Влюбена съм в друг!

• 38 920
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
На авторката съвет не мога да дам ....

Не мога да разбера, защо смятате че разбива живота на детето си и на мъжа си - тя не се отказва от детето си, не е писала и че не желае то да познава биологичния си баща и да има контакти с него, който така или иначе в момента не помага за отглеждането ...
Какво да кажем за мъжете които си намират други и забравят за децата си .....

# 136
  • космополитно
Здравейте,
аз съм на 26 години и от 6 месеца съм мама на едно прекрасно бебче. С таткото живеем на семейни начала, без брак... Вярно той е добър характер. Не вика, не "ходи по жени", не пие и не скитосва до ранни зори по баровете, но....
Преди около година и половина в живота ми се появи друг мъж.. Мисля да изчакам детето да стане на около годинка и ще го напусна. Заедно с детето ще започнем нов живот. Но мисълта за това не плаши много. Не знам как да постъпя, дали не бъркам.

Имам нужда да чуя и вашите мненеия, защото няма на кого да споделя за всичко това.

Описала си доста важни и положителни налични качества в бащата на детето ти! Какво те кара да си въобразяваш, че другия ще бъде винаги зачитащ те и внимателен!?...

Това, което си мисля и е най- важно е, че ти си отговорна към детето си! Отделно и към баща му. Да разделиш дете от баща му в най- ранна възраст е предпоставка да му нанесеш първата сериозна психична травма!...

Ясно е, че ти не търсиш мнения и съвети, взела си решението си!Дори привидната грешка назовава, колко не ти пука за другите  "...с детето ще започнем нов живот. Но мисълта за това не плаши много."
 Ако споделянето ти е вентилирало малко душата, почети тук  и сериозно помисли какво би загубила и какво (и за колко) би спечелила, ако реализираш своите намерения!?

Това, което ми иде отвътре да ти кажа е: Вразуми се и не проваляй своя и най-вече на детето си живот!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 01:15 от Venecias

# 137
Ако бащата на детето ти започне да прави тези неща, които искаш, би ли се влюбила в него?
Ако любовника започне да иска да гледа мач, вместо романтичната вечеря, която си очаквала в този момент, ще го разлюбиш ли?
Те тАва е, и аз попитах същото, но по друг начин. Whistling

Ако-та винаги ще има.Целият ни живот е пълен с АКО.И което и АКО да последваш,винаги ще остане другото АКО.

А за това,че мъжът й в леглото бил егоист,искам да кажа,че човек какъвто е в леглото,такъв е и в живота.Изключения винаги има,така че ако-то пак си остава.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 10:18 от rozi-maxi

# 138
Чуждата кокошка винаги е патица.... Мъжете стават различни когато си ги прибереш в къщи и установиш, че и техните чорапи миришат...

# 139
Чуждата кокошка винаги е патица.... Мъжете стават различни когато си ги прибереш в къщи и установиш, че и техните чорапи миришат...
.... newsm62 newsm62 newsm62ТОВА ми хареса

# 140
  • София
Аз пък не схващам защо раздялата с биологичния баща автоматично предполага оставянето и захвърлянето на детето на баби и детегледачки. От както съм се разделила с мъжа ми за вече година близо, съм оставяла детето си на майка ми за по една нощ точно 2 пъти, и то защото не бях в София. И в ум не ми е минавало да си харижа детето, а аз да си лежа вкъщи или да си задоволявам нагона Rolling Eyes
Не знам какви планове има авторката по този въпрос, но тази зависимост въобще не е задължителна и не е хубаво да се слага като аксиома за всички жени, взели такова решение!

# 141
  • Варна
Младо майче, извинявай за въпроса, но понеже ти го спомена, какво, за Бога, говореше любимият ти на корема ти, докато те гушкаше бременна от друг? Много подозрителна би ме направило подобно мъжко държане, затова питам.

# 142
# 143
  • по пътя на светлината
Как защо!?
Защото ,авторката съвсем се омота,не знае вече къде какво е писала...,кой работи,кой гледа бебето.... Simple Smile

# 144
Това,че плаща всичко ми докара едни други мисли,ама...

# 145
 Rolling Eyes
Едно не мога да разбера... Момичето пуска темата, за да получи някакъв съвет, мнение, конкретно по зададен въпрос, а изведнъж й се излива отгоре куп въпроси и отговори с подигравателен характер... Точно към тези хора са отправени тези въпроси:
Единствената ли жена е, която е поставена пред такава дилема?
Хайде на ум си признайте колко от вас пишещите в темата като са родили и им е идвало да хванат на някъде?
Единствената майка ли ще е която иска да отдели детето от биологичния му баща?

Евала ви, че сте щастливи и това ви позволява да се бъзикате с чуждото нещастие!  Rolling Eyes

И накрая: по-добре ли е детето да расте и живее в семейна атмосфера, където бащата и майката не могат да се понасят или при друг баща който ще му се радва и майката ще се чувства щастлива?

На останалите момичета, които спазиха добрия тон и си дадоха мнението:   bouquet  ! Точно заради такива хора като вас ми харесва този форум!

# 146
Rolling Eyes
Едно не мога да разбера... Момичето пуска темата, за да получи някакъв съвет, мнение, конкретно по зададен въпрос, а изведнъж й се излива отгоре куп въпроси и отговори с подигравателен характер... Точно към тези хора са отправени тези въпроси:
Единствената ли жена е, която е поставена пред такава дилема?
Хайде на ум си признайте колко от вас пишещите в темата като са родили и им е идвало да хванат на някъде?
Единствената майка ли ще е която иска да отдели детето от биологичния му баща?

Евала ви, че сте щастливи и това ви позволява да се бъзикате с чуждото нещастие!   Rolling Eyes

И накрая: по-добре ли е детето да расте и живее в семейна атмосфера, където бащата и майката не могат да се понасят или при друг баща който ще му се радва и майката ще се чувства щастлива?

На останалите момичета, които спазиха добрия тон и си дадоха мнението:   bouquet  ! Точно заради такива хора като вас ми харесва този форум!

На всички, които се интересуват защо плащам аз сметките и кога намирам време за това ще кажа само едно- задавайте подобни въпроси на човек, който не решава съдбата си и тази на детето си в момента.
КАзах, че повече няма да пиша в темата, нека ако модераторите преценят да я затворят
Искам да благодаря на Passiflora и останалите момичета, които не се впуснаха в коментари на несъществени неща.  Hug

# 147
Rolling Eyes

По-добре е хората да се научат да си решават проблемите, вместо да си мислят, че с друг няма да ги имат.

# 148
Не,авторката изобщо не търси съвети и мнения,само подкрепа на собственото си решение като правилно и всяко различно мнение е изтълкувано като злонамерено и цинично.Жалко,за което!

# 149
Тъй като авторката се отказа да пише повече в темата мога да си задам един въпрос, който винаги ми изниква в подобни теми:
Бащата на детето няма ли глас в цялата ситуация? Ако той иска да живее с бебето? Какво се прави в такъв случай. Да речем, че той не иска раздяла, харесва му в семейството, обаче жената е влюбена в друг, решава да е щастлива и го лишава от това да живее с детето си? Колко жени биха последвали новата си тръпка, обаче да оставят детето при бащата? Той може да го иска? Не е той инициатора с новите любови? Как според вас е честно да се постъпи в такива ситуации?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт