Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 487
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да ви кажа честно никви делфини невиждам!  Confused Егати подсъзнанието имам...

Ми дедазнам що ми се непише. Никола нали тръгна на ясла и аз сега търча по лекари, пък бягам и сутрин да хвана рейса обратно за Железница да посвърша по нещичко за 4-5часа и после наобратно да ги взема от градината и двамата и нещо време неостава и нЕма к'во да пиша.

klamerche ще се наспим ама в другият живот може би  ooooh!

# 556
Ma чакай сега, мъжо като е официално ангаже от 11- до н'ам си кога, ти не си ли фрии пък си мисля аз Thinking Те бунгала, бунгала, но и ти ще си на бунгала, само че в друг край на БГ.

# 557
Смучейки кафе, питам кой ще идва в петък? Thinking

# 558
  • Варна, България
Ma чакай сега, мъжо като е официално ангаже от 11- до н'ам си кога, ти не си ли фрии пък си мисля аз Thinking Те бунгала, бунгала, но и ти ще си на бунгала, само че в друг край на БГ.

сори, но май ще си останем само с уговорките.
Аз питах, питах - ще има ли среща и кво ще правим и накрая заложих на сигурното.
Компанията е готина, не са само коч къмпъни. Става голяма веселба.
Бунгала на Иракли си звучи супер....

# 559

Аз питах, питах - ще има ли среща и кво ще правим и накрая заложих на сигурното.

Права си, Боги. и аз така - питам, питам.......няма никакви отговори, нищо конкретно....

# 560
Аз от бегининга казах че съм пас.
Не се сърдете, виждате как се организираме за една градска среща, а да не говорим за национална такава.

# 561
Аз ще дойда в петък  Heart Eyes
Хех... само да имах криле  smile3535
Иначе за междузвездната среща, видяло се е то че сме трудноподвижни, и
едва ли ще се организираме... в сезона на палатките. Wink Аз и затова си мълча най-неучтиво.

ninanb няма пък, искам в този... сега ми се спи. Днес гледам като дрогната, с подути очи, прозяваща се и крива като кисела краставица. Отивам да си пусна едно кафе и да си налея вода, че днес мисля да лунувам и без това приличам на лунатик  #Silly

Ужас... форума ми е станал с ЕЙЙЙ ТАКИВА големи букви и не мога да си открия процентите за намаляването им.  newsm78 Ей голям съм програмист значи, как ги правя тези магии. Хмммм сега и от самолет ще ме видят че кисна във форума  smile3538

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:13 от klamerche

# 562
  • Варна, България

Права си, Боги. и аз така - питам, питам.......няма никакви отговори, нищо конкретно....
То ние с теб се питахме взаимно, да вземем да се уговорим и да се видим ...  Mr. Green

Все пак си мисля, че общофорумската среща не е мисия невъзможна!!!
Аз пак съм навита да се организираме - идеята ми е да изберем мястото - аз ще направя резервацията, ще информираме всички до кога трябва да изпратят капарото.

Нади, няма сърдити, муцка.
 Hug

# 563
  • до морето
Ей ме на и мен  Grinning

Ей ,като гледам снимката от варненската среща и още повече се ядосвам,че не успях да дойда.Но се успокоявам с мисълта ,че скоро може пак да се съберем и да ви видя.
За общонационалната среща съм пас,просто точно по това време започва работата при нас.А и пустите му пари ,както вие казвате ,все не достигат .Във връзка с това изгледах филма който мисля  Богито препоръча - "The secret" ,много ми хареса и мисля да изпробвам тайната  Grinning Може да подейства  Wink
В петък няма да мога да дойда на софииската среща  Mr. Green,но ако плановете се осъществят в началото на май месец може да ходим на гости на баба и дядо в София и ще се радвам ако успея да ви видя.

Разгледах всички снимки на бебчета и на вече пораснали деца.Всички са големи сладури Heart Eyes

bella_ и аз на картинката първо видях мъж и жена ,след дълго гледане с идеята ,че най вероятно има уловка видях и делфините  Wink

Честита седмица на приятелството и от мен ,много ми хареса страничката ,много умни мисли има там  Hug

Във фейса съм Роси Георгиева ,който има желание може да ми прати покана.Снощи изпратих покани на някой от вас и  ще се радвам ако ме приемете като приятел  Grinning

Обичам Ви , чао за сега   Hug

# 564
Ами аз разправям и се хваля наляво и надясно за тая среща, а тя ще се провали - 'ми няма да стане, няма. Хайде казвайте тогава кога е удобно и да го решаваме вече.....бе хора, аз с тая мисъл живея, бе.

# 565
Ей,Пламенкей,
съвсем правилно си решила да лунуваш и лунатитстваш hahaha
днес в 15.30ч. започва Новолунието и периода е много силен...може да си напишеш желания...най-много 10 обаче..може и да си ги намислиш само! Peace Hug

Royzi,изпратих ти рикуест...Dilqna Sotirova съм,да не се чудиш Flutter

# 566
Ей,Пламенкей,
съвсем правилно си решила да лунуваш и лунатитстваш hahaha
днес в 15.30ч. започва Новолунието и периода е много силен...може да си напишеш желания...най-много 10 обаче..може и да си ги намислиш само! Peace Hug

За какво иде реч? newsm78

# 567
# 568
Въйййййй, много е висшУ т'ва за мене Shocked...
 та за петъка :
1. Гея
2. Верич Mr. Green

# 569
Аз ще съм на английски в района на Класика, но съм до 21ч, сигурно вече ще сте си тръгнали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт