True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 149
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Тука,тука съм!Кой,казваш нарушава правилата?Споко бе,този път Бебс не е сгафила.Просто отбелязва,че снимката е хубава,без да иска нищо за себе си Peace Аз нея и Съни ги следя отблизо да знайш Mr. Green

# 61
Тука,тука съм!Кой,казваш нарушава правилата?Споко бе,този път Бебс не е сгафила.Просто отбелязва,че снимката е хубава,без да иска нищо за себе си Peace Аз нея и Съни ги следя отблизо да знайш Mr. Green

Бе не е сгафила, ама припаднааа! Как да й вярвам оттук нататък на 100%?!  Laughing

Смех, смех, а комшиите пак се сдращиха  hahaha Кхъм, тъй де, няма да коментирам комшиите.  Blush

ПП Катарзис преживях, ей, катарзис! Little Ashes не е филм, аз ви казвам!

# 62
  • гр.София-Красна поляна

Бе не е сгафила, ама припаднааа! Как да й вярвам оттук нататък на 100%?!  Laughing

Смех, смех, а комшиите пак се сдращиха  hahaha Кхъм, тъй де, няма да коментирам комшиите.  Blush

ПП Катарзис преживях, ей, катарзис! Little Ashes не е филм, аз ви казвам!
Ко стаа у комшийте би,бой и тупаници? Laughing
Скубене на косми или ритане по главъта?

# 63
Ко стаа у комшийте би,бой и тупаници? Laughing
Скубене на косми или ритане по главъта?

От всичко има, ама дай да не ги майтапим, че ще вземат да се вържат, ако наминат, пък аз нямам лоши чувства към тях.

# 64
Здравейте
четем си ние с някои хора/спокойно нали скоро няма мои писания/ Wink
Заинтригува ни това в подписа на Ян .Мисля какво ли ще е?щракаме и Джентълмена на Командира. Whistling
Още като я видях снимката и веднага отсякох-''хубавото качество като ме няма'' Peace
Зиска и Кати ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.
Джес и на теб.
И аз се чудя защо толкова рано му изгориха крилцата на Годрик Crossing Arms Thinking.Е виж в Здрач вампирите на 15000г ,къде е тя неговата -кюрпе още Wink
не че съм любопитна ,но тичам у комшиите smile3530

# 65
  • Велико Търново
Мдаааааааааааааааааа не трябваше да се самоубива Годрик. Голама загеба, кой знае с него как щяха да се развият нещата... Ня кой има ли информация относно в книгата дали Бел предлага на Суки брак преди да го отвлекат както и във филма? Любопитно ми е там той нали е по-сташен или нещо такова бяхте казали. Ами Ерик със розовото к кой момент е бил?
Заглавието на темата пръсва!

# 66
Здравейте
четем си ние с някои хора/спокойно нали скоро няма мои писания/ Wink
Заинтригува ни това в подписа на Ян .Мисля какво ли ще е?щракаме и Джентълмена на Командира. Whistling
Още като я видях снимката и веднага отсякох-''хубавото качество като ме няма'' Peace

Mr. Green Танче, как все успяваш да ме поуспокоиш като ме подпалят околните!  cheers

ПП Да бе, хич не си любопитна...  hahaha

Маринка, идея нямам дали в книгата Бил предлага на Суки, ама Ерик с розовото трико е в първа книга, май... Ама Годрик така си реши, бе, хора, какво щеше да прави ако беше оцелял, нямаше да има тая сюжетна интрига дето ще я има сега - кой ще е новия шериф на Тексас, след като поизгоря и основния му конкурент.  Wink

Заглавието е велико, как иначе!

# 67
Ами -НЕ.
Не,че страшен Бил,просто го дава по-с характер.''Няма да изляза/ из под масата/,да разбереш кой командва'' Wink

Суки кани Ерик на парти-оргия където иска да разбере за убийството на Лафает
Във 2книга
Радвам се ,че съм от полза Hug Peace
На мен ми се искаше да е жив.Виж как се учуди ,че човек плаче за него Вампира и гледаше на Сукито с голямо уважение.Обаче наистина ако го бяха оставили образа му хич не се връзва с книгите.Колкото и да не следят сюжета в книгата.Все пак от там са идеите.В книгата Шериф е Стан Дейвис/Станислав.../,не го убиват.Годрик е стар вампир -гей,който по желание отива в Братството и завлича насила със себе си Още един гей /забравих му името/.
не съм  Wink,до сега четох там.Мадамите не си поплюват.Нищо лично. и ние често отскачаме до там-по съседски.Трайкова и Зиска краставици да ядат.Агънца,агънца са те.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 22:22 от tanq 70

# 68
  • гр.София-Красна поляна
Бееее,беееее би Танче. Mr. Green animal085

# 69
не съм  Wink,до сега четох там.Мадамите не си поплюват.Нищо лично. и ние често отскачаме до там-по съседски.Трайкова и Зиска краставици да ядат.Агънца,агънца са те.

Ааааа,да си дойдем на думата.  Whistling Ще се сетите вие,ама......... Mr. Green

# 70
Не можете си изкриви душата .Винаги съм го подчертавала с повод и без Hug Peace
Някой изнамерил ли е последната книга да ни светне кой избира Суки.Нали дядото и каза''не е лошо момчето''-обаче не може да се светнем кое по-точно е?Бил или Ерик Thinking

Аз все ви хваля,обаче фактите говорят .Имаме си един скрит гост  Wink

# 71
Не можете си изкриви душата .Винаги съм го подчертавала с повод и без Hug Peace

Така,така,имаме нужда някой да ни го напомня от време на време Wink

# 72
Зиска какво сега искаш да ме опровергаваш ли?Пак ли мини залагаш WinkЕй госта избяга.Не бягайте ,наша Зиска само около Ямбол и околия минира WinkДОБТИЧКА НИ Е ТЯ,АКО НЕ ЗАКАЧАМЕ Комптън Peace
Маринка гледам тук си -питай каквото те интересува.След малко отивам да играя карти Hug

# 73
  • Велико Търново
Мииииииииииииииии доколкото разбрах книгите са доста по-различни от сериалчето. Май ще трабва да си ги купя. И Какво сега Бил предлага ли на Суки и в книгата? ИИИИИИИИИИ Ерик женствен ли и там?

# 74
ИИИИИИИИИИ Ерик женствен ли и там?

Тц,не е женствен,ама хич Naughty Напротив,прекалено е секси и мъжествен Heart Eyes Откъде въобще ти хрумна подобен еретичен въпрос? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт