True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 108
  • 728
  •   1
Отговори
# 375

Дю, ми не е рано, нали до края на март трябва да се подадат? Готова съм, де, направо вече съм пушка в попълването  Mr. Green

Не е ли до края на април  newsm78

Знам ли и аз  newsm78 Ама то няма да усетя как минава март, та по-добре отсега да се занимая  Mr. Green

# 376
Сега се върнах от зъболекар.Не че съм страхлива/то не беше ровичкане,пилене,натискане/,обаче има вероятност,да не стане за мост.ЗА СЕГА СЛОЖИ ЛЕКАРСТВО И ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ УМУВАМЕ.Имало вероятност пукнатината да е дълбока,та като сложим моста да вземе да боли.Дано да стане,че каквато ми е рядка оградата Mr. GreenНе знам с какво ще ям.А бях решила да си извадя останалите 20/добре,че те са здрави/ зъба  newsm47и да си направя силиконово чене.А тя-сакън пак ще те боли.Защото не стига ,че съм наказана с развалени зъби,ами и парадонтозата не ме подмина.То и ако бях сложила силиконово сума пари щях да спестя на мъжо  Mr. Green
Ако не ми беше приятелка хич нямаше да я слушам.Поне съм сигурна,че не ме подвежда.
Хм Зисче,ще взема пак да надничам из дуварите Heart Eyes
Обаче Дамянчо newsm03 не ми се изоставя.Та съм пред дилема newsm12 Wink
Определено Комптън като е блял гаргите ме мога да го мисля вече.Негов си проблем smile3534
До края на МАРТ,ТОВА Е ПОСЛЕДНО.

Почерпете се аз ще пия една студена водакат мий толкоз малко акъла

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 17:37 от tanq 70

# 377
  • Срещу планината:)
Танче премисли си приоритетите и се откажи от Дамян  Mr. Green

Как до края на март ми нашата счетоводителка защо каза до края на април за тези данъчни декларации Shocked

# 378
Ихуууууууууууууууууууууууууу излезе промо клип какво да очакваме от HBO с няколко кадъра от 3 сезон, малеееееееее Ерик ще е страхотен в новия сезон................

http://www.youtube.com/watch?v=z7gujdX6Ozk&feature=player_embedded

# 379

Как до края на март ми нашата счетоводителка защо каза до края на април за тези данъчни декларации Shocked
Нищо подобно за Данямчо де Heart Eyes.Обещавам ти към теб да съм отстъпчива
Абе де да ги знам. #Crazy Close Тъй ми казаха И АЗ КАТО ПИТАХ.И аз вече не знам на кой да вярвам .По цял ден седят и си чоплят ноктите CloseЗнам ли я аз да не е била в ПМС и за какво изобщо е мислела като ми е отвръщала
По с време по-добре

# 380
Ихуууууууууууууууууууууууууу излезе промо клип какво да очакваме от HBO с няколко кадъра от 3 сезон, малеееееееее Ерик ще е страхотен в новия сезон................
http://www.youtube.com/watch?v=z7gujdX6Ozk&feature=player_embedded

Леле майко Heart Eyes Усещам,че ще ми е много трудно  през лятото с новите фенки Thinking Май ще трябва да се запася с повечко оръжие Mr. Green

# 381

Ми сигурно е права, жената, бе, на мен не ми вярвай  Mr. Green Май верно април беше, ама нали ти казвам, че памет нямам.

Ох, Танче, мило... Hug Зъби, да знаеш, не се вадят, ако не е абсолютно наложително! От моя доктор го знам това, недей вади нищо, което може да се спаси по друг начин. Относно болката - има упойки, недей се прави на герой.  Peace

ПП Иии беги далече от Дамян, че аз зорко следя лейтенанта дали сърцетупка в правилна посока и просто няма да ти позволя да й създаваш негативни емоции в това отношение  Mr. Green

Леле майко Heart Eyes Усещам,че ще ми е много трудно  през лятото с новите фенки Thinking Май ще трябва да се запася с повечко оръжие Mr. Green

Ще се поддържаме, Танчик, ще се поддържаме!  Sunglasses

# 382
Леле майко Heart Eyes Усещам,че ще ми е много трудно  през лятото с новите фенки Thinking Май ще трябва да се запася с повечко оръжие Mr. Green

Хич не го отстъпвам.Ама отиди и прочети писанията в Дневниците на Лейтенанта. WinkТя там много дащна HugДа видим ще се застъпваш ли тъй. WinkАз там, на всички се опъвам щом е за Дамянчо и Тва е.КАЗАХ Naughty
Няма да ги вадя.Тя Танчето/и тъй се казва тъй зъболекарката /не дава.Мен не ме страх от болката,просто е гадно и ме избива на повръщане.Дано стане за мост.Обаче като ме налегне таз парадонтоза.... Confused Cry
Нортманова аз ще помагам. PeaceМожеш да си сугурна в едно -И да ми падне хич няма да го погледна Peace.Само на сън ги върша едни никакви. EmbarassedДа се чудя на сутринта на акъла си дето в последно време както подчертах хич го няма Rolling EyesАма за там вина няма
Може и да са ме ''излъгали погрешка.Утре не но във вторник отново ще питам Peace

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 18:15 от tanq 70

# 383
Добра ти е зъболекарката, значи, ТанчеSimple Smile

Ама за Дамян няма да проявя разбиране  Crossing Arms - той е лейтенантската гарга, та да ми е мирно на душата!  Whistling

Пфу, по-лесно беше като драпаше за Комптън, Зиса и сама се справяше  Mr. Green

# 384
Танче, мър, нема страшно, душо. Двама юнака си родила, та от един зъбар да се плешиш...И аз утре съм при д-р Нели Зъболечителката  Tired
Зис, качих едно фото от сватбата ми, където се вижда и братлето ми, ама...ъх...не е с фризурата на Билиту от онази снимка...ей тукинка е Laughing

# 385
Танче, мър, нема страшно, душо. Двама юнака си родила, та от един зъбар да се плешиш...И аз утре съм при д-р Нели Зъболечителката  Tired
Зис, качих едно фото от сватбата ми, където се вижда и братлето ми, ама...ъх...не е с фризурата на Билиту от онази снимка...ей тукинка е Laughing

Ау, ау, аууу! Като, Като много си хубава!  newsm51 А тоалетът ти е почти толкова хубав колкото тебе, супер, супер!

# 386
  • гр.София-Красна поляна
Лелеееей Като мър,ква си убава и висока буля мър.  bouquet
Като мър,ила на концерта би ма сос братото. Mr. Green
Няма да го пипам би,няма да го развеждам а само ще го гледам биии. Rolling Eyes
Съни,Съниии,обичам та да знайш и тенкю ти клипчето.
Трайки,споко би я глей ,много сме ,силни сме.
А нека смеят да закачат бат Ерик па да скив как ше ги увъртиме би.

# 387
Лелеееей Като мър,ква си убава и висока буля мър.  bouquet
Като мър,ила на концерта би ма сос братото. Mr. Green
Няма да го пипам би,няма да го развеждам а само ще го гледам биии. Rolling Eyes
Съни,Съниии,обичам та да знайш и тенкю ти клипчето.
Трайки,споко би я глей ,много сме ,силни сме.
А нека смеят да закачат бат Ерик па да скив как ше ги увъртиме би.

smile3521

Озаптявай Танчето, Зис, не ми се прави на разсеяна мимоза! Че лейтенанта ся играе карти и не може да пази Дамян, пък аз съм живо заинтересована от нейната страст към него  Mr. Green

# 388
  • гр.София-Красна поляна
Споко Командирш,аз Танчето я следя зорко.
Ич да не си мисли,че кат говори тука за Дамян, Зиска ще
й отпусне края.
Зиска невър не спи Танче, тъй да знаеш. Mr. Green

# 389
  • Срещу планината:)
Благодарско шефе,че наглеждаш Дамян докато аз бия на карти  bowuu ,знам че просто си много заинтересована той да е при мен  Mr. Green

Съни мерси за клипчето, от всякъде все трохи хвърлят, клипчета от по 1-2 минути и в  Здрачната тема и в Дневникарската намправо ще приритам вече   smile3544

Общи условия

Активация на акаунт