True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 342
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Има нови папарашки снимки на Алекс...............с Парцалчица: http://www.trueblood-news.com/alexander-skarsgard-and-kate-bosworth-together  Sad Тъкмо вчера се радвах,че скоро не са се появявали заедно............ Rolling Eyes

smile3514 smile3514 smile3514

# 601
  • гр.София-Красна поляна
Ма не гу разбирам туй момче би. newsm78
Що се мъкне с това нещо, грешка на природата.
Гледа като проскубана,ваксинирана патка.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 08:57 от zisska

# 602
Добрутро, отряд!

Алиса не щя да тръгне, та гледах 4 Стаи... Аз много я обичам Алисата, макар че наистина не е най-лесноразбираемата история, просто си е фантазийна и то по много специфично английски начин. То затова е трудна за разбиране извън Острова, просто доста от нещата вътре, например образа на Шапкаря, са базирани на типично техни си метафори. Айде дотук с критическия изблик.
А да я филмира Тим Бъртън как мога да пропусна  Mr. Green
На мен пък Малкия принц ми идва прекалено...сантиментална, пък толкова хора едва ли не се кълнат в нея. Всеки знае него си.

Хъм, какви са тия снимки с Парцалия! Дали тя го натиска, а той устоява, се чудя аз... Как го гледа като котка - сметана  Twisted Evil
Не тъжи, Таничка, не плачи, Алекс е интелигентен човек, ще се светне.

# 603
Хъм, какви са тия снимки с Парцалия! Дали тя го натиска, а той устоява, се чудя аз... Как го гледа като котка - сметана  Twisted Evil

Дано да е по-скоро,че направо се излага с тази Crossing Arms

# 604

Дано да е по-скоро,че направо се излага с тази Crossing Arms

Ама аз продължавам да не съм 100% сигурна, че са "item" сиреч двойка...

# 605
  • гр.София-Красна поляна
Абе нещо много време му отнема това осъзнаване.
Свършиха ли се хубавите жени та се мъкне с това подобие
на скелет?

# 606
Абе нещо много време му отнема това осъзнаване.
Свършиха ли се хубавите жени та се мъкне с това подобие
на скелет?

Ми...то в холивудските среди 'хубава жена' е бая относително понятие.  Confused

# 607
  • гр.София-Красна поляна
Танче,о йе би. Mr. Green
Ако критерия за хубава е Парцалетата ебаси и чудото. ooooh!

# 608
Хм жалко,че не мога да разбера повето новини,но на снимката Стивън е много хубав.На нем ли ми се струва или понеже нежните мич увства се поизпариха,малкослабоват ми се вижда в краката? ThinkingНа филма ми изглеждаше ПО-ХУБАВ ДОРИ И ОТ Ален Делон на младини.
Трайки Парцалана е грешка на птиродата,да занйш те само колегиално така си пият кафето.А и да има нещо не  сериозно и непотввърдено

# 609
Танче,о йе би. Mr. Green
Ако критерия за хубава е Парцалетата ебаси и чудото. ooooh!

Ма моля ти се, преди години Кейт Мос нали също я величаеха за едва ли не еталон за красота, бррр. Пуу, пак Кейт  ooooh!

# 610
  • гр.София-Красна поляна
Тъй Танче,ма много е ,,грозен,, би.
Ич не е за тебе, остай ,,грозния,, на мене. Mr. Green

# 611
Споко, Трайки. И да има джи-джи биджи м/у Красавеца и Дзверпарцалет, то хубаво си го крие Алекс. Виж тебе не би те скрил за нищо на света, ами щеше да се фръцка с таз балканска хубост дет` му е оказала честта да докосне сърцето й  newsm53 А-а, ко ши кажете? Егати пръстите дет` имам-да сътворят таквоз нещо тц-тц-тц... Wink

# 612
Споко, Трайки. И да има джи-джи биджи м/у Красавеца и Дзверпарцалет, то хубаво си го крие Алекс. Виж тебе не би те скрил за нищо на света, ами щеше да се фръцка с таз балканска хубост дет` му е оказала честта да докосне сърцето й  newsm53 А-а, ко ши кажете? Егати пръстите дет` имам-да сътворят таквоз нещо тц-тц-тц... Wink

Виртуоз си ти, Кате, виртуоз! Няма да извиртуозиш комикс най-сетне, де! Виж колко идеи се изляха вчера от лейтенанта  Mr. Green
Нямаш идея къв булдог ставам като ми хареса нещо, има да те ръчкам за комикси...

# 613
Бат` Емо като оздравее с кеф ще измисля новия брой  Wink

# 614
Бат` Емо като оздравее с кеф ще измисля новия брой  Wink

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт