Влюбена съм в друг!

• 38 933
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Ако предприемеш тази стъпка,за съжаление след време ще разбереш дали си постъпила смело или глупаво,наивно.От сега,не можеш да знаеш.Каквото и решение да вземеш,сигурна съм,че ще го обмислиш много добре,и съм сигурна,че мислиш и за детето си,и за неговото добро.Не винаги,за детето е най-добре да остане с биологичните си родители,за съжаление.

# 121
Мислех да не пиша повече, но ще ти отговоря.
Това, което ме кара да се чувствам истинска жена са дребните неща. Да забележи новата ми прческа и да ми каже,че съм хубава, да зачита личните ми празници например, не да ми даде пари и да ми каже- я си купи нещо-предпочитам да ми купи дори едно цвете и да каже"Заповядай, честит празник. Обичам те".
Не да се прибере и да седне пред телевизора с краката на масата ,да гледа мач и да си иска бирата. Не, когато съм се облякла за него с нещо ново и красиво и се появя да му го покажа да ми каже "Де ша ходиш?"
Не огато правим секс да гледа само собственото си удоволствие.... и куп други неща...
И да- той винаги се е държал така. МОЛЯ ТЕ не ме питай сега защо съм търпяла до сега.

A ти това разочарование от поведението му казвала ли си му го. Споделяла ли си му в прав текст, че с еди какво си те огорчава? Той знае ли, че предпочиташ да ти купи цвете, вместо да ти даде пари или ти просто предполагаш, че трябва да го знае и да му идва отвътре?

Защото доколкото разбирам това да се определяш влюбена в другия я на базата, че той прави тези неща, които искаш. Оказва се, че за теб не е важно кой се отнася така към теб, ако го показва по начин, по който ти харесва? Щом те кара да се чувстваш жена и желана, значи се влюбваш в него.

Ако бащата на детето ти започне да прави тези неща, които искаш, би ли се влюбила в него?
Ако любовника започне да иска да гледа мач, вместо романтичната вечеря, която си очаквала в този момент, ще го разлюбиш ли?

# 122
  • по пътя на светлината
А сега де... Rolling Eyes

# 123
Ако бащата на детето ти започне да прави тези неща, които искаш, би ли се влюбила в него?
Ако любовника започне да иска да гледа мач, вместо романтичната вечеря, която си очаквала в този момент, ще го разлюбиш ли?
Те тАва е, и аз попитах същото, но по друг начин. Whistling

# 124
A ти това разочарование от поведението му казвала ли си му го. Споделяла ли си му в прав текст, че с еди какво си те огорчава? Той знае ли, че предпочиташ да ти купи цвете, вместо да ти даде пари или ти просто предполагаш, че трябва да го знае и да му идва отвътре?
...
Чакайте сега, предполагам, че поне му го е показала по някакъв начин - дори да се нацупи, дори да изсумти нещо, дори да направи физиономия, това е пак показване на недоволство от дадено поведение...
За някои неща не може винаги и непрекъснато да се приказва, обяснява...
В смисъл - човек е такъв, какъвто е. И ако нейният мъж не забелязва нейните реакции, то дори и тя да му каже и обясни - пак няма да види "грешките" в поведението си.
Т.е. хората не могат да се променят след един-два разговора. Това е до характер, възпитание и каквото щеш, но не и до разговори.
Ако той не е такъв, какъвто тя иска да бъде, т.е. поведението му не е това, за което тя мечтае - няма как да се промени.
Хората се променят, но не и на сила и с разговори.
Ясно е, че в началото е била влюбена и в представите си го е виждала по съвсем друг начин.
Сега любовта/тръпката си е отишла и грозната действителност е лъснала пред нея.
Разбира се, че ако се промени той, има шанс тя да го "заобича наново".
Не се заяждам, споделям мнение по прочетеното до тук.

Авторката - само ти си знаеш дали да го напуснеш или не. Ти познаваш и него, и себе си, и другия мъж.

# 125
Цитат
В смисъл - човек е такъв, какъвто е. И ако нейният мъж не забелязва нейните реакции, то дори и тя да му каже и обясни - пак няма да види "грешките" в поведението си.

Няма как да си сигурна какво и дали би променил, ако му се каже директно, вместо с цупене и мълчаливи реакции. Още повече, че има мъже, които органически мразят цупенето и стойките.

Да не говорим, че аз по принцип имам особено мнение за жени, които търсят любовта в самата любов. Искат някой да ги кара да се чувстват по определен начин и това ги влюбва.

А това пък
Цитат
Ясно е, че в началото е била влюбена и в представите си го е виждала по съвсем друг начин.
не може ли да се отнесе към сегашния любовник?

Така зададена темата, такива мисли ми изплуват. Винаги съм за човек да избере любовта, но когато се съпоставят - дразнещ бит и романтични срещи не е реално.
Ако тя е убедена не заради забелязването на новата и прическа, че това е нейния човек , нека си даде шанс, обаче така описани нещата ..... други мисли ми навяват.

Със сигурност е грешка, че е оставила детето в тази ситуация и не знам дали няма да и се наложи да плати висока цена за това. Защото жените малко имат склонността да смятат, че щом майката е щастлива, това автоматично ощастливява и детето, ама не е точно така. Да избираш между жената и майката в теб е много труден избор, не се наемам за друг човек да давам съвет за такова нещо. Аз само и задавам въпроси, които да я накарат да се замисли и да погледне в себе си непредубедено.

# 126
млада-мама,

Миналото не можеш да промениш, но можеш да си постелеш за бъдещето. Недей да осъждаш емоциите си, защото тепърва ще те съдят много, ако решиш да търсиш щастието си с този човек, който ти го предлага безрезервно. Стреми се към искреност - това е най-важното, да ти е чисто сърцето и да можеш да го отнесеш при човек, който ще ти отвърне със същото и вече се е настанил в него, като не забравяй да вдигнеш челото си.

Никой не е имунизиран срещу превръщането на любовта в отрова, а ако твоята любов те чака и си я намерила другаде - по-добре да ти е малко трудно, но да си смела и да отстояваш правото си на щастие и взаимна обич.

Бащата на твоето дете винаги ще остане такъв, но ако ти не го чувстваш като пълноправен партньор и като мъж, с когото можеш и искаш да си - не жертвай себе си, няма смисъл. Това ще довлече само нещастие. И за двамата, тримата, четиримата...

В крайна сметка на този свят сме, за да реализираме себе си.   bouquet

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 20:09 от hrisko11

# 127
Има мъже,които по принцип не са досетливи и наблюдателни/като моя например ooooh!/,но това не ги прави по-лоши съпрузи и бащи.Явно и твоят е такъв.И с натяквания,и с подмятания,и с благи разговори-едва ли ще постигнеш това,което намираш в другия...А дали в момента не си сложила розовите очила,и да си мислиш,че този,който обичаш,винаги ще бъде такъв ,какъвто е сега.Дали рутината и проблемите,няма да те накарат да го видиш с други очи?Нито мога да дам съвет,защото нещата не са винаги такива каквито ги описва само едната страна.Те не са само черни и бели.Но има неща,които в хода на темата,изплуват лека-полека-като за секса например,които ме карат да се замислят ,че той действа егоистично.Помисли добре,за себе си и за детето,за вашата сигурност и спокойствие,но мисля,че трябва да бъдеш честна,и колкото по-рано сложиш картите на масата за всички ще бъде по-добре.Така и ти ще се почувстваш облекчена от цялата ситуация.Но мисля,че един искрен разговор на първо време ще бъде нужен,ако не си взела вече решението...Успех Hug

# 128
Много от вас казват , че рутината и проблемите ще я накарат да вижда и другия мъж в по - различна светлина ...  Rolling Eyes Не е задължително . Има хора в които никога нищо не те дразни - просто си влюбен в тях и толкова .
Аз съм имала връзка с мъж , който според много други хора може да скъса нервите на всеки , ама ... мен не ме дразнеше нищо в него . Нищо . И сме живели заедно и не е бил перфектен , но не ме подразни нито веднъж . За протокола - аз също не съм лесна .
Мъжът ми ми дава всичко , което и липсва на авторката , но това не значи , че не ме дразни и то много понякога .
Мисля , че тя е намерила човека за себе си и просто трябва да бъдат заедно .И не е задължително да се обвият в битовизми ... никак даже  Simple Smile

# 129
  • София
Тук не мога да не се включа, защото имам защитена дисертация по темата.

Пипинка, това, което описваш е идеалният вариант, но за съжаление най-често се среща реалният.

Връзка, в която двамата се виждат за кратко, кипят и бушуват страсти, любов, романтика, внимание, приказка...
И тези откраднати моменти наистина са достатъчно разтърсващи и засищащи, за да ги искаш за постоянно и за винаги.
ОБАЧЕ, в момента, в който тези Шекспирови влюбени се съберат под един покрив гаранцията е около 98%, че нещата ще са толкова наелектризиращи от 3 до 12 месеца. И после?
Ако нямаш достатъчно силна връзка с един човек и отношенията се крепят на факта, че с някои думи и жестове той/тя те кара да "хвъркаш", а в къщата вземат, че влязат битовизмите?

От сърце пожелавам на младата мама този човек да е Нейният човек, но...
Дамите по-горе са го казали абсолютно точно и са задали верните въпроси/Паси  bouquet/. Дано не стане така, че след още някоя другата година да е впусната в търсене на поредната разтърсваща тръпка.

# 130
Защото доколкото разбирам това да се определяш влюбена в другия я на базата, че той прави тези неща, които искаш. Оказва се, че за теб не е важно кой се отнася така към теб, ако го показва по начин, по който ти харесва? Щом те кара да се чувстваш жена и желана, значи се влюбваш в него.

офф: често срещана грешка при нас, жените  Confused
самата аз съм я правила и се опасявам, че и в момента не винаги успявам да излеза от тази 'клопка'  Tired
защо не съм виждала мъже, които да реагират по този начин?

пп Пас, това е едно от чудесните ти попадения  Hug

# 131

Така зададена темата, такива мисли ми изплуват. Винаги съм за човек да избере любовта, но когато се съпоставят - дразнещ бит и романтични срещи не е реално.
Ако тя е убедена не заради забелязването на новата и прическа, че това е нейния човек , нека си даде шанс, обаче така описани нещата ..... други мисли ми навяват.

Със сигурност е грешка, че е оставила детето в тази ситуация и не знам дали няма да и се наложи да плати висока цена за това. Защото жените малко имат склонността да смятат, че щом майката е щастлива, това автоматично ощастливява и детето, ама не е точно така. Да избираш между жената и майката в теб е много труден избор, не се наемам за друг човек да давам съвет за такова нещо. Аз само и задавам въпроси, които да я накарат да се замисли и да погледне в себе си непредубедено.
Кога ще дойдеш пак насам, че да те черпя едно? Flutter

# 132
чакай, че й свърши работното време на девойката и си е тръгнала , утре , като иде  на работа , да утрепе някой час, ще ти отговори ...

# 133
В момента съм много объркана, изплашена, нещастна и същевременно щастлива извън дома. НЯМА НА КОГО ДА СПОДЕЛЯ

Е, как да няма. Има си хора специалисти, 5 години и кусур следват....

Други, които са по-смели няма да оставят живота им да премине в компромиси ....

Тук си в много, много голяма грешка...Животът ни е пълен с компромиси... Въпросът е да со осъзнаеш това...

# 134

Всичките тези съвети от рода "следвай сърцето си" се дават лесно, особено във виртуалната реалност. От такива "следващи сърцето си" страдат само децата. Пълно е с малки самотници метнати на баби и гледачки, докато мама следва сърцето си.
Да се чукаш с двама е въпрос на личен избор и никой няма право да съди когото и да било, но да създаваш дете, когато не знаеш какво искаш е инфантилно и безотговорно.

...и основното е детето!!!
 yesyesмного хлъзгаво стана!!!

Общи условия

Активация на акаунт