True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 081
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Срещу планината:)
Добър ден ранобудници   Nature Sunny
От снощи съм се потопила да чета ИК и все едно гледам сериала отново  Heart Eyes Не предполагах,че толкова се доближава до сериала.Тара и Лафаиет за момента не ми липсват  Peace
Обаче имах отвратителен сън,със сигурност беше свързан с вампири ooooh! ,но единственото което ми е останало в главата е как един мъж седи на висок стол,нещо като зъболекарски а други двама с нещо като много тънка пружина му режеха лицето,знам че като го погледнах беше без нос и липсваше кожата  #Crazy

# 361
Дооообър ден и аз се излюпих  Mr. Green

Я ги виж какви активни по неделному, бравос!

Малиии, Дю, това да не е закъсняла реакция на оня моноспектакъл на адашка ти?  Shocked Доста в стил Стивън Кинг.

Аз да си кажа, тия дни препрочитам Зазоряване и хич не знам какво ще гледам днес, като я свърша.

# 362
Ааа Дю браво за книгата-и аз имах същото чувство...Аз от кога ви повтарям-четете книгите,голямо е удоволствие,особено след като е минал сезона.Не знам дали ще ми е интересно да чета нефилмираните книги,макар,че като гледам май започва сериала все повече да се отдалечава от книгите...
За съня- Shocked
Как препрочитате книги и преглеждате пак филми не знам.Аз не мога,не ми е интересно.Макар,че ако прочета пак някоя от загадките на агата Кристи,които съм чела преди повече от 10 години може и да не се сетя кой е убиеца Mr. Green
Само Здрач съм гледала няколко пъти...
Кате-и аз от замунда кофти наистина,но да си минава реда.

# 363
Ааа Дю браво за книгата-и аз имах същото чувство...Аз от кога ви повтарям-четете книгите,голямо е удоволствие,особено след като е минал сезона.Не знам дали ще ми е интересно да чета нефилмираните книги,макар,че като гледам май започва сериала все повече да се отдалечава от книгите...
За съня- Shocked
Как препрочитате книги и преглеждате пак филми не знам.Аз не мога,не ми е интересно.Макар,че ако прочета пак някоя от загадките на агата Кристи,които съм чела преди повече от 10 години може и да не се сетя кой е убиеца Mr. Green
Само Здрач съм гледала няколко пъти...
Кате-и аз от замунда кофти наистина,но да си минава реда.

Хаха, аз пък не знам как може само веднъж да се прочете хубава книга, много са малко книгите, които съм чела само по веднъж, сега сещам само за Името на розата...  Mr. Green Обожавам да въртя по 100 пъти любими автори, то иначе няма смисъл да купувам книгата изобщо.

Уф, трябва да си попълвам данъчната декларация  Confused

# 364
Добър ден и от мен Hug Цяло чудо е,че се добрах до вас днес Rolling Eyes Ирка,"Името на розата" и аз съм я чела само веднъж,но не защото не ми хареса,а защото ми беше много......трудна за четене.Все се стараех да запомня всичко и да изпусна някоя връзка между свещенниците  #Crazy

# 365
Името на Розата не я дочетох,много трудно ми тръгна и не можа да продължи,а и трябваше да връщам книгата на една приятелка  Confused

Не е ли рано за данъчна декалрация   newsm78

А за Човекът -вълк като свърши имаше 2-3 човека зад нас които  доста го благославяха,че са пропилели времето си  Rolling Eyes

# 366
Добър ден и от мен Hug Цяло чудо е,че се добрах до вас днес Rolling Eyes Ирка,"Името на розата" и аз съм я чела само веднъж,но не защото не ми хареса,а защото ми беше много......трудна за четене.Все се стараех да запомня всичко и да изпусна някоя връзка между свещенниците  #Crazy

Тъкмо, де. Другите на Еко са ми всичките много любими, особено Баудолино, но тва Име...

Дю, ми не е рано, нали до края на март трябва да се подадат? Готова съм, де, направо вече съм пушка в попълването  Mr. Green

# 367
Името на розата съм я чела 3 пъти.Любимите ми книги са-''На изток от рая'' , ''Фараон'',''Бурята''.Абе доста са и мъжо все пита не ти ли е скучно да ги препрочиташ-НЕЕЕ
Вчера цял ден бяхме по разходки.Днес в 10ч излязохме, сега се върнахме.За капак ми се счупи зъб.И сега в 4ч ще ходя да видят за како иде реч.Доста съм ядосана,че е послен/предпоследния липсва/ и отдавна трябваше да правя мост,но все отлагах.Дано поне стане да се направи мост сега.Ама никой не ми е крив
Лек ден момичета Hug

# 368
  • гр.София-Красна поляна
Хелоууу!
 Ясно ми слънце блесналоооо, мило ми либе станалоооо, ииихууу!
Зис, лепнала си ми фолклорен вирус  Mr. Green
hahaha hahaha
Катка на Зиса думаааашееее,сандисах Зисо кандисааааах. Mr. Green

Що работите би,язе сега пратих децата с майка ми на разходка
и викам чек да скив кви ги вършите.

# 369
Е браво а нем направо не заболяха краката  от ходене. Confused

# 370
  • гр.София-Красна поляна
Ем чи Танче би,що не ме викна?
Щях да те нося на конче бе. Mr. Green

# 371
Ем чи Танче би,що не ме викна?
Щях да те нося на конче бе. Mr. Green
hahaha JoyДа те викна,защо не ?Не знам дали ще ме удържиш? WinkДа не вземеш да ме събориш нарочно Mr. Green
Та да счупя нещо и от фасадата  

# 372
  • гр.София-Красна поляна
Ти пък Танче,ич ме не познаваш а.  Mr. Green
Защо да те бутам кат така както си ми се качила
на рамената мога да не те предупредя за някоя табела би. Mr. Green

# 373
 hahaha hahaha Уникални сте! Ама Зисо, тя Танчето нали вече няма въжделения към Стиви, що тъй ся и ти  Mr. Green

Танче, сори за зъба, явно няква епидемия настана сред нас... То не че е смешно, де ама  Joy

# 374

Дю, ми не е рано, нали до края на март трябва да се подадат? Готова съм, де, направо вече съм пушка в попълването  Mr. Green

Не е ли до края на април  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт