Клуб "Парфюмен Ценител" 32 - Nose: Jacques Cavallier

• 34 887
  • 645
  •   1
Отговори
# 630
  • NYC
 Средно-статистическите американци не отделят $300-400 за парфюм на месец

Само едно допълнение от мен - написала съм хоби, а не парфюми. Хобито е доста широко понятие и не е задължително да имаш веществени доказателства за своите занимания. Всичко останало, не е по темата и съжалявам че се впуснах в тези размишления.

# 631
Мис К, не съм искала да засягам никого. Смятах, че говорим за парфюми, колекции, кой как харчи (все теми свързани с парфюми, като цяло).  Според мене, парфюмът е върхът на пирамидата от нужди--идва след парите за ваканции, след класовете по баскетбол за децата, които много хора също смятат че са хоби. 

Спомням си един малко смешен случай от централния бутик на Герлен. Дамата, Американска туристка, питаше за един от екслузивите (Charnel). Когато и споменаха цената, тя каза, "А, мъжът ми не ме обича толкова"  и си тръгна... 

# 632
  • Варна

Спомням си един малко смешен случай от централния бутик на Герлен. Дамата, Американска туристка, питаше за един от екслузивите (Charnel). Когато и споменаха цената, тя каза, "А, мъжът ми не ме обича толкова"  и си тръгна... 

Joy Joy Joy
Ще се въздържа от коментар  Laughing

# 633

Joy Joy Имала е чувство за хумор жената! Аз затова сама си подарявам винаги парфюмите, не искам да изпитвам любовта на ММ с парфюми, защото ще излезе, че и той ме обича колко един звезден парфюм примерно!  Joy Ама ние сме студенти, разбираемо е, само аз съм лудата в семейството да си надскачам статуса със Шанели и Диори...

# 634

Аз мисля, че за мене парфюмът е по-скоро хоби. Дава ми възможност да бъда артистична в доста консервативна среда иначе.  И, да, при мене се проявява заедно с любов към други жанрове (музика, например).  

Пикси, чудно си го казала. Аз съм в подобна ситуация, а сигурно и други момичета. Работя в офис, където облеклото и гримът са строги. Единствената възможност да бъдеш различен, без да си смешен, е да носиш интересен аромат или да имаш интересни рамки за очила, например. Joy

Денси, давай новата тема, любопитна съм кой е следващия нос.  Hug

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 21:58 от Анонимен

# 635
Според вас тази съставка как ухае?
http://www.fragrantica.com/notes/Earth-tincture-415.html
въпросът ми е съвсем сериозен и изобщо не се подхилвам - много съм любопитна Grinning

днес съм с Черната орхидея и ровех за разни землисти 'неща' и така попаднах на еarth tincture

# 636
  • Варна
въпросът ми е съвсем сериозен и изобщо не се подхилвам - много съм любопитна Grinning

днес съм с Черната орхидея и ровех за разни землисти 'неща' и така попаднах на еarth tincture

Аз си го представям както мирише картоф току-що изровен от почвата (по някакъв спомен от село), или когато се скубят растения с корен, на влажна земя, даже леко мухливо. Най-силно долавям такова нещо в Коромандел, ако е наистина това де.

# 637
мисля да стъписам семейството и да оплевя някоя леха на село, когато пръстта е влажна  Laughing
но като начало ще си извадя пробичката на Коромандел /по-лесно е от плевенето/  Joy

# 638
Скоро ще излязат нови, по-малки 50 мл. разфасовки на парфюмите 1,2 и 3 на Сисли.

# 639
  • Бургас
Скоро ще излязат нови, по-малки 50 мл. разфасовки на парфюмите 1,2 и 3 на Сисли.
ако новината се отнасяше за екслузивите на Шанел със сигурност тази вечер щеше да има новогодишна заря, ама ..... Сисли хич не е моя човек

# 640
ако новината се отнасяше за екслузивите на Шанел със сигурност тази вечер щеше да има новогодишна заря, ама ..... Сисли хич не е моя човек
Ох аз го обичам! Mr. Green

# 641
Специално в парфюмите на Demeter и CB IHP мирише на черна, влажна и плодородна пръст.  Laughing Истинска.
Black March, който обожавам, мирише точно на това + цветни луковици, т.е. на градина в ранна пролет/късна есен.

# 642
Взех си Salvatore Ferragamo комплект с крем за тяло, не съм очарована. Прекалено много мирише на цветя. А отзивите във fragrantica бяха супер положителни.

# 643
Здравейте, питах и в другата тема, но да питам и тук  Mr. Green
Някой познава ли този http://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Polo-Sport-Woman-895.html? С тези лимони, алдехиди и пъпеш направо ми потекоха лигите   Crazy ама дали са там  Thinking

# 644
Аз не го познавам.

Общи условия

Активация на акаунт