ... Може лятото като си ходя в БГ да направим някаква трампа (нещо, изработено от теб, срещу колкото искаш от моите салфетки)

Иначе за видеото за техниката- предполагах, че вече е познато.. Тази мацка Мишел много ми хареса (още едно смешно признание/сравнение, но... като гледам видеоклиповете на YouTube или по блоговете, някои от жените или мъжете веднага ми харесват как обясняват, как работят с инструментите и как си личи, че са изпробвали техниката и са я адаптирали- нещо като как някои телевизионни готвачи- някои веднага ни грабват, и човек има желанието да види още рецепти от тях..  Laughing)
 Та, изгледах бая неща от Мишел, даже научих за някои нови приспособления, за които да гледам следващия път в хоби-магазините (например, едно приспособление, което изглежда като тези ленти за коригиране на правописни грешки, но е всъщност лепило на лента- и то два вида лепило, постоянно и временно, само щрака човек едно копче и избира кое лепило...... много ми хареса тази джаджа, ще си я купя непременно)  Laughing

П.П. sear145 мерси  Grinning (прибавих в лентата на блога си "Последователи", виждам, че имам вече няколко)

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 10:10 от staro-novo

# 374
  • 221B Baker Street
привет,момичета  bouquet
големи красоти докато ме нямаше сте натворили,браво на вас! Flutter
ето ги и моите неща Blush
http://aanubhis.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html
http://aanubhis.blogspot.com/2010/04/1.html

Общи условия

Активация на акаунт