/,но това не ги прави по-лоши съпрузи и бащи.Явно и твоят е такъв.И с натяквания,и с подмятания,и с благи разговори-едва ли ще постигнеш това,което намираш в другия...А дали в момента не си сложила розовите очила,и да си мислиш,че този,който обичаш,винаги ще бъде такъв ,какъвто е сега.Дали рутината и проблемите,няма да те накарат да го видиш с други очи?Нито мога да дам съвет,защото нещата не са винаги такива каквито ги описва само едната страна.Те не са само черни и бели.Но има неща,които в хода на темата,изплуват лека-полека-като за секса например,които ме карат да се замислят ,че той действа егоистично.Помисли добре,за себе си и за детето,за вашата сигурност и спокойствие,но мисля,че трябва да бъдеш честна,и колкото по-рано сложиш картите на масата за всички ще бъде по-добре.Така и ти ще се почувстваш облекчена от цялата ситуация.Но мисля,че един искрен разговор на първо време ще бъде нужен,ако не си взела вече решението...Успех
/. Дано не стане така, че след още някоя другата година да е впусната в търсене на поредната разтърсваща тръпка. 
много хлъзгаво стана!!! Препоръчани теми