Влюбена съм в друг!

• 38 934
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
Не може едно момиче да си излива душата,а съветите към нея да са прсто запълване на време за повечето.Незнам,аз си имам съвест,и не постъпвам така,както не бих искала да постъпят с мен. Peace
Правиш ли разлика между съвет къде да родиш, какви витамини да пиеш, каква пералня да купиш или коя книга да прочетеш и съвети в случай на изневери, драми, спал/а с тоз/онзи, забременяла от трети?

Именно,точно аз правя разлика,затова като ме засърби езикът,си го чеша в клюкарника,или във форум,където нещата не са толкова сериозни.Съвети давам,когато съм преживяла подобно нещо,въпреки че нещата са винаги индивидуали,но поне така,мога да разкажа как се е получило при мен.Но да гадая,да обвинявам....

# 106
Напротив, точно в този форум никога не съм ги вземала нещата насериозно. И не само аз.
А сега и още нещо, макар че , на практика, едва ли някой ще му обърне внимание.

В този форум четат и наглеждат една камара народ, за които и представа си нямате. Поради това винаги съм се чудила как на всеуслишание се плякат семейни проблеми, скандали, недоразумения, изневери, какви ли не кирливи ризи.....
Дали мислите, че хората са толкова захлупени-или загубени-че да не навържат 2 и 2 и да видят, че прави 4??

Преди време в една тема за чужбина споменах само мимоходом, че двама мои познати-семейство-се прибират от Канада и че момичето иска да роди в Бг.Веднага получих ЛС от потребителка, която ме питаше :"А случайно твоите познати да се казват Хикс и Игрек?" И да работят еди-де си?" Laughing
Тааа....поради тези, гореизложени причини, за мене такива "питания" и "споделяния" са несериозни. Плюс че твърде често сме свидетели на пързалки не, ми напрао цели детски площадки.

# 107
След като си взела решение,наистина не трябва да се обясняваш тук!Не разбирам,защо търсиш съвети,след като си решила какво ще правиш!Дори си имаш и определено време-когато детето навърши година.Всичко е ясно,кви съвети,кви пет лева!Любов и щастие ти желая

# 108
С риск да бъда отново излишно злобна,подкрепям авторката, да говори с приятеля си и да си изяснят отношенията.Колкото по бързо ,толкова по добре и за двамата.Успех!

# 109
Напротив, точно в този форум никога не съм ги вземала нещата насериозно. И не само аз.
А сега и още нещо, макар че , на практика, едва ли някой ще му обърне внимание.

В този форум четат и наглеждат една камара народ, за които и представа си нямате. Поради това винаги съм се чудила как на всеуслишание се плякат семейни проблеми, скандали, недоразумения, изневери, какви ли не кирливи ризи.....
Дали мислите, че хората са толкова захлупени-или загубени-че да не навържат 2 и 2 и да видят, че прави 4??

Преди време в една тема за чужбина споменах само мимоходом, че двама мои познати-семейство-се прибират от Канада и че момичето иска да роди в Бг.Веднага получих ЛС от потребителка, която ме питаше :"А случайно твоите познати да се казват Хикс и Игрек?" И да работят еди-де си?" Laughing
Тааа....поради тези, гореизложени причини, за мене такива "питания" и "споделяния" са несериозни. Плюс че твърде често сме свидетели на пързалки не, ми напрао цели детски площадки.

Ето това искам да кажа и аз,че ти не ги вземаш на сериозно,защото достатъчно си чела,и знаеш,че повечето си правят гаргара.Но това означава ли,че и това момиче така приема нещата,несериозно!?Ми може изобщо да не е влизала тук досега,и наивно да смята,че наистина би могла да получи съвет.Ако не съвет,то поне подкрепа някаква,и това е нещо.Гледаш си от своята си гледна точка,но нейната може да е различна.
Не ми се спори повече,просто ми стана мъчно за момичето,защото това което й се случва е съвсем нормално,и е ясно че се чувства ужасно,дилемата е огромна-има дете!И дори и да си е взела решението,то тя има колебания,двоуми се,липсва й кураж,и просто търси подкрепа.

# 110
Здравей Simple Smile

Понеже си написала, че искаш да се държат с теб като с истинска жена, би ли ми написала какво точно значи това за теб. И също - дали преди години бащата на детето ти се е държал с теб като с истинска жена по твоите критерии?

Здравейте,
аз съм на 26 години и от 6 месеца съм мама на едно прекрасно бебче. С таткото живеем на семейни начала, без брак. До тук добре, но..... аз обичам друг мъж!
Това нещо страшно ме измъчва, няма да ви казвам колко безсънни нощи съм имала. За да ви стане ясно ще разкажа на бързо историята ни. С приятеля ми сме от доста време заедно, но чувствата ми към него вече изобщо не са същите. Съвсем не искам да обвинявам него за всичко, но неговото никакво отношение вкъщи ме накара в крайна сметка да се поддам на изкушението. У дома аз съм жената, аз съм мъжа, аз съм майката и бащата! Ами писна ми! Той се връща от работа и отива да си кара неговата работа- вечеря, гледа филмче, почива си... ами аз кога? Отношението му към мен е като към вещ- има я вкъщи и не се налага постоянно да ходи да и се радва. Веднъж ми каза, че имам дете и работата ми е да съм си у дома, къде съм тръгнала да излизам. По празниците очаквам някое цветенце ако майка му се е сетила да му се обади и да го напомни....
Не искам да ви занимавам с всички малки неща, които ме дразнят, но искам да разберете как се чувствам..... като вещ и в същото време поела на плещите си отговорността както за женската, така и за мъжката работа у дома. Искам да знам, че имам стабилен мъж зад мен, да усещам подкрепата му и да знам, че ме обича.... Вярно той е добър характер. Не вика, не "ходи по жени", не пие и не скитосва до ранни зори по баровете, но....
Преди около година и половина в живота ми се появи друг мъж. В началото беше само симпатия, но после всичко бързо прерастна в любов и от негова и от моя страна. Започнахме връзка. Когато разбрах, че съм бременна и му казах видях тъгата в очите му. ЗА моя изненада той вместо да се отдръпне от мен каза, че ще е до мен във всяка ситуация и , че ме обича и няма да ме остави. Заедно решихме, че докато съм бременна няма да имаме сексуална връзка. Виждахме се всеки ден и си казваме 'обичам те" по 300 пъти по телефона и толкова. На 2 пъти аз реших обаче, че е по-добре да спрем, че няма смисъл- аз съм бременна от друг! Не се получи- резултата беше, че плачех по цял ден и в момента, в който го видех се гушвах в него и решавахме да спрем да се тормозим а да си живеем както искат сърцата ни. И така, аз родих и 2 месеца след това отново можеше да сме заедно. Чувствам се ужасно щастлива с него. Той ме кара да се чувствам като истинска жена. Винаги съм търсела това и сега го имам, но не от бащата на детето си. Ето това не мъчи......... МИсля да изчакам детето да стане на около годинка и ще го напусна. Заедно с детето ще започнем нов живот. Но мисълта за това не плаши много. Не знам как да постъпя, дали не бъркам.
Имам нужда да чуя и вашите мненеия, защото няма на кого да споделя за всичко това.
Без значение дали ще ме подкрепите или няма да одобрите поведението ми- просто имам нужда да чуя и друго виждане по въпроса.
Благодаря на всички ви!   bouquet

Понеже

# 111
  • София
Здравей Simple Smile

Понеже си написала, че искаш да се държат с теб като с истинска жена, би ли ми написала какво точно значи това за теб. И също - дали преди години бащата на детето ти се е държал с теб като с истинска жена по твоите критерии?

Здравейте,
...............................................

Понеже

А ти би ли ми пояснила какво точно искаш да кажеш с този си пост?

# 112
Уфффф ooooh! То някои проблеми си имат много прости решения....те тука някои са ги написали, ама стига да можеше да ги разбереш (четеш) smile3533 #Silly

# 113
Нека авторката отговори и ще поясня Simple Smile

Здравей Simple Smile

Здравейте,
...............................................

Понеже

А ти би ли ми пояснила какво точно искаш да кажеш с този си пост?

# 114
Мислех да не пиша повече, но ще ти отговоря.
Това, което ме кара да се чувствам истинска жена са дребните неща. Да забележи новата ми прческа и да ми каже,че съм хубава, да зачита личните ми празници например, не да ми даде пари и да ми каже- я си купи нещо-предпочитам да ми купи дори едно цвете и да каже"Заповядай, честит празник. Обичам те".
Не да се прибере и да седне пред телевизора с краката на масата ,да гледа мач и да си иска бирата. Не, когато съм се облякла за него с нещо ново и красиво и се появя да му го покажа да ми каже "Де ша ходиш?"
Не огато правим секс да гледа само собственото си удоволствие.... и куп други неща...
И да- той винаги се е държал така. МОЛЯ ТЕ не ме питай сега защо съм търпяла до сега.

# 115
А мислиш ли, наистина, че като се събереш с другия-еБентуално-ще потекат реки от масло и мед? Laughing

# 116
  • по пътя на светлината
 Rolling Eyes

# 117
О не, няма да те питам.

Мислех си, че що се отнася до връзката ти с бащата на детето, се касае за изхабяване. По думите ти излиза, че не е така.

Ситуацията е много сложна. Нормално е да има различни мнения по въпроса, някои дори обидни Simple Smile Но и те са полезни. Показват как ще се отнесе голяма част от обществото, ако напуснеш таткото на бебето си.

Според мен, ако го напускаш, не трябва да е заради другия мъж. Трябва да е за доброто на детенцето и за твое добро. Винаги, когато напускаш някой мъж, трябва да си готова да останеш и сама. Защото не се знае как ще ти потръгне с другия. Трябва да си психически и физически готова да гледаш детенцето сама, ако се наложи. И да си убедена, че няма да пилееш чувства за някой, който не ги заслужава (ако се окаже, че си се объркала, което само времето ще покаже).  

Мислех да не пиша повече, но ще ти отговоря.
Това, което ме кара да се чувствам истинска жена са дребните неща. Да забележи новата ми прческа и да ми каже,че съм хубава, да зачита личните ми празници например, не да ми даде пари и да ми каже- я си купи нещо-предпочитам да ми купи дори едно цвете и да каже"Заповядай, честит празник. Обичам те".
Не да се прибере и да седне пред телевизора с краката на масата ,да гледа мач и да си иска бирата. Не, когато съм се облякла за него с нещо ново и красиво и се появя да му го покажа да ми каже "Де ша ходиш?"
Не огато правим секс да гледа само собственото си удоволствие.... и куп други неща...
И да- той винаги се е държал така. МОЛЯ ТЕ не ме питай сега защо съм търпяла до сега.

# 118
Млада маме,ясно е,че никой не може да ти каже-остани при мъжа си,това е правилното или отиди при любимият,няма да сгрешиш.Харесвам хора,които не се примиряват с малкото,стремят се да изживеят живота си по-обичани,по-щастливи,нали това е смисълът му!?Не може да не правиш нищо,да не поемаш риск,и да ти се случи нещо,да ти се подобри живота.Ако не направиш нищо,след време ще се питаш дали не си сгрешила,като все пак си предпочела да останеш с мъжа си.Ако избереш другият,е възможно и нещата да не продължа така,както сега.Когато човек печели,не знае какво губи,и когато загуби,не знае какво е спечелил.Трудно е,когато има дете,решаваш не само своята си,а и неговата съдба.Послушай вътрешният си глас,чуй той какво ти подсказва.Друго не бих могла да те посъветвам. Hug

# 119
Докато си влюбена в друг, твоят приятел ще ти е все по-черен. Ще сравняваш и ще искаш да е като любовника. Избави се от мъката, не вкарвай и приятеля ти във филми, защото не знаеш, каква е ревността му или по -точно реакцията при евентуални разкрития. как ще го направиш, ти ще решиш. Но не може и с двамата. Поне към единия не си почтена.

Общи условия

Активация на акаунт